Ααααα οοοκ!![]()
Ααααα οοοκ!![]()
κανενα αμαξι δεν αξιζει για επενδυση.
Σε ολα απλα χωνεις χρημα. Το ποσο αξιζει για την ευχαριστηση που θα σου δωσει ειναι πολυ σχετικο.
Βασικο ρολο παιζει ποσο μικροβιο εχεις οπως κ τι οικονομικη ανεση εχετε.
Το 46αρι αν κ παλιο αμαξι στεκεται ακομα και σημερα πολυ καλα.
Με τριλιτρο θα ειναι δυνατο.
Το αν θα ειναι επικινδυνο παιζεται.
Αν θες να πας με 200 πας και με το 1600. Δεν τιθεται θεμα.
Προσωπικα εχω κινδυνεψει πολυ παραπανω με ενα αμαξι 1400 κυβικων απ οτι με το 320.
Ολα σχετικα ειναι.
υγ. κ για να προτεινω κ εγω κατι, κρατησε το ενα δυο χρονια οπως ειναι κ μετα βλεπεις!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 21-08-13 στις 13:24
Laggispower (21-08-13)
+1 !
Προσωπικα σε συμβουλευω να μην το δωσεις το bmw αν αυτο ειναι στο χερι σου αλλα οχι και να το βελτιωσεις!
Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα ( 20 χρονων και φοιτητης και εχω την χαρα να κινουμαι με το ιδιο αμαξι που εχεις : Ε46 316 1.8 f/l)
Οσο το ειχε ο πατερας μου ηταν εντελως εργοστασιακο, οταν το πηρα εγω εβαλα 1/2 πραματακια που το εφεραν πιο πολυ στο γουστο μου ......και ειμαι υπερευχαριστημενος συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα, που πρωτα απο ολα εχω αμαξι και εστω και με φειδω μπορω και το κινω!
Με λιγα λευτα μπορεις να το κανεις ακομη πιο ομορφο ( πχ ενα mpack εξω) και θα σαι αρχοντας.....ειναι ενα αμαξι που και για αλλα 5 χρονια πιστευω θα στεκεται αψογα μπρστα στα καινουρια!)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Laggispower (22-08-13)
Laggispower (22-08-13)
200 το μήνα το ζ4 θέλει μονο για ασφάλεια, τέλη κ φόρους δηλαδή ακόμα δεν έχεις βάλει βενζίνη ούτε έχεις κάνει σέρβις στο αμάξι για να κάνεις τις βόλτες σου. δε σου μιλάω για κάποια βλάβη που μπορεί να προκύψει αν μπορείς να δίνεις κοντά 500 ευρώ το μήνα μόνο για αμάξι προχωρα
Kostas_1 (22-08-13), Laggispower (22-08-13)
oldcarskickass (22-08-13)
Bazil Van Sinner (22-08-13)