Γιάννη δεν έχει ουσία να παραθέσω αυτές τις 2 δυανμομετρήσεις που λές γιατί έχουν αλλάξει και οι τροχαλίες.
Πρίν το 1ο fine tuning δούλευα 8psi, μετά πήγα 8,25psi και εκεί έγινε και το 1ο fine tuning και χθές 8,75.
Και να σου πώ οτι απο τα 8psi μέχρι τα 8,75 έχω διαφορά 30-35 ίππους και 3-4 κιλά ροπής τί θα καταλάβεις ? Δεν μπορεί να βγεί ξεκάθαρο αποτέλεσμα.
Θα ζητήσω πάντως, σε πρώτη ευκαιρία να μου δώσουν ένα "συγκριτικό" μεταξύ κατάστασης 8,25 psi και 8,75 psi.
Y.Γ.: Δεν καταλάβα τί εννοείς που γράφεις οτι ακόμα περιμένεις στο τηλέφωνο. Είχες κάποιο πρόβλημα με την επικοινωνία, κάποια ολιγωρία σε κάποιο αίτημα/πρόβλημά σου ? Καλό είναι, όπως λέμε τα καλά, έτσι να λέμε και τα "στραβά" προκειμένου να υπάρχει μια πιο αντικειμενική εικόνα.
Ωραια....απλα ηθελα να δω ποσο εχει φτασει πλεον.....
Δεν τρεχει τιποτα, απλα περιμενω να παρω το οκ για να παω για ρυθμιση μετα την εξατμιση και το φιλτρο και να γινει επιτελους και δυναμομετρηση για να δω που ειμαι.......δεν εχω καποιο ιδιαιτερο παραπονο απο τον Δημητρη εκτος του οτι ειναι πολυ απασχολημενος.....αλλα αυτο ειναι φυσικο αμα κανεις καλη δουλεια......το ακομα περιμενω στο τηλ ηταν χολη γιατι ζηλεψα που δεν με εχει παρει ακομα![]()
skandalis447 (08-04-10)
Γύρω στα 300 kW υπολόγιζε (αλλά ξέρεις με τα δυναμόμετρα πως έιναι...)
Γιάννη προφανώς τον αναζητούν πολλοί και ούτε και για μένα ήταν ευκολο να συντονιστούμε αλλά όποτε του τηλεφωνώ ή στέλνω SMS, απαντά άμεσα (προς τιμήν του).
Δουλειές είναι αυτές, κυνήγι χρειάζεται...
skandalis447 (08-04-10), Z4 DCT (08-04-10)