Και αν ζοριστει να την βγαλει πες του να βαλει προεκτασεις και να την ξεβιδωσει βαζωντας τες διπλα απο την μεσαια τριβη απο κατω με σηκωμενο το αμαξι.![]()
Και αν ζοριστει να την βγαλει πες του να βαλει προεκτασεις και να την ξεβιδωσει βαζωντας τες διπλα απο την μεσαια τριβη απο κατω με σηκωμενο το αμαξι.![]()
Εβγαλα την κλειδαρια απο το ντουλαπακι και "καταφερα"με καποιο μαγικο τροπο να βγουν και τα λαμακια της κλειδαριας.Πως μπορω να το φτιαξω αυτο?
Παρατηρησα οτι πανω στα λαμακια γραφει κατι αριθμους.Μπαινουν με καποια συγκεκριμενη σειρα?
-------------------
καλησπερα σε ολους !!! εχω ενα προβληματακι που θελω μια δυο γνωμες πριν παω στον μαστορα να μου το φτιαξει.. πρωτα απ'ολα ξαφνικα πριν κανα 3-4μηνο η κλειδαρια του οδηγου αποφασισε να μην ξαναδουλεψει... το παραβλεψα αυτο γιατι εχω κεντρικο κλειδωμα απο το κλειδι, ελα ομως ποου προχθες σταματησε και αυτο να δουλευει το καταραμενο!!!!! εχει κανεις ιδεα τι θα μπορουσε να ειναι ??? γιατι προς το παρων το αμαξι κλειδωνει ξεκλειδωνει απο το πορτ μπαγκαζ ... η απολυτη ξεφτιλα μιας bmw
για πειτε ρε τσακαλια μπας και ξερεττε κατι που δεν ξερω(το πιο πιθανο δηλαδη ) ..
Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.