καλησπέρα!
έχω ένα Ε46 με Μ43 1600cc τα πρωινά η όταν ειναι τελείως κρύο το αυτοκίνητο!
μου κάνει ένα βουητό λες και έχω αλλάξει εξάτμιση και με το που περάσει την μπλε περιέχει η βελόνα θερμοκρασίας σταματάει το βουητό
ειναι φυσιολογικό??
καλησπέρα!
έχω ένα Ε46 με Μ43 1600cc τα πρωινά η όταν ειναι τελείως κρύο το αυτοκίνητο!
μου κάνει ένα βουητό λες και έχω αλλάξει εξάτμιση και με το που περάσει την μπλε περιέχει η βελόνα θερμοκρασίας σταματάει το βουητό
ειναι φυσιολογικό??
Με επιφυλαξη σου λεω πως μαλλον ειναι το νουμερο 1 απο το παρακατω λινκ!
https://realoem.com/bmw/showparts.do...93&hg=11&fg=50
Δηλαδη η αντλια αερα και λειτουργει μονο σε κρυα εκκινιση κινητηρα και κανει αυτο το βουητο.....και ειναι ακρως φυσιολογικο!
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
είδα την τιμή και τρόμαξα λιγο!! υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω με κάποιον τρόπο??
αν το αφήσω έτσι θα έχω κάποιο πρόβλημα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dermatis : 17-08-13 στις 18:30
Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
.....και για να ερθει πιο γρηγορα σε σωστη θερμοκρασια το συστημα εξαγωγης!
ααα εγώ ότι μπορει να εχει χαλασει!!
γιατί έχω και κάποια προβλήματα στην εκκινήσει και ίδιος όταν ειναι κρύο και έλεγα μήπως ήταν από εκει
Aν το βουητο ειναι απο αυτο το εξαρτημα που βρισκεται νομιζω οπως βλεπεις τον κινητηρα αριστερα ( τσεκαρε το), τοτε ειναι φυσιολογικο! Τωρα παραπερα δεν ξερω .....περιμενε και τις απαντησεις των υπολοιπων!
Σου ρεταρει στην εκκινιση?
μερικές φόρες δεν παίρνει εύκολα μπροστά! και σχεδόν πάντα στην πρώτη γκάζια σέρνεται!! ανεβάζει με δυσκολία στροφες
Φιλε καλησπερα ο ηχος ειναι σαν να ξεκινας τρακτερ ?
I will remember before I forget