Παιδες εχω ξεκινησει θρεντ παλιοτερα ειδικα για το θεμα αυτο. Ψαξτε λιγο ειμαι απο κινητο και δεν μπορω εγω
sent from my s4 mini
Παιδες εχω ξεκινησει θρεντ παλιοτερα ειδικα για το θεμα αυτο. Ψαξτε λιγο ειμαι απο κινητο και δεν μπορω εγω
sent from my s4 mini
BILL007 (18-08-13)
Διαβαζοντας και το θεμα του sharky ......συμπεραινω πως οντως η δυσλειτουργια που αναφερεις στις στροφες δεν προερχεται απο την αντλια αυτη ( αν οντως απο εκει προερχεται το βουητο)!
Τσεκαρε το ......οταν δουλευει αυτη η αντλια ανεβαζει στροφες το ρελαντι που πεφτουν στα κανονικα μολις σβησει!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
καλησπέρα
τελικά από την αντλία ειναι ο θόρυβος!
θα αλλάξω και τον αισθητήρα εκκεντροφόρου γιατί έβγαλα το φισάκι του να το καθαρίσω και έβγαλε λαδια όποτε ειναι σπασμένος!!
ξέρει κάνεις πως κάνουμε reset??
O ηχος της αντλιας αν ειναι υπερβολικος ( τρακερ style) ειναι στα τελευταια της.........χωρις βεβαια να σου δημιουργει σημαντικο προβλημα!
Ο αισθητηρας εκκεντροφορου μαλλον ειναι υπευθυνος για τις αρρυθμιες που ειπες!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
καλησπέρα
άλλαξα σήμερα τον αισθητήρα άλλα δεν είδα και αισθητή διάφορα θα το δω και το πρωί βεβαία που θα πάω στην δουλεία!!
το χαρτάκι που εχει μέσα στο κουτί έλεγε ότι θέλει επαναπρογραμματισμό αυτό πως γίνεται?