Thread automatically updated every 5 second(s).
Automatic thread refreshing has been stopped because you appear to be idle. Un-Idle
-
Ανανέωση
-
Φωτό λίγο στο μουλωχτό,όχι πολύ καλές,δεν ήθελα να δει ο owner ότι τραβάω φωτό!
IMG_0823[1].jpg
IMG_0824[1].jpg
IMG_0825[1].jpg
IMG_0826[1].jpg
IMG_0827[1].jpg
UP YOURS!

-
The Following 4 Users Say Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:
Bazil Van Sinner (14-09-13), vagmag (21-08-13), Vassilis ///M (26-08-13), zografias (22-08-13)
-
Πολύ καλή περίπτωση .
Δυστυχώς είμαστε μακριά .
Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις καλά είναι να υπάρχει κ συμφωνία για το μέγιστο πόσο ετησίως μιας κ τα χιλιόμετρα είναι πολλά του μοτέρ , κ σε ενδεχόμενες ζημιές, ναι μεν να παει δια τα άτομα , αλλά μπορεί άλλος να είναι διαθετιμενος να πληρώσει χωρίς ταβάνι κ άλλος μέχρι ενός ποσού .
Μακριά ξεμακρια μας έβαλες σε σκέψεις ...
Τι έξοδα μπορεί να χρειαστούν το χρόνο ;
Το σχόλιο για το ταβάνι κ την κατάσταση του αυτοκινήτου είναι γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους .
-
The Following User Says Thank You to vagmag For This Useful Post:
-
-
-
-
The Following User Says Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:
-
Η αλήθεια είναι ότι η ιδέα είναι λίγο τρελή .

Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι ότι θα πρέπει να είναι στο όνομα σου . Οι υπόλοιποι ρισκαρουμε 1500 ευρώ ... Αυτός που είναι στο όνομα του ... Φιλικά το λέω .
Δεν έχουμε γνωριστεί κ από κοντά .
Αυτό βέβαια διορθώνεται .
Από πίστα υπάρχει κάποια εμπειρία.
Θα τα πούμε κ μέσω πμ .
Βαγγέλης
-
-
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να γραφτεί σε αλλον ή σε 2,3,4,κλπ.
Απλά αυτό απαιτεί περισσότερη γραφειοκρατία σε κατάθεση πινακίδων και αντιστρόφως.
Θέλω,αν γίνει,να νιώθουν όλοι σίγουροι και διασφαλισμένοι συμπεραμβανομένου και εμού.
Σίγουρα είναι τρελλή ιδέα(ειδικά για μένα,αν αναλογιστείς ότι ψάχνω και για σ2000 + ότι φτιαχνω σούπερ ντριφτάμαξο).
Όμως έχω την αίσθηση ότι θα περάσουμε καλά σκίζοντας αυτό και όχι κάποιο πολιτικό μας αμάξι και σε περίπτωση χοντρής ζημιάς δεν θα ζημιωθούμε ιδιαίτερα.
Το μ3 μου π.χ αποφεύγω να το ξαναβάλω πίστα.
Ίδωμεν....
Άντε να βλέπω ιδέες!!!
UP YOURS!

-
-
Μη με παρεξηγεις . Δεν έγραψα ότι θέλω να γραφτεί σε περισσότερα ονόματα . Εγραψα να προσεχείς γιατί σε περίπτωση ατυχήματος, τρέχει κ ο ιδιοκτήτης . Για να σε προστατεύω το έγραψα . Εχεις πμ
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP