Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: Λάστιχα για Ε46 Μ3 - Παραγγελία απο εξωτερικό

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

και πολυ καλα κανεις δημητρη.
    κι εγω απο την camskill πηρα.

αλλα σκεψου και πιο κατω απο προφανες.
    τωρα τα 700 ευρω σου θα κυκλοφορησουν και θα κινησουν στο ποσοστο που τους αναλογει την αγγλικη οικονομια.
    δηλαδη με αυτα ο λαστιχας θα ψωνισει στην τοπικη αγορα του και απο το χρημα του (πλεον) θα επιστρεψει ενα ποσοστο στην τσεπη του (αφου αυτοι απο τους οποιους θα ψωνισει θα αγορασουν καποια στιγμη λαστιχα απο αυτον και οχι απο την ελλαδα) και ολοι θα εχουν δουλεια και θα ειναι ικανοποιημενοι...

εκτος απο εσενα βεβαια αφου δεν θα επιστρεψει ουτε σεντ στην τσεπη σου (στο επαγγελμα που κανεις, δεν θα ερθει κανενας αγγλος πιθανολογω να αγορασει απο εσενα)...

βεβαια συνολικα και ατομικα θα εισαι κερδισμενος απο τη συγκεκριμενη αγορα.
    μονον ατομικα ομως. και λιγοτερο απο οσο δειχνει ο απολυτος αριθμος.

αν (αν λεω) στην ακραια περιπτωση που ολοι αγοραζαμε απ' εξω διοτι μας συμφερουν οι τιμες και η ποιοτητα, που θα καταληγαμε?

οι επιχειρησεις θα μειωνονταν ραγδαια αφου δεν θα ειχαν πωλησεις, κοσμος θα εχανε τη δουλεια του (και την αγοραστικη του δυναμη) το κρατος δεν θα ειχε εσοδα απο τους φορους, οποτε θα αναγκαζοταν και αυτο να απολυσει πλεοναζοντες υπαλληλους, θα τιναζοταν στον αερα το -ηδη τιναγμενο- ασφαλιστικο (συνταξεις-περιθαλψη) και αλλα πολλα και δυσαρεστα.

θα μου πεις, σιγα ρε φιλε... θα γινουν ολα αυτα επειδη εγω θα αγορασω ενα σετ ελαστικα απο εκει που τα βρηκα φθηνοτερα?
    και βεβαια οχι, φιλολογικη και θεωρητικη ειναι η προσεγγιση μου...
    αν και υπαρχει και η γνωστη θεωρια με το τιναγμα των φτερων της πεταλουδας...
    λετε να ισχυει...?

2. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

mr incredible (07-04-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    και πολυ καλα κανεις δημητρη.
    κι εγω απο την camskill πηρα.

αλλα σκεψου και πιο κατω απο προφανες.
    τωρα τα 700 ευρω σου θα κυκλοφορησουν και θα κινησουν στο ποσοστο που τους αναλογει την αγγλικη οικονομια.
    δηλαδη με αυτα ο λαστιχας θα ψωνισει στην τοπικη αγορα του και απο το χρημα του (πλεον) θα επιστρεψει ενα ποσοστο στην τσεπη του (αφου αυτοι απο τους οποιους θα ψωνισει θα αγορασουν καποια στιγμη λαστιχα απο αυτον και οχι απο την ελλαδα) και ολοι θα εχουν δουλεια και θα ειναι ικανοποιημενοι...

εκτος απο εσενα βεβαια αφου δεν θα επιστρεψει ουτε σεντ στην τσεπη σου (στο επαγγελμα που κανεις, δεν θα ερθει κανενας αγγλος πιθανολογω να αγορασει απο εσενα)...

βεβαια συνολικα και ατομικα θα εισαι κερδισμενος απο τη συγκεκριμενη αγορα.
    μονον ατομικα ομως. και λιγοτερο απο οσο δειχνει ο απολυτος αριθμος.

αν (αν λεω) στην ακραια περιπτωση που ολοι αγοραζαμε απ' εξω διοτι μας συμφερουν οι τιμες και η ποιοτητα, που θα καταληγαμε?

οι επιχειρησεις θα μειωνονταν ραγδαια αφου δεν θα ειχαν πωλησεις, κοσμος θα εχανε τη δουλεια του (και την αγοραστικη του δυναμη) το κρατος δεν θα ειχε εσοδα απο τους φορους, οποτε θα αναγκαζοταν και αυτο απολυσει πλεοναζοντες υπαλληλους, θα τιναζοταν στον αερα το ασφαλιστικο (συνταξεις-περιθαλψη) και αλλα πολλα και δυσαρεστα.

θα μου πεις, σιγα ρε φιλε... θα γινουν ολα αυτα επειδη εγω θα αγορασω ενα σετ ελαστικα απο εκει που τα βρηκα φθηνοτερα?
    και βεβαια οχι, φιλολογικη ειναι η προσεγγιση μου...
    αν και υπαρχει και η γνωστη θεωρια με το τιναγμα των φτερων της πεταλουδας...
    λετε να ισχυει...?
    πρεπει να γινουν απο κοινου προσεγγισεις, ο λαστιχας να πουλαει φθηνοτερα και ο αγοραστης να δωσει λιγο παραπανω πχ 50 70 ευρω,για να μενουν τα χρηματα εδω.εγω εκανα μια ερευνα αγορας και τυχαια βρηκα τα δικα μου πιο φτηνα στον συγκεκριμενο.καλο ειναι να τους εξηγουμε πως εχουν τα πραγματα πχ καμς κιλ. παντως στις μεγαλες διαστασεις συμφερει απεξω,στις μικρες 13 14 ειναι τα ιδια. δεν ειναι κακο να συζηταμε με το λαστιχα για το τι γινεται στην αγορα,αν ειναι διατεθειμενος βεβαια για συζητηση.σιγα σιγα και μοιραια πιστευω οτι οι τιμες θα πεσουν,ειναι θεμα χρονου.μην ξεχνατε ποσο ειχαν τα λαστιχα εδω 18 19 20 πριν απο 1 η2 χρονια.

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πολυ ωραια τα λετε αλλα στην τελικη, τα λαθη των πολιτικων αυτης της χωρας και τους λογους που στην Ελλαδα δεν εχουμε βιομηχανια δεν θα πληρωσει η τσεπη μου. Και κυριως τα κερδη των 'επισημων' αντιπροσωπων (που κατα την γνωμη μου εκει γινεται και η κερδοσκοπια). Ποση διαφορα να εχουν οι European Dealers μεταξυ τους λογω ποσοτητων οταν αγοραζουν Bulk απο το εργοστασιο? 40% δεν εχουν. Και υποψιν η διαφορα του ποσου ειναι στο ποσοστο επι της λιανικης που περιλαμβανει μεταφορικα και τοποθετηση. Αλλιως θα ηταν σχεδον 50%! (700+280 με 600+280). Και στην χοντρικη που αγοραζουν ειναι ακομα μεγαλυτερο το ποσοστο. Ολα τα αλλα ειναι για να χουμε να λεμε...

5. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

bill_m3 (07-04-10)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όπως τα λέει ο Δημήτρης!!
    Για τους λόγους που αναφέρατε θα έδινα και 100¤ πιο πάνω από την τιμή που θα έβγαινε απ΄έξω στον εδώ έμπορο, αλλά μέχρι εκεί... Από εκεί και πάνω πιστεύω ότι με κλέβουν ( το ποιος με κλέβει είναι άλλο θέμα...)

7. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

BILL007 (08-04-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP