Καταρχήν ευχαριστώ για τις πολύ γρήγορες απαντήσεις έως τώρα. Πάμε μία μία:
Πίστεψέ με το GT86 θα το ήθελα όσο τίποτε αυτήν την στιγμή, αλλά 2lt αυτοκίνητο στην Ελλάδα αυτήν την στιγμή είναι ασύμφορο, χώρια που κοστίζει τα διπλάσια χρήματα από το maximum budget μας..
Κάτι ειδικό δεν υπάρχει, οι γενικές γραμμές είναι: Οικονομικό και ποιοτικό, σβέλτο όσο γίνεται, ωραίο (για το προσωπικό γούστο πάντα), στο budget που ανέφερα.
Από κοντά είναι πιο ωραίο, τουλάχιστον εμένα έτσι μου φάνηκε.
Από κατανάλωση πώς είναι το Scirocco? Το σκέφτομαι και αυτό, σε μεταχειριμένο όμως. Ειδικά σε μπλε χρώμα είναι πολύ όμορφο.
Μωρέ λέει και το Golf, αλλά το Leon από κοντά μ φάνηκε λίγο πιο ωραίο και είναι και φθηνότερο.
Ευχαριστώ για την πρόταση, αν τελικά η αγορά γίνει για τον πατέρα μου, θα το έχουμε στα υπόψιν.
Πριν πάρω την Compact είχα βρει το τότε Leon 1.8T με τα ίδια χρήματα. Λες να έμεινε απωθημένο?
Δεν κολλάω τόσο στο SEAT σαν όνομα/ποιότητα, όσο στο RWD/FWD και το Premium που και καλά είναι η BMW. Στις μικρές σειρές βέβαια τελικά πιστεύω ότι δεν ισχύει: Σγκρίνοντας την 316ti μου με αντίστοιχης ηλικίας Golf V 1.6 FSI πολύ καλού φίλου, σε θέμα ποιότητας υλικών, χρήσης κλπ δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά. Άντε μόνο καλύτερα πλαστικά στο ταμπλώ. Από 5άρα και πάνω μάλλον αρχίζει να φαίνεται το Premium.

Απάντηση με παράθεση