Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 439

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 8/13

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Σχολιο δυ για το παραπανω αρθρο.

Μισό λεπτό γιατί θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα και θα πρέπει να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη …κάποτε.

Λοιπόν:

-άλλο αν πρέπει να υπάρχει ο ΕΟΤ / αν πρέπει να καταργηθεί / αν πρέπει να εκσυγχρονιστεί / αν πρέπει να συγχωνευτεί ή ότι ο Θεός φωτίσει τους …. μεγάλους τιμονιέρηδες της χώρας.

-άλλο οι υπάλληλοι και ο σωστός (όμως) έλεγχος / διοίκηση.

Λοιπόν …για τους ελέγχους; ….δεν καταλαβαίνω καρδιά μου ως Δημόσιος Υπάλληλος. Υπάρχει ή δεν υπάρχει ο ….κώδικας; ορίζει διαδικασίες; τι συζητάμε την έκθεση κάποιων που απλά αναφέρουν για μια στατική φωτογραφία.
    Τι εννοώ για όσους δεν γνωρίζουν: υπεύθυνος για την τήρηση του ωραρίου είναι ο Προϊστάμενος του υπαλλήλου….που πρέπει να ελέγχει και να ενεργεί ….τότε και όχι μετά από οκτώ μήνες ελέω εκθέσεων ανακοινώσεων και ιδεών… Η Διοίκηση βγάζει πράξη και η μισθοδοσία κόβει τον μισθό.
    Οπότε η έκθεση που μιλάει για υπαλλήλους δεν μου λέει τίποτα….οι προϊστάμενοι και η διοίκηση σπίτι τους αν δεν έχει περικοπεί ο μισθός σε όσους είναι κοπανατζήδες αποδεδειγμένα.
    Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού γιατί
    -κάποιοι δεν κάνουν τη δουλειά τους
    -κάποιοι κάνουν κοπάνα
    -κάποιοι είναι κορόιδα (που είτε εργάζονται όταν ο άλλος κάνει βουτιές με χτυπημένη κάρτα ή είναι “κοπανατζής” γιατί δεν ενημερώθηκε το “σύστημα” για την άδεια ή την απεργία)
    & κάποιοι γράφουν εκθέσεις για τα ΜΜΕ, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

σωστος.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Ptboul (12-08-13), vagmag (10-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP