Το Πενβε
Το Οξαποδω
Evo 8/9
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 10-08-13 στις 09:57
A8hnaios (10-08-13), alexm (10-08-13), Bazil Van Sinner (10-08-13), hades7 (10-08-13), Konstantinos E60 (10-08-13), Thomelef (10-08-13), vagmag (10-08-13)
οριστε και η φτερουγα:
![]()
Καταρχην μιλαμε για τελειως παρεξηγημενα αμαξια, κυριως απο τον τυπο οδηγου που εχουμε συνηθισει να βλεπουμε μεσα σε αυτα.
Τα εβο ειναι αμαξια με @@ και οχι @@ αμαξια. Εντελως στοκ το αυτοκινητο ειναι ανετο, υσηχο σε σχεση με τον χαρακτηρα που εχει, ενω η τεχνολογια του συμβαδιζει ακομα και με τη σημερινη εποχη, και ας ειναι αμαξι εφταετιας ωχταετιας.
Για μερικους μεγαλο ρολο παιζει το χλιδατο εσωτερικο, ενω για αλλους αρκει ο βασικος - αξιοπρεπης εξοπλισμος.
Μοναδικο του μειον για ενα νορμαλ οδηγο βρισκω μονο την καταναλωση του. Στα χερια ενος καννιβαλου θα βγαλει και αλλα, αλλα δεν μας ενδιαφερει αυτο, μιλαμε για ανθρωπο που σεβεται αυτο που οδηγα.
sympether with chiefτης
αντε γεια...
κατσε τωρα μη ζηλεψει και ο Σταθης και θελει κανα τετοιο:
![]()
Τη φωτογραφία γιατί την βάλατε;
Να πούμε ότι με το κοστούμι ταιριάζει Mercedes ;;;
Για να το έχει στο μυαλό του, παι να πει ότι το θέλει η καρδούλα του...
Πέρυσι τον Αύγουστο, με έγκυο γυναίκα , είμασταν διακοπές στη Χαλκιδική με ένα yaris (της γυναίκας) και το υπόλοιπο διάστημα κυκλοφορούσαν με το Prius της εταιρίας . Τότε λοιπόν , μου την έδωσε τόσο, που είπα στον εαυτό μου, ότι ακόμα και μικρό αυτοκίνητο να πάρω, θα κοιτάξω να είναι fun to drive....
Αρχές Σεπτέμβρη πήρα την Μ3.....
Για οικογενειακό όμως έπεσα και πάλι στη λουμπα, να πάρω ένα ντίζελ (οικονομία), τετρακινητο ( χιόνι 2 φορές το χρόνο στο σπίτι, και ασφάλεια... Μιας και το οδηγεί η γυναίκα)... Xtrail diesel....δεν πήρα άλλο ένα παιχνίδι.
Σήμερα σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάρω το Έβο ...
Χάλασα τον κανόνα μου για fun to drive επιλογές.... Κέρδισαν οικονομία, χώρο κλπ.... Ε ΚΑΙ ;;;; Μια ζωή την έχουμε![]()
alexm (10-08-13), Bazil Van Sinner (10-08-13), friendgr (10-08-13)