Εγω πριν πουλησω το αυτοκινητο ειχα παει στο υπουργειο μεταφορων, ειχα βρει τον φακελλο του αυτοκινητου μου, την ταξινομηση του, οπως και την πρωτη κυκλοφορια του που ηταν το ετος 2002 στην Γερμανια. Ζητησα ακριβες αντιγραφο της σελιδας του φακελλου που εγραφε τα στοιχεια του αυτοκινητου οπως και το ποτε κυκλοφορησε στην Γερμανια και ποτε εγινε και η ταξινομηση του στην Ελλαδα, και με αυτο πηγα και εγω στην εφορια να βρω το δικιο μου, αφου ειχα και στα χερια μου ενα χαρτι επισημο που ελεγε οτι το αυτοκινητο κυκλοφορησε το 2002.
Φυσικα πηρα τα @ρχιδι@ μου γιατι οπως τελικα εχω καταλαβει (και να το καταλαβετε και οι υπολοιποι που ψαχνετε να βρειτε το δικιο σας με ισονομια και δικαιοσυνη) οτι δεν τους ενδιαφερει να εφαρμοζουν δικαιοσυνη αλλα πως να αρπαξουν περισσοτερα με ολες αυτες τις π@π@ριες που εχουν ψηφισει. Το εχω ξαναπει, ειναι εγκληματιες και οχι μ@λ@κες οπως θελουνε να νομιζουμε πως ειναι γιατι αυτο τους βολευει. Οτι κανουν, το κανουν συνειδητα και εν γνωση τους
Η απαντηση που πηρα ηταν σαφης : "ο νομος λεει πρωτη αδεια κυκλοφοριας στην Ελλαδα, δεν μας ενδιαφερει ποτε κυκλοφορησε στην Γερμανια"

Απάντηση με παράθεση