Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 45

Θέμα: Γνωμες για Ford Focus Rs mk1

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

1.μακρυα απο το ford
    2.μακρυα και απο τα subaru αν δεν θες να σε πιασει γκομενο ο βενζινας σου.
    3. το καλυτερο για εσενα ειναι το type r fn2 που δεν καιει, με 3 πραγματα περνας τα 240 αλογα ατμοσφαιρα. και με μια αναρτηση στριβει τελεια ,εχει καλο πορτπαγκαζ,και δεν ΣΠΑΕΙ
    Ε36 mpack

2. The Following 2 Users Say Thank You to gregE36 For This Useful Post:

nikos-Mpacket (11-08-13), RallyArt (11-08-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gregE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1.μακρυα απο το ford
    2.μακρυα και απο τα subaru αν δεν θες να σε πιασει γκομενο ο βενζινας σου.
    3. το καλυτερο για εσενα ειναι το type r fn2 που δεν καιει, με 3 πραγματα περνας τα 240 αλογα ατμοσφαιρα. και με μια αναρτηση στριβει τελεια ,εχει καλο πορτπαγκαζ,και δεν ΣΠΑΕΙ
    Πολύ καλό το fn αλλά απο τιμή πάει στα 10-13... και είναι και 2πορτο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Για κάτι τέτοιο τι λές?
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3968656/

5. The Following User Says Thank You to mark e92 For This Useful Post:

nikos-Mpacket (11-08-13)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για κάτι τέτοιο τι λές?
    Ωραίο αμάξι αλλα too much για μένα την συγκεκριμένη εποχή,προς το παρόν προτεραιότητα έχουν οι διακοπές,απο Σεπτέμβρη που θα μαζεύτουμε όλοι πίσω θα το ξανασυζητησουμε το θέμα.
    Εκτός και αν βρω τίποτα ενδιαφέρον στη Κρήτη ή στη Ζάκυνθο που θα βρίσκομαι μέχρι αρχές Σεπτέμβρη.

Περιοχή
    χαλανδρι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πολύ καλό το fn αλλά απο τιμή πάει στα 10-13... και είναι και 2πορτο.
    οι τιμες πεφτουν συνεχως οσο για το διπορτο ε και???? απο πορτπαγκαζ παντως ειναι κορυφη σχεδον 500 λιτρα
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3909749/
    Ε36 mpack

Περιοχή
    ΑΙΓΑΛΕΩ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για κάτι τέτοιο τι λές?
    επισης πολυ καλο σε SAAB ειναι κ το προηγουμενο,ειτε το aero ειτε το απλο το 2.0λιτρο.το βρισκεις φθηνα,δεν βγαζει προβληματα και να το καις,εχει ωραια εικονα οικογενειακου,εχει χωρους κ γενικα ειναι πολυ καλο.το εχει ο ξαδερφος (2λιτρο) μου κ του φοραει μονο ενα προγραμμα απο γνωστο οικο που δεν θυμαμαι τωρα,το αμαξι πεταει με μονο 200 αλογα που ειναι κ μετα λυπης μου θα σας πω οτι οποτε το περνω κλαινε πολλα αυτοκινητα!!!!αν θες διατιθεται κ για test drive.ΑΑΑ!!!!!!κ υπερβολικα οικονομικο για αυτα που προσφερει.απιστευτο!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gregE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    οι τιμες πεφτουν συνεχως οσο για το διπορτο ε και???? απο πορτπαγκαζ παντως ειναι κορυφη σχεδον 500 λιτρα
    https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3909749/
    Αυτό έχει και 120000!!!!! Υπάρχουν με 12000 με 35-40000 το πολύ!

Περιοχή
    Γλυφαδα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν ηταν να παρω παντως κατι ξεχωριστο σε αυτα τα χρηματα, θα εψαχνα για Fiat Coupe turbo plus. Το πεντακυλινδρο.

Τερας
    αμαξαρα
    και σαν στοκ και μονο ξυριζει.
    A4 2.0 TFSI FWD B7
    - M3 E46 sold

11. The Following 2 Users Say Thank You to STREETRACING For This Useful Post:

m_power_lunatic (22-05-14), spar@ (12-08-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή RS

Νικολα να σου πω και εγω λιγα πραγματα μιας και ειναι απο τα αγαπημενα μου αυτοκινητα.

Ειναι πανεμορφο,φρεσκο ακομα και τωρα,ποιοτητα παρα πολυ καλη,ακαμπτο αισθητα (ακομα και το απλο focus στριβει καταπληκτικα,μου το εχουνε πει παρα πολλοι αυτο) και το συγκεκριμενο στριβει-φρεναρει φο-βε-ρα.

Τα προβληματακια του τα ξερεις,τα ανεφερες και ειναι γνωστα.

Βραζει και βαραει θερμοκρασιες ιδιαιτερα στο κλιμα μας.Νομιζω ομως οτι σαν νορμαλ και 1-2 οργανα εποπτιας και ισως font mount intercooler να εισαι παραπανω απο οκ.

Πρεπει να βρεις ομως απειρχτο εντελως (δυσκολο) και με σχετικα λιγα χλμ το οποιο ανεβαζει την τιμη.Δεν ξερω που θες να κινηθεις οικονομικα αλλα πολυ καθαρο κομματι θα βρεις γυρα στα 10 χιλιαρικα ισως λιγο παραπανω.

Εμενα μου ηρθε για ανταλλαγη ενα απο τα καλυτερα που εχουνε μεινει στην Ελλαδα (αυτο απο τον Βολο στο car.gr) οταν το ειχε ο προηγουμενος απο αυτο που το εχει τωρα (ο οποιος το ειχε αγορασει καινουργιο και τωρα το ξαναπηρε πισω).

Ειχα βρει και στην Μυτιληνη ενα πολυ καλο με ελαχιστα χλμ (γυρω στα 30.000χλμ) και στην Κηφισσια ενα με 20 κατι χιλιαδες χλμ και για πολλα χρονια σε γκαραζ διπλα στο γραφειο μου στην Αθηνα ειχε ενα με κατω απο 20 χιλιαδες χλμ ολοκαινουργιο.

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ οπως και στη γυναικα μου αλλα αν πραγματικα δεν θες υπονοια προβληματων και επαφες με συνεργεια τοτε παρε ενα CIVIC TYPE-R FN2.Ιδιαιτερο και ομορφο εμαφισιακα (χανει λιγο πισω) αλλα ΠΟΙΟΤΗΤΑ ιαπωνιας.-

Δεν ειναι τοσο καλο οσο το EP3 αλλα ειναι πολυ καλη επιλογη.Βεβαια ειναι πιο καινουργιο απο το focus rs mk1 και εχει περισσοτερο τεκμηριο αλλα αυτα τα ξερεις τα προσωπικα σου εσυ καλυτερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m_power_lunatic : 12-08-13 στις 11:47
    insane in the ///Midbrain

13. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

nikos-Mpacket (22-05-14)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos-Mpacket Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει να εχω ελλειψη απο καποιο μηχανοκινητο που να με ευχαριστει,ετσι μιας και ειμαι κλεισμενος στο σπιτι λογω της μεσης μου εκανα μια μικρη ερευνα στο ιντερνετ για να βρω κατι που θα μπορω και την κ@υλ@ μου να κανω αλλα και να το εχω για τις οικογενειακες (3 ατομα) μετακινησεις μας.

Βεβαια ρολο παιζει και η γνωμη της κυριας μου,γιατι με το Ε60 και τα μπαξιματα του κοντεψαμε να ......,τελος παντων.Ετσι λοιπον τον τελευταιο μηνα της δειχνω αυτοκινητα τα οποια μου αρεσουν και μπορουν να εξυπηρετησουν ολη την οικογενεια.Το τι εχω ακουσει ........

Νομιζω οτι εχω καταληξει σε αυτο μιας και της αρεσει.
    [/URL][/IMG]
    Μετα απο τον προλογο ας μπουμε στο θεμα μας,διαβασα διαφορα για προβληματα με το chargecooler,με την αυξημενη θερμοκρασια,με την ελλειψη δεικτη θερμοκρασιας αλλα νομιζω οτι με 2-3 μπαξιματα (ω,ρε παντοφλα) λυνονται συν οτι εχει σχετικα καλο tuning potential.
    Με λιγα "πραγματα" ανεβαινει αρκετα η ιπποδυναμη του και νομιζω με σωστη συντηρηση οπως οι πιο πολλοι την εννοουμε εδω μεσα δεν θα βγαλει προβληματα.
    Για τα υπολοιπα οπως φρενα,αναρτηση εχω διαβασει τα καλυτερα.

Οι τιμες που παιζουν ειναι 8-9 χιλιαρικα,βεβαια καποιοι επειδη το αμαξι ειναι συλλεκτικο ζητανε κατιτις παραπανω αλλα αναλογως παιζεις μπαλα,υπαρχουν 15 περιπου στο car.

Επειδη η παρεα μας εδω δεν εχει μονο γνωσεις για Bmw αλλα γενικοτερα το κατεχουμε το αθλημα της αυτοκινησης θα ηθελα αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια ή γνωριζει κατι παραπανω να το γραψει.

*Ειναι και αλλα αυτοκινητα που εχω σκεφτει αλλα ειτε λογω μεγεθους ειτε λογω χαρατσιου και τεκμηριου ειτε λογω παλαιοτητας προς το παρον τα εχω απορριψει.
    Γιατι δεν σκεφτηκες το Abarth πολυ καλυτερη καταναλωση με πολυ καλυτερα ασυγκριτα γκαζια

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP