Το Σάββατο θα μπουν λοιπόν και θα έχουμε διαδρομή εις το Πεντελικόν όρος, που ως γνωστόν έχει ειδικά μαγνητικά πεδία που βοηθάνε στην πλαγιολίσθηση και το τριφτ.
Το Σάββατο θα μπουν λοιπόν και θα έχουμε διαδρομή εις το Πεντελικόν όρος, που ως γνωστόν έχει ειδικά μαγνητικά πεδία που βοηθάνε στην πλαγιολίσθηση και το τριφτ.
ετσι μπραβο!
για να θυμουνται οι νεοι και να μαθαινουν οι παλιοι!
Με σωστη πιεση (οχι λιγη θελουν πιεση αρκετη για να ζεσταθουν) και καλο ζεσταμα κανουν θαυματα...δεν θα ξεκολλας μετα απο τα 888...Αν ομως δεν τα ζεστανεις...κλαφτα...επισης θα νομιζεις οτι εχουν χαλασει τα ρουλεμαν σου απο το θορυβο...ειναι αβασταχτος σε ταξιδι...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Ο ETRTO (European Tire and Rim Technical Organization ο οποίος ορίζει σε ευρωπαικό επίπεδο το σύνολο των τεχνικών προδιαγραφών και των κανόνων χρήσης του ελαστικού)
υποστηριζει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα που ειναι 2 ετων. Αν ειναι φυλαγμενα σε υπογειο.
Περισσοτερες πληροφοριες εδω...στο πρωτο ποστ
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=113
Stamatis (08-04-10)
Οτι σου ειπε ο Δημητρης (σκανταλης)...
Στο νερο δεν εχουν θεμα εκτος αν πεσεις σε καμια λιμνη...
Τα 888 τα εχω για τη πιστα αλλα τα φορουσα δρομισια για 1000χλμ περιπου..απιστευτο κρατημα..με σουπερ τιμη!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 08-04-10 στις 01:49
Κανουν φασαρία, δεν κάνουν πάντες, χάνεις το τιμόνι σε λιμνούλες με νερά, είναι ιδανικά για πίστα και εκκινήσεις...
Αφηνουν ωραια σχεδιακια σε χωματοδρομους
Βάλτα με κιλειστά μάτια. Και εγώ το σκέφτομαι να ξαναπάρω ένα σετ να το δουλέψω το καλοκαιράκι. Για ταξίδι βέβαια και ξαφνική καλοκαιρινή νεροποντή θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα.
Σταματη βαλτα επανω . . .
Δν θα εχεις τοσο θεμα με θορυβο οσο φανταζεσαι . . .
Απλα θα νομιζεις οτι εισαι σε ενα τρενο επνω σε ραγες . . .
Ο αδερφος μου στο Ε30 εχει τα R1R και ουτε θορυβο ουτε γουργουρισμα και
σε βροχη ειναι μια χαρα . .
Τα εχουν εξελιξει καπως μην σκεφτεις με τα 888 να περπατησεις στην βροχη . . .
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos///3 : 08-04-10 στις 10:09