αγορασε ενα ρημαδι των 300 ευρω οπως προαναφερθηκε Η παρε ενα χαλι με καρφια σαν αυτα που βαζουν στα μπλοκα για σκανε τα λαστιχα και να αναγκαζονται να σταματουν!!!![]()
the_stig (07-04-10)
Ασε να περάσει το θέμα μέχρι το καλοκαίρι.
Οτι και να κάνουν μην αντιδράσεις.
Την περίοδο που θα φύγετε όλοι διακοπές απο το σπίτι, ένα βράδυ κατά τις 3-4 πλήρωσε ένα "μαύρο" βυτίο αποφράξεων να αδειάσει το περιεχόμενό του στον κήπο τους.
Η όλη διαδικασία κρατάει 25 λεπτά χωρίς να βάλει μπροστά καν τις αντλίες του (stealth mode) και το επόμενο πρωϊ να τους δώ πως θα βγουν απο το τσαρδί τους με το eau de toilette στα παπούτσια.
Εναλλακτικά τους ανοίγεις το τζάμι στο αυτοκίνητο και το γεμίζεις με ότι roadkill έχεις μαζέψει τις προηγούμενες 5 μέρες.
Εναλλακτικά σε πιό Light version τους ταχυδρομείς ανώνυμα ένα πακέτο με ένα τάπερ που να περιέχει βιολογικά απόβλητα τριών ημερών παρέα με ένα γατοκέφαλο και ένα τριαντάφυλλο.
Εναλλακτικά με ένα αεροβόλο (κόστος 250 euro) και 30άρια pellets τους λιανίζεις τα τζάμια σε όλο το σπίτι.
Εναλλακτικά ψεκάζεις το αυτοκίνητό τους με διαλυτικό
Ελα, δημιουργικό παιδί είσαι, κάτι θα σκεφτείς...
mitsos_chania (07-04-10)
αμα θες βοηθεια για χειροδικια, εδω ειμαι ! !! :PPPP
Να το βελτιώσω αυτό, μιας και το διαλυτικό δε θα κάνει τίποτα το σπουδαίο παρά μόνο μια θαμπάδα......
......διαβρωτικό Στράτο μου είναι αυτό που χρειάζεσαι, το οποίο απλά θα λιώσει (ναι σωστά διάβασες) το βερνίκι & το χρώμα & το αστάρι και θα το αφήσει μία γυμνή λαμαρίνα, έτοιμο για ...........επαναβαφή !!
Επίσης με το συγκεκριμένο χημικό λιώνουν όλα τα πλαστικά, τσιμούχες κτλ και πάνε γι αλλαγή. Η καταστροφή είναι ολοκληρωτική!
Monsta yo dawg you and I can do serious shit togetha
you re one mean muthafaka
Στρατο εχω ταλαιπωρηθει πολυ με χαζους γειτονες.
Κανε το εξης...
Παρε δυο σουβλακια-μπυριτσα και χτυπα τους την πορτα.
Μολις σου ανοιξουν φορα το καλυτερο σου χαμογελο και μπες στο σπιτι τους.
Ορμα στον καναπε,ψαξε τηλεκοντρολ βαλε tv και στρωσε και τις ποδαρες σου στο τραπεζακι.
Ανοιξε σακουλα και ξεκινα τα σουβλακια.
Μολις συνελθουν οι γειτονες απο το σοκ και σου μιλησουν ζητα πολυ ευγενικα ποτηρακι,παγωμενο αν ειναι δυνατον,για την μπυρα σου.
Μολις σου πουν "Μα τι κανεις? Αν ειναι δυνατον" κλπ-κλπ σηκω ορθιος αφηνοντας σουβλακια και τζατζικια να πεσουν στο ομορφο χαλι τους και φωναξε δυνατα....
"ΟΣΟ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΜΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΩΩ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΣΟΥ ΒΛΑΜΕΝΕ!!!"
Περα απο τον χαβαλε τωρα,εντυπωσιασε τους με την ευγενεια σου,φερτους στο φιλοτιμο (για μια ακομα φορα ισως) και προσπαθησε να τους δωσεις να καταλαβουν ποσο ενοχλητικο ειναι αυτο που κανουν.
Ακομα και οι ηλιθιοι και κακοι ανθρωποι εχουν εστω και λιγο φιλοτιμο
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
M_Dolce (07-04-10)
Η γνωμη μου ειναι πως με φωτο οι οποιες θα εχουν ημερομηνια και θα πιστοποιουν πως καθε φορα ο γειτονας κανει το ιδιο πραγμα και δε χαμπαριαζει η με καταγραφη καμερας θα φωναζεις και την Τροχαια για να του ριχνει αυτες τις κλησεις των 30 τοσο ευρω.
Αν δε συμμορφωθει τοτε με την προσθηκη βιντεο η φωτο που θα αποδεικνειουν τα τους ισχυρισμους σου αλλα και με καποιο χαρτι απο την τροχαια που μαλλον μπορεις να ζητησεις που θα δειχνει το ποσες φορες τους εχεις καλεσει προχωρα σε μηνυση και τοτε πιστευω πως θα βρεις ακρη.
Αν μας πει και ο Yannisv αν αυτο που λεω εχει βαση.
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue