Καταρχήν ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις έως τώρα. Πάμε μία μία:

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
Να σου πω μια ιδεα...
Εαν δεν εχεις κατι ειδικο που ζητας απο το αυτοκινητο, η λογικη λεει τη σημερον ημεραν ντιζελ εκει στα 1,3 μεχρι 1,6 λιτρα.

Ειτε καινουριο, ειτε ελαφρως μετχ. καποιο απο αυτα που κυκλοφορησανε τα τελευταια 2-3 χρονια.

Αλλιως, περιμενε λιγο να παρετε κανα τετοιο
[/IMG]

Πίστεψέ με το GT86 θα το ήθελα όσο τίποτε αυτήν την στιγμή, αλλά 2lt αυτοκίνητο στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή είναι ασύμφορο, χώρια που κοστίζει τα διπλάσια χρήματα από το maximum budget μας..

Κάτι ειδικό δεν υπάρχει, οι γενικές γραμμές είναι: Οικονομικό και ποιοτικό, σβέλτο όσο γίνεται, ωραίο (για το προσωπικό γούστο πάντα), στο budget που ανέφερα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
Ειχα 3 φορες seat στο παρελθον. Ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος, κανενα προβλημα.

Εχω το σιροκο με τον tsi (40.000χλμ) επισης μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.

Αν σου αρεσει (ωραιο δειχνει) εγω θα προχωρουσα.
Από κοντά είναι πιο ωραίο, τουλάχιστον εμένα έτσι μου φάνηκε.
Από κατανάλωση πώς είναι το Scirocco? Το σκέφτομαι και αυτό, σε μεταχειριμένο όμως. Ειδικά σε μπλε χρώμα είναι πολύ όμορφο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ntinos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολυ wannabe A3 δεν ειναι ?

Το αντιστοιχο golf δε λεει ?
Μωρέ λέει και το Golf, αλλά το Leon από κοντά μ φάνηκε λίγο πιο ωραίο και είναι και φθηνότερο.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
τριπορτο? επιτελους!
ωραιο ειναι.
το προηγουμενο θεωρω λιγο ασχημο.
Αυτο μου αρεσει.

Αν σκεφτεις για σενταν δες και το skoda rapid.
Ειναι ομορφο και σε πολυ τιμια τιμη θεωρω.
Ευχαριστώ για την πρόταση, αν τελικά η αγορά γίνει για τον πατέρα μου, θα το έχουμε στα υπόψιν.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gregE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
ειχα 6 χρονια το leon 1 cupra .τελειο αμαξι δεν με αφησε ποτε .αριστο ποιοτικα δεν ετριζε τιποτα..........ακομα και τωρα εχω μετανοιωσει που το πουλησα.
Πριν πάρω την Compact είχα βρει το τότε Leon 1.8T με τα ίδια χρήματα. Λες να έμεινε απωθημένο?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PATSIMINI Εμφάνιση μηνυμάτων
πολυ ομορφο νομιζω πιο αρμονικο απο το προηγουμενο και αφου μοιραζεται πλατφορμα κλπ με τα υπολοιπα σιγουρσ ειναι πολυ καλο...και το μοτερ επισης...και ο αδερφος μου εχει 5αρι γκολφ το λισωασμε στα χιλιομετρα πηλιο τοσες μερες πιστεψε με ειναι μια χαρα ευχαριστο αν και μπροστοκινητο με το μοτερ που εχει δε νομιζω να σκεφτεις τα ψωφια 115 αλογα..καμια σχεση...78000 μοντελο 2007 αυγουστο κανενα θεμα μεχρι στιγμης με τα 140.η νεπτερη πλατφορμα εχει ακομα καλυτερη αισθηση και πιο καλοζυγισμενο μπροστα λογω μικροτερου βαρους..νομιζω οτι η επιλογη ειναι μια απο τις καλυτερες και αγοραζεις κατι που εχει ποιοτητα πολυ καλη για τα λεφτα του...προχωρα και μην κολλας στο σεατ....
Δεν κολλάω τόσο στο SEAT σαν όνομα/ποιότητα, όσο στο RWD/FWD και το Premium που και καλά είναι η BMW. Στις μικρές σειρές βέβαια τελικά πιστεύω ότι δεν ισχύει: Σγκρίνοντας την 316ti μου με αντίστοιχης ηλικίας Golf V 1.6 FSI πολύ καλού φίλου, σε θέμα ποιότητας υλικών, χρήσης κλπ δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά. Άντε μόνο καλύτερα πλαστικά στο ταμπλώ. Από 5άρα και πάνω μάλλον αρχίζει να φαίνεται το Premium.