-
Έκανα μπάνιο με dettol, καθάρισα 4 ζευγάρια παπούτσια από κάτω με χλωρίνη και έφαγα και μια μπριτζόλα. Αξέχαστη εμπειρία η σημερινή. Παρασύρθηκα και με το παπάρα το σουβλατζή και ξέχασα να γράψω κάτι ακόμα...
Στο METRO φυσικά κανένας έλεγχος εισιτηρίων. 
Στην επιστροφή ο συρμός ΔΕΝ είχε κλιματισμό (παλαιάς κοπής), ενώ ήταν μες τη βρώμα. Ναι το ξέρω ότι έχω ένα 'θέμα' με τη καθαριότητα, αλλά ως πολίτης που πληρώνω εισιτήριο, απαιτώ να υπάρχει μια στοιχειώδη καθαριότητα, όχι ενδιάμεσα της ημέρας που προφανώς τζάμια-κουπαστές έχουν λερωθεί από τα χιλιάδες χέρια από το πρωί, αλλά για παράδειγμα ανάμεσα στα καθίσματα και μεταξύ καθισμάτων κ βαγονιού. Εκεί λοιπόν γινόταν τέτοιος χαμός, όπου για μια στιγμή εκεί που καθόμουν σα να πήρε το μάτι μου τα μουστάκια ενός ...τρωκτικού. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος, καθώς τόσα ανθρωποειδή τρωκτικά που πέρασαν σήμερα από δίπλα μου (πολύ κίνηση η Αθήνα), είχαν ερεθίσει εξαιρετικά τους τρωκτικο-αισθητήρες μου.
Επίσης για κάποιο λόγο εκεί που αναπτύσαμε ταχύτητα μεταξύ των σταθμών, ένιωσα μία ανασφάλεια και μία αηδία, ενώ ήρθαν στο νου τα τελευταία γεγονότα με τις ατέλειωτες απεργίες που έκαναν οι συνδικα-ληστές του ΜΕΤΡΟ και τα σινάφια τους. Θυμήθηκα τις δηλώσεις ότι απεργούν για το καλό του κόσμου και το άλλο το ΚΑΘΑΡΜΑ που όταν τον ρώτησαν 'το ξέρετε ότι ταλαιπωρείται ο κόσμος για να πάει στη δουλειά του;' απάντησε ...'να πάει με τα πόδια'. Αυτή λοιπόν η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ που από δηλώσεις, μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν πράξεις κι αν γίνει 'κάτι' μετά πιασε τ αυγό και κούρευτο, με έκανε να νιώσω πολύ ΑΒΟΛΑ.
Και αυτό σε ευθεία ΑΝΤΙΘΕΣΗ τώρα που το σκέφτομαι, με την ημέρα που είχα συναντήσει τον Γιώργο-Pilot (ή το κάθε Γιώργο για τη περίπτωση) στο Μακεδονία πριν ανέβω τη σκάλα για να μπω στο Αirbus. Εκεί ναι, είχα νιώσει σιγουριά. Φαίνεται δηλαδή - και εκτός από τα γραφόμενα -, ότι αυτοί οι άνθρωποι εκεί πέρα, παίρνουν στα σοβαρά την εργασία τους και ξέρουν καλά την τεράστια ευθύνη που κουβαλάνε. Αλλά πάνω απ όλα ΑΓΑΠΑΝΕ αυτό που κάνουν.
Ποιος μπορεί να το πει αυτό για τους εργαζόμενους του ΜΕΤΡΟ ή κάποιας άλλης ΔΕΚΟ, με τις εικόνες που έχει στο μυαλό του;;; Δε λέω ότι δεν θα υπάρχουν υπεύθυνα άτομα που εργάζονται στο μετρό, αλλά ποιο είναι το μήνυμα που περνάει στο κόσμο όταν ακούει δηλώσεις Σταματόπουλου και λοιπών τρωκτικών και τους λόγους για τους οποίους απεργούν;;;
Ναι λοιπόν, τότε θα τους πάρει ΟΛΟΥΣ η μπάλα. ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ.
-
The Following 8 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:
Kostas_1 (21-08-13), Leonidas_E39 (21-08-13), PANOS-E60 (21-08-13), pilot (21-08-13), Stathis (21-08-13), Thomelef (21-08-13), vagmag (21-08-13), zizu (21-08-13)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP