Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 7 από 7

Θέμα: Καφες...

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    neverland
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειμαι μεγαλο coffe-junkie !!!!Ειναι απαραιτητο στοιχειο του ξυπνηματος μου!
    Η χρηση του στιγμιαιου μου τιναξε το στομαχι στον αερα και ετσι τον εκοψα μαχαιρι!!!!
    Ο ελληνικος ειναι πολυ καλη εναλακτικη οπως και ο γαλικος!
    Βασικο στοιχειο του καφε,θεωρω,ειναι η γευση και το γουστο του καθενα και αμεσως μετα η ποσοτητα.
    Πλεον εχω καταληξει να πινω ενα 2πλο ελληνικο για ξυπνημα και ενα με δυο το πολυ εσπρεσακια κρυα η' ζεστα στη διαρκεια της ημερας.
    Εχω ενα μπρικι που το'χε φερει ο πατερας μου το '84 απο την Ιταλια,θελει ψαξιμο στην ποσοτητα καφε που θα βαλεις,στην ποσοτητα νερου που θα βαλεις για να βρασει , ο χρονος που θα το ψησεις και το πατημα του καφε μεσα στο φιλτρο του.Επειδη με το μπρικι δεν εχεις την ευκολια του ετοιμου ατμου σε συγκεκριμενη πιεση,πρεπει να μαθεις να την καθοριζεις με την φλογα,δηλαδη χαμηλη φωτια στην αρχη και μολις φτασει στο σημειο βρασμου,φουλ φλογα (στο καμινετο εννοειται!!!) για να σηκωσει πιεση και να "σηκωσει" ολο το νερο που εχει κατω.......μετα απο κανα χρονο χρησης καταφερα να βγαζω και κα'ι'μακι !!!
    Γενικα ειμαι ικανοποιημενος αρκετα με το καφε που κανει και το χρησιμοποιω αρκετα χρονια.Σε περιπτωση που δεν το πετυχεις η' δεν σου αρεσει ειναι επισης ενα πολυ ομορφο αντικειμενο κουζινας!!!!

Γνωμη μου,χτυπα το και ψαξτην στα χαρμανια απο καφεκοπτειο,καλη επιτυχια !

* fb page flickr

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Βασιλης Εμφάνιση μηνυμάτων
    ......με αυτόν τον μοναδικό ήχο που μόνο οι ευθείς 6κύλινδροι BMW έχουν..

2. The Following 3 Users Say Thank You to Bazil Van Sinner For This Useful Post:

A8hnaios (22-08-13), Bellof-3 (22-08-13), wheelman (22-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP