Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 381

Θέμα: ΒΕΝΖΙΝΗ -ΤΙΜΕΣ -ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ - ΠΡΟΣΤΙΜΑ - σε ολη την Ελλαδα (online)

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο strof Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αναλογη περιπτωση πριν 4 χρονια στη Μυτιληνη, τους αφησα να το γεμισουν με vpower (ενω τους ειχα πει τρεις φορες πως θελω απλη) και οταν γεμισε του ειπα να παρει κομπιουτερακι και να υπολογισει τα λιτρα που εβαλε με την τιμη της απλης για να τον πληρωσω. Οπως και εγινε.
    Αυτο επρεπε να γινει Πανο αλλα ειχα ηδη αργησει αρκετα και δεν γινοταν να χασω χρονο με το "κομπιουτερακι" γιατι σιγα μη βγαζαμε ακρη στο 5λεπτο.

Ηξερα για το κολπο της Shell αλλα ειχε χρονια να μου συμβει, συνηθως λεω απλη και βαζουν απλη. Ο αλβανος νομιζε ειναι πιο εξυπνος, με ενοχλει παρα πολυ η καταμουτρη κοροιδια. Για να δουμε.

Καλησπερα
    Ονομαζομαι xx και ειμαι αρμοδιος επιθεωρητης πωλησεων στο λεκανοπεδιο Αττικης στα ιδιολειτουργουμενα πρατηρια της εταιρειας.
    Ελαβα γνωση σχετικα με το συμβαν που εγινε στο πρατηριο επι της οδου Ολγας 125
    Δεν εχω τηλεφωνο επικοινωνιας ώστε να σας καλεσω να μιλησουμε
    Παρακαλω ειτε στειλτε μου το κινητο σας τηλεφωνο στο e mail μου ειτε καλεστε με στο xx.
    Ευχαριστω εκ των προτερων
    xx.

2. The Following 5 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

jkourkoulis (09-08-13), Kostas_1 (09-08-13), Leonidas_E39 (09-08-13), nikos1400 (09-08-13), Ptboul (12-08-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP