+1 !
Προσωπικα σε συμβουλευω να μην το δωσεις το bmw αν αυτο ειναι στο χερι σου αλλα οχι και να το βελτιωσεις!
Ειμαι ακριβως στην ιδια φαση με εσενα ( 20 χρονων και φοιτητης και εχω την χαρα να κινουμαι με το ιδιο αμαξι που εχεις : Ε46 316 1.8 f/l)
Οσο το ειχε ο πατερας μου ηταν εντελως εργοστασιακο, οταν το πηρα εγω εβαλα 1/2 πραματακια που το εφεραν πιο πολυ στο γουστο μου ......και ειμαι υπερευχαριστημενος συμφωνα με τα τωρινα δεδομενα, που πρωτα απο ολα εχω αμαξι και εστω και με φειδω μπορω και το κινω!
Με λιγα λευτα μπορεις να το κανεις ακομη πιο ομορφο ( πχ ενα mpack εξω) και θα σαι αρχοντας.....ειναι ενα αμαξι που και για αλλα 5 χρονια πιστευω θα στεκεται αψογα μπρστα στα καινουρια!)
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Laggispower (22-08-13)
οταν το πηρα εγω εβαλα 1/2 πραματακια που το εφεραν πιο πολυ στο γουστο μου αυτο μ αρεσει πλ σαν ιδεα γτ τρ π τ ξανασκεφτομαι οταν ειμαι μονος μ μια χαρα παω απλα απογοητευομαι σε ταξιδια πχ στην αθηνα για πανελληνια η προσπεραση ειδικα σε ανηφορες ειναι πιο αργη και απο replay εαν δεν ερχομαι πατητος..μαλλον θα αφησω τις λοιπες σκεψεις και θα προσανατολιστω προς τα εκει..![]()
Αν και εχω το 1.8 το αμαξι ειναι εξισου αργο λογου το βαρους του......αλλα ακομα και τα 3-4 ταξιδια που κανει το χρονο τα κανει πολυ ξεκουραστα αρκει να συμβιβαστεις με τις δυνατοτητες του! Και με σμαρτακι εχω κανει ταξιδι 350 χλμ και ξεκινωντας με φιλο και μουσικη το εκανα και μια μιση ωρα παραπανω .....ε και...? Γενικα αμα συμβιβαστεις με αυτο που οδηγας και οδηγας και συνετα .....ολα τα αμαξια καλα ειναι!
Οσον αφορα την οπτικη τουλαχιστον βελτιωση εγω εχω βαλει εναν προφυλακτηρα m pack μπροστα μια εξατμισουλα πιο ζωηρη και επενδυση καρμπον μεσα και εχει ερθει πιο κοντα στην ηλικια μου! Αργοτερα και μια μουρατη ζαντουλα σε λογικα πλαισια και εισαι οκ!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
Bazil Van Sinner (22-08-13), chrisgiapz3 (22-08-13), GEORGE BMW 316ci (22-08-13), Laggispower (22-08-13), nikos valvetronic (23-08-13)
oldcarskickass (22-08-13)