Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 88

Θέμα: nox sensor - κιτρινη ενδειξη μηχανης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Hellas
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολυ σωστα Νικο, (bmwlover) αλλα επειδη απο τα λαθη και τις παρερμηνειες των γραφομενων μου, σε αλλη φαση και αλλο χρονο εχω βρει και τον μπελα μου, ηταν η τελευταια φορα που θα το ξαναεκανα...οποτε οπως καταλαβαινεις...ο καθενας μονος του, ας προσπαθησει για το καλυτερο !

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έχει δοκιμάσει κανείς τον NOx emulator: https://bimmerprofs.com/

Γενικά το πρόβλημα του NOx sensor περνάει στο ντούκου, αλλά η λειτουργία του είναι πολύ σημαντική για τους κινητήρες αμμέσου ψεκασμού. Δείτε πχ αυτό Rough run. Trim errors. Hidden cause

Το θέμα είναι γενικότερο, δεν αφορά μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά κάποιο πιο σχετικό νήμα.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σήμερα εγκατέστησα τον emulator και επιτέλους το μοτέρ δουλεύει ξανά με φτωχό και διαστρωματοποιημένο μίγμα

1.jpg

4. The Following User Says Thank You to demanu For This Useful Post:

wheelman (26-03-18)

Rides
    2

Προεπιλογή

Πώς καταλαβαινουμε εάν το αυτοκίνητο μας λειτουργεί με ομογενοποιημενο ή με διαστρωματοποιημενο τρόπο ψεκασμού; Θα πρέπει να έχουμε λαμπάκι; Το καταλαβαινουμε στην απόδοση; Στην κατανάλωση; Εγώ έχω ανωμαλο ρελαντί το πρωί αλλά με το που ζεσταθει στρώνει. Κατανάλωση από 9.0 έως 12.5 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα. Ο κινητήρας μου είναι Ν43 Β20Α με τα 170 άλογα.

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Στην απόδοση δε θα μπορέσεις να το καταλάβεις, αφού σε υψηλό φορτίο λειτουργεί με ομογενές στοιχειομετρικό μείγμα.
    Η κατανάλωση σαφώς επηρεάζεται.
    Έχεις κάποιες βλάβες και έχεις ενδοιασμούς για το μίγμα σου?

Rides
    2

Προεπιλογή

Βλάβες με λαμπάκι δεν έχω.Έχω μια μόνιμη με τον θερμοστάτη (Ρ0599)αλλά δεν νομίζω να μεταβάλλει το μίγμα.Έχω αυξημένη κατανάλωση σε σχέση με παλαιότερα και ασταθές ρελαντί όσο είναι κρύο.Το αμάξι δείχνει να πηγαινει αρκετά καλά.Δεν εχω καταλάβει πεσμένη απόδοση.Τον Νοχ τον άλλαξα πριν ένα χρόνο με μεταχειρισμένο που είχε περίπου 8.000 χιλιόμετρα απο τρακαρισμένο.Δεν με ξαναενόχλησε η συγκεκριμένη βλάβη απο τότε.Το μόνο που με προβληματίζει τώρα αλλά ίσως να είναι και ιδέα μου ,είναι οτι ακούγεται λίγο πιο έντονα η αντλία υψηλής .Μηπως εκεί οφείλεται και το σταθές ρελαντί όταν είναι κρύο;Ποιος να ξέρει............

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έκανες διάγνωση τελευταία?
    Αντί για P0599 μήπως εννοείς P0597?

Rides
    2

Προεπιλογή

Όχι. Ρ0599

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν θες απλά να δεις το λ του μίγματος και άλλες παραμέτρους της λειτουργίας του κινητήρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποια εφαρμογή όπως το Torque https://play.google.com/store/apps/d...rquefree&hl=el
    και έναν φθηνό αντάπτορα obd σε bluetooth ή wifi. Νομίζω βγαίνουν και σε usb πλέον
    Δες πχ εδω: https://www.ebay.com/bhp/obd2-wifi
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη demanu : 28-03-18 στις 14:05

Rides
    2

Προεπιλογή

Το έχω το torque σε συνδυασμό με αντάπτορα ELM 327.Απο εκεί βλέπω και τις βλάβες.Απλα ρωτούσα μήπως έπαιζε κάποιο σημαντικό ρόλο ή βλάβη που έχω.Ξέρω οτι ενδέχεται να έχω λίγο τσιμπιμένη κατανάλωση λόγω θερμοστάτη αλλά ήθελα και μια δεύτερη γνώμη.

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 6789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP