Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 29

Θέμα: Top Gear (Εξαπάτηση Κοινού)

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
    οφτοπικ, (και διαβαζοντας στα γρηγορα το αρθρο στο λινκ), μονο εμενα που φαινεται πως γραφει μπαρουφες ?
    Κοίτα, σε κάποια πράγματα έχει δίκιο, δηλαδή από το πόσο χαλαρά είναι τα πράγματα στα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στα νησιά μέχρι το θέμα που παίχτηκε με τον μπάτσο.

Ο Clarkson όμως είναι καυστικός και ιδιαίτερα επικριτικός όπως αναφέρεται παραπάνω και στην ίδια του τη χώρα. Πόσες φορές κράζει για τα speed limits, cameras, υπουργούς κλπ.

Οπότε αυτό είναι το στυλ του, χωρίς να πιστεύει νομίζω τα περισσότερα...απλά γράφει με αυτό τον τρόπο γιατί αυτός είναι...δε ξέρω αν το εξηγώ σωστά.
    Nikos

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos! Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα, σε κάποια πράγματα έχει δίκιο, δηλαδή από το πόσο χαλαρά είναι τα πράγματα στα γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων στα νησιά μέχρι το θέμα που παίχτηκε με τον μπάτσο.

Ο Clarkson όμως είναι καυστικός και ιδιαίτερα επικριτικός όπως αναφέρεται παραπάνω και στην ίδια του τη χώρα. Πόσες φορές κράζει για τα speed limits, cameras, υπουργούς κλπ.

Οπότε αυτό είναι το στυλ του, χωρίς να πιστεύει νομίζω τα περισσότερα...απλά γράφει με αυτό τον τρόπο γιατί αυτός είναι...δε ξέρω αν το εξηγώ σωστά.
    Θα αστευεσαι μαλλον....

Στο θεμα με τον μπατσο, πιστευεις δλδ οτι εσπασε το κλειδι του μπατσου στην μιζα και τον εβαλε να σπρωνχει (μεσηλικας+)

Εγω δεν πιστευω γρι.

Το οτι καποια, καπως συμβαινουν, ναι. Αλλα αλλο το ενα αλλο το αλλο.
    Ο τρομπας

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP