Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 31

Θέμα: Μεταχειρισμενα ζαντολαστιχα!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

https://www.michelin.gr/tyres/car-ty...nge=σειρά 3&model=sedan (e46)&engine=316i (1.8 l 115)&year=1998 - 2005&selectedFitment=205-55-16-91-H&retainFitment=205-55-16-91-H&fronthighwaypressure=2.2&frontnormalpressure=2&s electedIndexOption=2&rearhighwaypressure=2.7&rearn ormalpressure=2.2&selectedFilter=summer

Και το Michellen στα ιδια πλαισια κυμαινεται!
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σημερα έβαλα λάστιχα continental 205-55-16 στην BMW μου 350¤.
    Παρασκευή αναχώρηση για Γερμανία οπότε υποχρεωτικά μιας και τα dunlop που είχα ήταν είδη 8ετων.
    Καλα λάστιχα αλλα πολυ μαλακό προφίλ? για Ελλάδα δεν θα τα έβαζαν με τίποτα.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Continental Conti Premium Contact 5 εβαλα τη Δευτερα στο Mercedes σε 205/55/16.

4. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

BILL007 (21-09-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν μπορεις πες μας εντυπωσεις απο ποιοτητα κυλισης και απο θορυβο πως πανε?
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πηγα στην Ξανθη απο το χωριο και πισω, γυρω στα 60 χιλιομετρα στο συνολο και δεν εχουν καμια σχεση με τα Michelin Primacy hp που ειχε πριν, πολυ καλυτερη ποιοτητα κυλισης και πιο αθορυβα. Ακομα ειναι καινουρια, ομως, οι πρωτες εντυπωσεις ειναι παρα πολυ θετικες.

7. The Following 2 Users Say Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

BILL007 (21-09-13), Dermatis (14-08-13)

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εγω σε αυτα κλινω ..... ή στα conti sport 2

Περιοχή
    γερμανια-πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Continental Conti Premium Contact 5 έβαλα και απο μια μικρη βόλτα που το έκανα έμεινα άφωνος λες και αλλαξα αυτοκίνητο, δεν ακούω τίποτα. Βέβαια ειμουνα αναμεσα σε αυτα και στα Yokohama τώρα αν επραξα καλα που έβαλα conti δεν ξέρω με φοβίζει το πολυ μαλακό προφίλ, επειδη το οδηγεί και η γυναίκα μου, και στην Γερμανία καβαλαμε συνέχεια πεζοδρόμια βέβαια δεν είναι ψηλά αλλα τη φοβάμαι λίγο.
    Πάντως στην Γερμανία έχουν λιγότερο αλλα δεν με έπαιρνε να ταξιδεψω με αυτα που είχα γιατι όταν ερχομουν Ελβετία πέτυχα βροχή και λόγο του ότι ήμουν φορτωμένος το αμάξι δεν το ελενχα, και γιαυτο τα αλλαξα εδω.

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ποσταρω εδω για να μην ανοιγω εξτρα θεμα !

Στο χωριο εχουμε αναλαβει παρεα να ζωντανεψουμε ενα SWIFT GT πρεπει να το εχω ξανα αναφερει καπου !
    Το προηγουμενο σ/κ ειμουν εκει λογω δουλειας με κατι λαστιχα απο τις ελιες με τον πατερα μου και ηταν ευκαιρια να βγει μια βολτα το εργαλειο να ξεσκασει!
    Χαλαρη βολτα αλλα το εργαλειο με 4 χρονων λαστιχα σε ακινησια δεν πατουσε για κανενα λογω κατω!
    Βρηκαμε μια καλη ευκαιρια σε μεταχειρα ελαστικα ( με καμια δυναμη δεν βαζω καινουρια αφου μονο για παιχνιδι το εχουμε ). Τι πρεπει να κοιταξω πριν τα αγορασω dot klp klp ? Λεει οτι ειναι του 2012 εμφανησιακα φαινονται σε πολυ καλη κατασταση!

Περιοχή
    Αγιος Δημητριος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dermatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ποσταρω εδω για να μην ανοιγω εξτρα θεμα !

Στο χωριο εχουμε αναλαβει παρεα να ζωντανεψουμε ενα SWIFT GT πρεπει να το εχω ξανα αναφερει καπου !
    Το προηγουμενο σ/κ ειμουν εκει λογω δουλειας με κατι λαστιχα απο τις ελιες με τον πατερα μου και ηταν ευκαιρια να βγει μια βολτα το εργαλειο να ξεσκασει!
    Χαλαρη βολτα αλλα το εργαλειο με 4 χρονων λαστιχα σε ακινησια δεν πατουσε για κανενα λογω κατω!
    Βρηκαμε μια καλη ευκαιρια σε μεταχειρα ελαστικα ( με καμια δυναμη δεν βαζω καινουρια αφου μονο για παιχνιδι το εχουμε ). Τι πρεπει να κοιταξω πριν τα αγορασω dot klp klp ? Λεει οτι ειναι του 2012 εμφανησιακα φαινονται σε πολυ καλη κατασταση!
    Κανεις?

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

PS3 νομίζω το καλύτερο για 16 άρα !

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας