Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 7008

Θέμα: Η φωτογραφια της ημερας Νο 8

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Και φυσικα για να τελειωσει ολη η φιλολογια, οταν δοκιμασετε την πατσαβουροπιΠα, ελατε να μου ξαναπειτε μαλακιες σχετικα με τις Β διαλογης γκομενες.
    Η γυναικα που θα παντρευτουμε πρεπει να ειναι κυρια, ομορφη καλιεργημενη, σικατη και τυπισσα.
    Ειναι δυνατον, στη γυναικα σου, την κορωνα στο κεφαλι σου, το ατομο πουμθα δωσει αγωγη στα παιδια σου, να της πεις "πιες τα μωρη βρωμιαρα" και να της χωσεις δυο σκαμπιλια;

Διοτι κυριοι, το κοντο με τον κωλο, εχει ντεζαβανταζ που πρεπει να καλυψει με αλλες αρετες.

Και για να κλεινει το θεμα, εκτος απο τον ηρωικο Φανουρη που αποδεδειγμενα σπρωχνει ηρωικα και κραταει το επιπεδο,του φορουμ, (και θα κληρονομησει,τη συλλογη μου απο λαϊβ φωτογραφιες) ολοι οι υπολοιποι θεωρητικα πηδατε.
    Στα χαρτια που λενε τη βαζετε την κοντρα.

2. The Following 11 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-08-13), bill_m3 (14-08-13), doctore (14-08-13), fanisk (14-08-13), gant (14-08-13), hades7 (14-08-13), katsaraios (14-08-13), Nikos (14-08-13), nikos1400 (14-08-13), Thomelef (15-08-13), Vassilis ///M (15-08-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και φυσικα για να τελειωσει ολη η φιλολογια, οταν δοκιμασετε την πατσαβουροπιΠα, ελατε να μου ξαναπειτε μαλακιες σχετικα με τις Β διαλογης γκομενες.
    Η γυναικα που θα παντρευτουμε πρεπει να ειναι κυρια, ομορφη καλιεργημενη, σικατη και τυπισσα.
    Ειναι δυνατον, στη γυναικα σου, την κορωνα στο κεφαλι σου, το ατομο πουμθα δωσει αγωγη στα παιδια σου, να της πεις "πιες τα μωρη βρωμιαρα" και να της χωσεις δυο σκαμπιλια;

Διοτι κυριοι, το κοντο με τον κωλο, εχει ντεζαβανταζ που πρεπει να καλυψει με αλλες αρετες.

Και για να κλεινει το θεμα, εκτος απο τον ηρωικο Φανουρη που αποδεδειγμενα σπρωχνει ηρωικα και κραταει το επιπεδο,του φορουμ, (και θα κληρονομησει,τη συλλογη μου απο λαϊβ φωτογραφιες) ολοι οι υπολοιποι θεωρητικα πηδατε.
    Στα χαρτια που λενε τη βαζετε την κοντρα.
    Πως σε ανεβαζει αυτος ο ανθρωπος αμα θελει..
    Σαν κατι μετρ που κανουν τους ξεβρακωτους με τα 2¤ στη τσεπη να νιωθουν θεοι στα μπουζουκομαγαζα

Προεδρε να κερασεις βραστο κοτοπουλο ( ) και προβολη σλαιντ.

4. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (14-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πως σε ανεβαζει αυτος ο ανθρωπος αμα θελει..
    Σαν κατι μετρ που κανουν τους ξεβρακωτους με τα 2¤ στη τσεπη να νιωθουν θεοι στα μπουζουκομαγαζα

Προεδρε να κερασεις βραστο κοτοπουλο ( ) και προβολη σλαιντ.
    Στην επομενη μαζωξη θα κανω κοτσι στο φουρνο με ψητα λαχανικα και σαλτσα μουσταρδας και σαλατα με ροκα, μελι, σταφιδες, παρμεζανα και φρουτα καραμελωμενα.

Μια φορα εφτιαξα κοτοπουλο καιμθα μου το χτυπας μεχρι να βγει η ψυχη μου.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

doctore (14-08-13), fanisk (14-08-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP