Shell Αγιου Δημητριου, μετα τη στροφη του μετρο δεξια.
Παρκαρω χωρις να βγω απο το αμαξι. 20¤ απλη. Κλειστε το κινητο και καντε λιγο μπροστα. Κλεινω το κινητο, μια χαρα ειναι εδω. Μα καντε μπροστα. Ρε μια χαρα ειναι φτανει η μανικα.VPower ειπατε? Οχι ΑΠΛΗ. Να μη βαλουμε τη "μεσαια"? Απλη ρε. Τραβαει ο τυπος την απλη, βλεπω ποια τραβηξε, ολα καλα. Μετα βλεπω την απλη μανικα στη θεση της

ενω ο δεικτης ανεβαινει. Βγαινω εξω και με μαγικα εχει βαλει τη vpower. Ρε ****** αυτη ειναι η απλη? Σας παρακαλω κυριε.. ναι.. εεεε ωχ μπερδευτηκα. Ενταξει μπορει στα αλβανικα να το καταλαβαινες καλυτερα, τα πουστριλικια της Shell γινονται χρονια δεν τα ξεκινησατε τωρα. Μα αληθεια μπερδευτηκα!! Η υπευθυνη μας ακουει στη πορτα και απλα τη κλεινει!
Βιαζομουν ΠΑΡΑ πολυ για να περιμενω να τη τραβηξει με καλαμακι, σωληνακι, με το στομα. Θα ξαναπαω και θα περιμενω μεχρι να ερθει η αστυνομια, η πυροσβεστικη, ο στρατος η προστασια του καταναλωτη και το σδοε μαζι.


