Θέλω και εγώ η νονά μου να μου φέρει μαζί με την λαμπάδα ένα τέτοιο δώρο γιατί κουραστικά με αυτή τη βλάβη
Θέλω και εγώ η νονά μου να μου φέρει μαζί με την λαμπάδα ένα τέτοιο δώρο γιατί κουραστικά με αυτή τη βλάβη
kerk (09-04-14)
Δεν υπαρχει στο μυνημα μου πουθενα η λεξη ''καμπανια'' ουτε ΚΑΜΠΑΝΕΣ, ουτε κατι παρεμφερες νομιζω.
Απλα ρωτησα την ημερομηνια του φιλου .
Επειδή παρερμηνεύονται πραγματα, σας παρακαλω να στεκομαστε σοβαρα στα ακριβη ειπωμενα -γραμμενα .
That's all my friends.
Nick bmwlover (12-04-14), Nino (13-04-14)
Στο μήνυμά μου ρωτώ επί λέξει ΕΑΝ βγήκε επιτέλους καμπάνια για τον αισθητήρα ΝΟx, όπως έχει γίνει επανειλημμένως στο παρελθόν για άλλα γνωστά θέματα (π.χ. πολλαπλασιαστές).
Από ό,τι φαίνεται, είναι πλέον ευρύτερα γνωστό το ζήτημα με τους NOx sensors και τις περιόδους παραγωγής που αφορά,αλλά κάθε φορά εναπόκειται στην καλή θέληση του κάθε επισκευαστή και την επιμονή και υπομονή του πελάτη, εάν τελικά ο επισκευαστής θα αντικαταστήσει τον ελαττωματικό αισθητήρα,χωρίς να επιβαρυνθεί ο πελάτης.
Ι donut understeer...
mitsos_chania (12-04-14)
Ναι Νίκο δεν ανέφερες κάπου τη λέξη, εγώ προσωπικά σε ρώτησα αν έχουνε βγάλει καμπάνιες για το οτιδήποτε με μοτέρ Ν43 , όπως π.χ για τους πολλαπλασιαστές.
Δεν εννοούσα να μας πεις συγκεκριμένα για τα μπεκ, nox κτλπ, αλλά για το αν έχει βγει κάποια άλλη καμπάνια για τα Ν43 μοτέρ.
Και συγνώμη αν παρεξηγήθηκε η ερώτηση μου .
παιδια αν εβγανε καμπανια θα σας ειδοποιουσαν για αλλαγη οσοι αγοραστε το οχημα απο αντιπροσωπεια....τωρα οσοι ειστε κατω απο 100000 χλμ δοκιμαστε σε αντιπροσωπεια για goodwill,kai eyxomai ta καλυτερα οπως τυχαν σε μενα....
kerk (12-04-14), Nick bmwlover (12-04-14)