Δεν εχω αποψη Βασιλη.
Δεν ξερω, δεν εχω καν ασχοληθει με τα χαρατσια, οπως ξερεις πεταω κατω απο τα ρανταρ αυτη την εποχη, μεχρι τα 1800 που ειναι το μεγαλυτερο μας, δεν με απασχολησε.
Δεν εχω αποψη Βασιλη.
Δεν ξερω, δεν εχω καν ασχοληθει με τα χαρατσια, οπως ξερεις πεταω κατω απο τα ρανταρ αυτη την εποχη, μεχρι τα 1800 που ειναι το μεγαλυτερο μας, δεν με απασχολησε.
BILL007 (04-08-13)
Τι θα πει σωστη; Σε τι κατασταση; Με πόσα χιλιόμετρα;
15 σαν του θρακομακεδονα;
με 37 σαν του δραμα; με 80;
Πλέον δεν υπάρχουν κανόνες έτσι όπως είναι η αγορα. Αν θες νούμερο με ΚΡΙΤΗΡΙΟ τις υπόλοιπες αγγελίες που κυκλοφορούν στο car για 335 cabrio θεωρώ fair του θρακομακεδονα αν είναι όντως και στην κατάσταση που λέτε. 29.000
Και ενννοειται γίνονται πολλα και καλά deals εξω από το car.
Πολύ καλή κατάσταση
χλμ: 25-40K
Σωστά συντηρημένο, χρώμα μέσα/έξω όπως το θες
Detailing Madness
BILL007 (04-08-13)
Πιστεύεις ότι θα πέσει τοσο πολύ από τα 75;
Αν βρεις κατευθείαν τον ιδιοκτήτη το βλέπω πιο πιθανό.
Για οποιον ενδιαφερεται σοβαρα για ιδιωτικο ντιλ με 997turbo του 2007 με 40,000 γνησια χιλιομετρα, tiptronic, κεραμικα φρενα, σε χρωμα που μοιαζει με το avusblau της bmw και δε ψαχνει για πεθαμενο ας μου πει. Μην αρχισουμε τα "ειναι tiptronic" κλπ. Αυτο ειναι και δεν αλλαζει. Σε καποιους κανει σε καποιους οχι. Το λεω διοτι ειναι κολλητου μου, ειναι αψογο, εντελως εργοστασιακο αρα μη κανιβαλισμενο και πολυ σχολαστικα συντηρημενο και με αφορμη τα 75κ της αγγελιας για non turbo. Εχει κανει τα χιλιομετρα του στη διαδρομη Βουλιαγμενη-Οινοφυτα και οχι στα 1300 μετρα της Κερατεας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 04-08-13 στις 16:53
BILL007 (04-08-13)