Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 159

Θέμα: Mazda mx5 vs Honda s2000

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο XarisBoca Εμφάνιση μηνυμάτων
    εαν συζητας για αυτα τα 2 αυτοκινητα κ μονο.. το μχ5 ειναι καλυτερο σαν συνολο με πολλα χρονια ιστορια στο χωρο κ σιγουρα παιχνιδιαρικο κ με πολυ καλο στησιμο για το συνολο που προσφερει (σασι, βαρος, γεωμετρια, ζυγισμα, ιπποδυναμη, κοστος κτησης κ συντηρησης).. το s2000 αντιθετα, εχει ενα μοτερ ιδιαιτερο με ξερο vtec τυπου civic vti κ οχι φλωρικο ivtec, κ εχει τρελο ηχο που συγκρινετε μονο με m3, wankel, boxster k.a.! ΑΛΛΑ ειναι honda! δλδ. η χοντα κανει το εξης φιλε μου! πουλαει ενα μοτερ πολυ καλο, σε ενα σασι καλο, με ενα σωστο ζυγισμα (ροουντστερ δλδ), αλλα ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΣΙΜΟ για την ιπποδυναμη του.- παντα αυτο εκανε! ενα χοντα θελει λεφτα σε στησιμο.. ψαλιδια mugen, αναρτηση πληρως ρυθμιζομενη, κ.α. που ενδεχομενως ξερεις καλυτερα.. αυτα τα προβληματα δεν υπαρχουν στο καλοστημενο μχ5! οποτε ή παιρνεις το μχ5 (το sporty facelift to 1.8 '03 model τα σπαει, το εχει φιλος..) κ παζεις με ενα προτζεκτ ιπποδυναμης ή το χοντα κ παιζεις με το στησιμο του κ οχι με τα αλογα.. ημαρτον πια γιναμε ολοι σουμαχερ!
    Στα τουρμποποιημενα 300 αλογα το μαζντα δεν ξερουμε αν θα εχει το ιδιο στησιμο και φρενα η θα ειναι επικινδυνο σε σχεση με τον ταφο που ειναι τωρα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bmw316turbo : 20-08-13 στις 15:47

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw316turbo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στα τουρμποποιημενα 300 αλογα το μαζντα δεν ξερουμε αν θα εχει το ιδιο στησιμο και φρενα η θα ειναι επικινδυνο σε σχεση με τον ταφο που ειναι τωρα.
    ποιος μιλησε για 300 αλογα (ροδα?) σε μχ5 φιλε μου? κ γιατι να εχει ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ Κ ΦΡΕΝΑ με το μαμα? αυτο ουτε για ανεκδοτο δεν περναει.. το μχ5 με 180 αλογα ειναι τρελο ντριφταμαξο.. κ γινεται ευκολα, αν θες δυναμη στις μεσαιες στρ. με ενα kompressor kit που ειναι plug and play.. οσο για τον ταφο που ειναι τωρα..????? τι εννοεις, οτι το μχ5 ειναι ταφος, παντα σε σχεση με το χοντα?

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο XarisBoca Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποιος μιλησε για 300 αλογα (ροδα?) σε μχ5 φιλε μου? κ γιατι να εχει ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΣΙΜΟ Κ ΦΡΕΝΑ με το μαμα? αυτο ουτε για ανεκδοτο δεν περναει.. το μχ5 με 180 αλογα ειναι τρελο ντριφταμαξο.. κ γινεται ευκολα, αν θες δυναμη στις μεσαιες στρ. με ενα kompressor kit που ειναι plug and play.. οσο για τον ταφο που ειναι τωρα..????? τι εννοεις, οτι το μχ5 ειναι ταφος, παντα σε σχεση με το χοντα?
    Φιλε μου κατεβασε λιγο το υφος και σε παρακαλω προσεχε πρωτα τι θελεις να πεις και υστερα πως θα το πεις.
    a) Αν παρεις ενα απλο μχ5 1800αρι με απολυτους αριθμους ΝΑΙ ειναι ταφος σε επιδοσεις και υπολειπεται αρκετα απο ενα s2000.Ε πως να το κανουμε?Στη δεκαετια του 90 θα ηταν σβελτο τωρα αν οι επιδοσεις του εσενα σε ικανοποιουν τοτε sorry.Ο doctor οδηγει ρχ7 wankel ε δεν νομιζω οτι θα κατουρηθει σε ενα μιατα μαμα?
    β)ποιος μιλησε για ροδα (300?) και τσαντα και κοπανα? Ειπα απλα οτι της μοδός στα μιατα ειναι να τρακοσαριζουν αντε στο μοτερ ωσαν τουρμπισμένα?
    Εσυ γιατι τρελαθηκες?
    γ)Εσυ δεν ειπες οτι στο honda ριχνεις στο στησιμο ενω στο miata που εχει το στριψιμο τα ριχνεις στο μοτερ για να το υπερκερασει>
    Ε εγω σου λεω οτι στο μιατα το εχει το στριψιμο σαν μαμα.Αμα του φορτωσεις χ2 τα αλογα θα συμπεριφερεται το ιδιο προβλεψιμα???.ΝΟ ΝΟ ΝΟ.
    Παω να τουρμπιστω δεν ασχολουμαι αλλο....

4. The Following 5 Users Say Thank You to bmw316turbo For This Useful Post:

Leonidas_E39 (20-08-13), nik200 (20-08-13), Panos 316T (20-08-13), Stathis (20-08-13), Thomelef (20-08-13)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

να δω γιατρο να μου λεει για βτεκια....και πουλαω και την πομονα....ενταξει το θεμα τα σπαει.....

υγ....παρεπιπτοντως...στο ταξιδι για την πατριδα...ενα αμαξι μου κολλησε για να με περασει κιολας....τι ηταν?????????????????you guessed it my friends....honda civic 94αρι με μπουκα...και να πεταει καργα μαυριλα πισω..οταν στις επομενες στροφες κοντεψε να σκοτωθει..τελικα ναι εκανε δεξια..

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    να δω γιατρο να μου λεει για βτεκια....και πουλαω και την πομονα....ενταξει το θεμα τα σπαει.....

υγ....παρεπιπτοντως...στο ταξιδι για την πατριδα...ενα αμαξι μου κολλησε για να με περασει κιολας....τι ηταν?????????????????you guessed it my friends....honda civic 94αρι με μπουκα...και να πεταει καργα μαυριλα πισω..οταν στις επομενες στροφες κοντεψε να σκοτωθει..τελικα ναι εκανε δεξια..
    ευτυχως που δεν ηταν κανενα crx 18αρι γιατι ουτε την μπουκα δεν θα προλαβαινες να δεις....

Περιοχή
    Acapulco
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    ευτυχως που δεν ηταν κανενα crx 18αρι γιατι ουτε την μπουκα δεν θα προλαβαινες να δεις....
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Φουντωσε τον εσυ τωρα,να γινει της κακομοιρας στο thread!!!
    Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....

8. The Following 3 Users Say Thank You to Stunt Mike For This Useful Post:

kostas 325 (20-08-13), nik200 (20-08-13), spar@ (20-08-13)

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Φουντωσε τον εσυ τωρα,να γινει της κακομοιρας στο thread!!!

10. The Following 3 Users Say Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

nik200 (20-08-13), spar@ (20-08-13), Stathis (20-08-13)

Περιοχή
    Πειραιας
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stunt Mike Εμφάνιση μηνυμάτων
    το ειχω ξαναπει , ρε μπας ειναι κρυφο κοντρακιας ο Νικολας?
    και μας το παιζει "και καλα" κανω ντριφτ
    αλλα δικαζω και οτι βρω αμα λαχει να ουμε!

12. The Following User Says Thank You to Bassakos For This Useful Post:

nik200 (20-08-13)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

πρεπει να χεις καει στο χυλο εσυ φιλαρακο για να τα λες αυτα....

14. The Following User Says Thank You to nik200 For This Useful Post:

spar@ (20-08-13)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων

υγ2.....και το δευτερο αμαξι που μου κολλησε στο δρομο...ηταν ενα ιεροσυλο ε46 330diesel με 19αρες απο bulgaria....και που...πως να το πω..και να μην ακουστει κακο....ναι ηταν σαφως χειροτερος οδηγος απο τον hondakia....ετσι για να μην με λετε προκατειλημενο.....αντιhondaio.. .και ετσι.....τουλαχιστον ο hondakias παλευε με το "μπουρδελο" μπας και στριψει....ο bulgaros ηταν απλα κακος οδηγος....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nik200 : 21-08-13 στις 06:58

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP