Εγώ πάλι θα σου πρότεινα mr2.
Με ένα 10ρικο που περιλαμβάνει αμάξι, μετατροπή μοτέρ-σασμάν TS, ανάρτηση, ζάντες κτλπ.
Έχεις τρελό παιχνίδι...
Και η κατανάλωση είναι αστεία...πολύ χαμηλότερη και από mx5 1ης 2ης γενιάς.
Εγώ πάλι θα σου πρότεινα mr2.
Με ένα 10ρικο που περιλαμβάνει αμάξι, μετατροπή μοτέρ-σασμάν TS, ανάρτηση, ζάντες κτλπ.
Έχεις τρελό παιχνίδι...
Και η κατανάλωση είναι αστεία...πολύ χαμηλότερη και από mx5 1ης 2ης γενιάς.
Thomelef (17-08-13)
Thomelef (17-08-13)
το MR2 δεν ντριφταρει.
Αυτο που εγραψε ενας φιλος οτι εκει που σταματαει το ΜΧ ξεκιναει το S,ισχυει και το αντιστροφο,εκει που παιζει το ΜΧ το S καθεται και βλεπει.
Μην μπαινετε παλι στο τρυπακι να βγαλουμε το αυτοκινητο της χρονιας,ασκοπη προσπαθεια εκατερωθεν,και τα δυο ειναι αξιολογοτατα αυτοκινητα με τα + και τα - τους.
Το θεμα ειναι πιο κανει στον Γιαμαστουρα,που σιγουρα δεν ανεβασε το θεμα για να μαθει απο εμας,αλλα για να το συζητησει και να ακουσει γνωμες και εμπειριες,καθως για να τον φτασουμε πρεπει να μαζευτουμε καμια 10αρια απο δω μεσα.
Doc στο αρχικο σου ερωτημα NC 1.8 vs S2K,χαλαρα το S2K.
Tωρα αν μπαινει στο παιχνιδι και προηγουμενη γενια ΜΧ,ειναι συζητισιμο,καθως το 1.8 με μπλοκε ειναι ενα παιχνιδι καθημερινο που δεν θα χαλασει ποτε και οποτε θελησεις το τουμπανιαζεις !
Να σας θυμησω μια απο τις καλυτερες βολτες που μου εχουν κανει!!!!!
Dr. Yamastura (17-08-13)
Το σ2000 και το μιάτα για μενα έχουν σχέση στο ότι θέλω διθέσιο καμπριο και πισωκίνητο.
Θωμά λες και ήσουν σήμερα στο αμάξι συνοδηγός!!
Ήδη από τα πρώτα μέτρα κατάλαβα πως δεν.....
Το mx5 nc το βγάζω από τη λίστα.
Μόνο με φλικαρίσματα και τιμονιές κάτι έκανε.
Ήταν όμως αρκετα φιλικό.
Είχα και τον Μιχάλη("stunt mike)συνοδηγό.
πιστεύω όντως 'οτι η πρώτη και δεύτερη γενειά μιάτα θα είναι καλύτερη σε αυτόν τον τομέα.
Όσον αφορά την κατανάλωση,νορμάλ θα το πηγαίνω καθημερινα στη δουλειά,αλλά θέλω να έχει δυνατότητα για παιχνίδι.
Μάλλον για σ2000 πριν το 2004 θα κοιτάξω.
Το μρ2 δεν μου αρέσει εμφανισιακά...
UP YOURS!
Bazil Van Sinner (17-08-13)
Πιπέρι πρέπει να μας βάλουν στο στόμα και στους δύο στο βίντεο
ποιο είναι το καλύτερο μιάτα?
το σπορτυ?έχει μπλοκέ,146 άλογα?
Αν πάρω κάτι μάλλον στο σ2000 γέρνει η ζυγαριά..
UP YOURS!
Bazil Van Sinner (17-08-13)
Dr. Yamastura (17-08-13)
φιλε ειμασταν σε υπερδιεγερση,δικαιολογουν αι τα παντα!
Το sporty εχει αναρτησεις Bilstein,ολα τα δεσιματα και 6αρι σασμαν.
Εχω ειχα ενα Φοινικα 2,5αρι με ολα τα δεσιματα του Sporty,αναρτησεις κατι σχετικα φθηνες αλλα τιμιες AGX με 4 ρυθμισεις σκληροτητας και 5αρι σασμαν.
Εδω βεβαια μιλαμε για εργοστασιακα ετσι,εσυ θα πας σε μεταχειρ. που ειτε θα θελει αναρτηση ειτε θα εχουν αλαχτει.
Το 6αρι δεν μ'αρεσε ιδιαιτερα και ηταν και πιο αργο απο το 5αρι σε τελικες.Εφευγε 1ες2ες3ες αλλα μετα χανει γιατι η 3η απο το 5αρι γεμιζει περισσοτερο,επισης δεν με ειχε βολεψει στα παντιλικια-πολης γιατι ειχα μακρθτερη 2α και επαιζα περισσσοτερο.
Ξαναλεω το'χω αχτι το S2K και σιγουρα θα παρω ενα ,αλλα για καθημερινη συμβιωση ενα 2,5αρι ΜΧ πιστευω ειναι καλυτερο.
It's up yours Doc![]()
Περασε,με πηρε και πηγαμε μεχρι την Ανθουσα και περιξ του Γερακα να δουμε τι ψαρια πιανει το κακομοιρο 1800αρακι.....Απογοητευση φυσικαΟ ανθρωπος οδηγει καθημερινα 300+hp και περιμενει να τον ικανοποιησει ενα ΜΧ5??Γνωμη μου και του την ειπα,ειναι να κυκλοφορει καθημερινα με το RX7 FD του και την διαφορα στην καταναλωση θα την λογιστει ως τα λεφτα που θα ριχνε στην αγορα ενος τετοιου 2θεσιου+ασφαλειες+τελη+ζημι ες-service.Και παλι φτηνοτερα θα του βγει!!!Κι αν το θελει καμπριολε,εχω αλυσοπριονο αστερατο,θα το κανω κιμα το RX7!
Doc,κακες επιλογες και τα 2,ΜΧ και S2K....Μην ασχολεισαι καν....
Αντε να τελειωσει το ντριφταδικο γιατι στην εχει βαρεσει κι εσενα,οπως κι εμενα!!Προβλεπεται καπνιστος ο Σεπτεμβρης!!![]()
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....
chrisgiapz3 (18-08-13), Dr. Yamastura (17-08-13), nik200 (18-08-13)
MIKEN636 (19-08-13), Stunt Mike (18-08-13)