Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Θέμα: drift 2013 παγκρητιο

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NIKOS Z3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κατεβα ηρακλειο..8α σε φιλοξενησω εγω....
    Νικο 1000000000 ευχαριστω αλλα εισιτηρια πιθανον για 2 αυτοκινητα(ντριφταδικο+φορ τηγακι),συμμετοχη,βενζινες κτλ εξοδα ειναι δυστυχως αυτη τη στιγμη πολυ πανω απο το budget μου,συν οτι εχω οικογενεια με 2 μωρα παιδια και δυσκολο να τ'αφησω ολοκληρο ΣΚ....Μου φτανει ομως η προταση σου και φυσικα ευχομαι να βρεθουμε σε καποια πιστα ή αγωνα καποια στιγμη...Θα τρεξεις DCG στις 21/09??Μετα εχει στην Λαμια(28-29/09) και τελος Οκτωβρη ειναι και ο τελευταιος αγωνας(δεν εχει ανακοινωθει που)....
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

Περιοχή
    iraklion
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο 1000000000 ευχαριστω αλλα εισιτηρια πιθανον για 2 αυτοκινητα(ντριφταδικο+φορ τηγακι),συμμετοχη,βενζινες κτλ εξοδα ειναι δυστυχως αυτη τη στιγμη πολυ πανω απο το budget μου,συν οτι εχω οικογενεια με 2 μωρα παιδια και δυσκολο να τ'αφησω ολοκληρο ΣΚ....Μου φτανει ομως η προταση σου και φυσικα ευχομαι να βρεθουμε σε καποια πιστα ή αγωνα καποια στιγμη...Θα τρεξεις DCG στις 21/09??Μετα εχει στην Λαμια(28-29/09) και τελος Οκτωβρη ειναι και ο τελευταιος αγωνας(δεν εχει ανακοινωθει που)....
    μονο παγκρητιο 15 και μετα all stars 22 στο λιμανι...εκτος δν πας λογο οτι εχω και εγω νεογενητο ποια....
    https://www.myspace.com/pontikospaint

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP