Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 20

Θέμα: 72χρονος Γερμανός συνελήφθη για κατασκοπεία στη Χίο Φωτογράφιζε έναντι αμοιβής στρατό

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

τι να γινει.. εχουμε δημοκρατια , αλλιως θα σου'λεγα εγω που θα του εβαζαν τη πριζα της "εξοχοτατης"
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 04-08-13 στις 13:43

2. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

Ptboul (05-08-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nino Εμφάνιση μηνυμάτων
    τι να γινει.. εχουμε δημοκρατια , αλλιως θα σου'λεγα εγω που θα του εβαζαν τη πριζα της "εξοχοτατης"

https://www.defencenet.gr/defence/it...87%CE%AF%CE%BF

edit ωπ!! τωρα ειδα οτι υπαρχει και απο μονο του σαν θεμα, ας το μεταφερει καποιος mod!!

Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι οι Γερμανοί είναι παραδοσιακά φίλοι με τους Τούρκους, μια ματιά στην ιστορία είναι αρκετή για να το αποδείξει αυτό, άλλωστε έχουν και συγγένειες καθότι οι Ούνοι (πρόγονοι των Γερμανών) χαρακτηρίζονται και ως Λευκοί Μογγόλοι. Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι έχει παραδοθεί η χώρα στη Γερμανία η οποία έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει το μέρος των Τούρκων παρά το δικό μας.
    και εμείς 400 χρόνια φίλοι είμασταν με τους τούρκους, τι να λέει αυτό; Μόλις τα χαλάσαμε στα οικονομικά έγινε ό,τι έγινε ( ; )

Συγνώμη, άνθρωπος που θέλει να χαρακτηριστεί ως σοβαρός αρθρογράφος ή να θέλει να έχει κάποια υπόσταση το άρθρο είναι δυνατόν να γράφει τέτοιες παπάτζες; Ας γράψει και για την βασίλισσα κλεοπάτρα ξέρω γω και τι συμμαχίες είχε κάνει με τους έλληνες.

Δλδ 2013 έχουμε, πρέπει να εμφυτεύσουμε στον άλλο ότι οι συμμαχίες αρ ΟΛ ΑΜΠΑΟΥΤ δε φακινγκ μάνεϋ;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP