ποιος μιλησε για 300 αλογα (ροδα?) σε μχ5 φιλε μου? κ γιατι να εχει ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ Κ ΦΡΕΝΑ με το μαμα? αυτο ουτε για ανεκδοτο δεν περναει.. το μχ5 με 180 αλογα ειναι τρελο ντριφταμαξο.. κ γινεται ευκολα, αν θες δυναμη στις μεσαιες στρ. με ενα kompressor kit που ειναι plug and play.. οσο για τον ταφο που ειναι τωρα..????? τι εννοεις, οτι το μχ5 ειναι ταφος, παντα σε σχεση με το χοντα?
Φιλε μου κατεβασε λιγο το υφος και σε παρακαλω προσεχε πρωτα τι θελεις να πεις και υστερα πως θα το πεις.
a) Αν παρεις ενα απλο μχ5 1800αρι με απολυτους αριθμους ΝΑΙ ειναι ταφος σε επιδοσεις και υπολειπεται αρκετα απο ενα s2000.Ε πως να το κανουμε?Στη δεκαετια του 90 θα ηταν σβελτο τωρα αν οι επιδοσεις του εσενα σε ικανοποιουν τοτε sorry.Ο doctor οδηγει ρχ7 wankel ε δεν νομιζω οτι θα κατουρηθει σε ενα μιατα μαμα?
β)ποιος μιλησε για ροδα (300?) και τσαντα και κοπανα? Ειπα απλα οτι της μοδός στα μιατα ειναι να τρακοσαριζουν αντε στο μοτερ ωσαν τουρμπισμένα?
Εσυ γιατι τρελαθηκες?
γ)Εσυ δεν ειπες οτι στο honda ριχνεις στο στησιμο ενω στο miata που εχει το στριψιμο τα ριχνεις στο μοτερ για να το υπερκερασει>
Ε εγω σου λεω οτι στο μιατα το εχει το στριψιμο σαν μαμα.Αμα του φορτωσεις χ2 τα αλογα θα συμπεριφερεται το ιδιο προβλεψιμα???.ΝΟ ΝΟ ΝΟ.
Παω να τουρμπιστω δεν ασχολουμαι αλλο....
Leonidas_E39 (20-08-13), nik200 (20-08-13), Panos 316T (20-08-13), Stathis (20-08-13), Thomelef (20-08-13)
να δω γιατρο να μου λεει για βτεκια....και πουλαω και την πομονα....ενταξει το θεμα τα σπαει.....
υγ....παρεπιπτοντως...στο ταξιδι για την πατριδα...ενα αμαξι μου κολλησε για να με περασει κιολας....τι ηταν?????????????????you guessed it my friends....honda civic 94αρι με μπουκα...και να πεταει καργα μαυριλα πισω..οταν στις επομενες στροφες κοντεψε να σκοτωθει..τελικα ναι εκανε δεξια..![]()
kostas 325 (20-08-13), nik200 (20-08-13), spar@ (20-08-13)
nik200 (20-08-13)
spar@ (20-08-13)
υγ2.....και το δευτερο αμαξι που μου κολλησε στο δρομο...ηταν ενα ιεροσυλο ε46 330diesel με 19αρες απο bulgaria....και που...πως να το πω..και να μην ακουστει κακο....ναι ηταν σαφως χειροτερος οδηγος απο τον hondakia....ετσι για να μην με λετε προκατειλημενο.....αντιhondaio.. .και ετσι.....τουλαχιστον ο hondakias παλευε με το "μπουρδελο" μπας και στριψει....ο bulgaros ηταν απλα κακος οδηγος....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nik200 : 21-08-13 στις 06:58