τι να γινει.. εχουμε δημοκρατια , αλλιως θα σου'λεγα εγω που θα του εβαζαν τη πριζα της "εξοχοτατης"
τι να γινει.. εχουμε δημοκρατια , αλλιως θα σου'λεγα εγω που θα του εβαζαν τη πριζα της "εξοχοτατης"
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 04-08-13 στις 13:43
Ptboul (05-08-13)
και εμείς 400 χρόνια φίλοι είμασταν με τους τούρκους, τι να λέει αυτό; Μόλις τα χαλάσαμε στα οικονομικά έγινε ό,τι έγινε ( ; )Έχουμε γράψει πολλές φορές ότι οι Γερμανοί είναι παραδοσιακά φίλοι με τους Τούρκους, μια ματιά στην ιστορία είναι αρκετή για να το αποδείξει αυτό, άλλωστε έχουν και συγγένειες καθότι οι Ούνοι (πρόγονοι των Γερμανών) χαρακτηρίζονται και ως Λευκοί Μογγόλοι. Πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι έχει παραδοθεί η χώρα στη Γερμανία η οποία έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να πάρει το μέρος των Τούρκων παρά το δικό μας.
Συγνώμη, άνθρωπος που θέλει να χαρακτηριστεί ως σοβαρός αρθρογράφος ή να θέλει να έχει κάποια υπόσταση το άρθρο είναι δυνατόν να γράφει τέτοιες παπάτζες; Ας γράψει και για την βασίλισσα κλεοπάτρα ξέρω γω και τι συμμαχίες είχε κάνει με τους έλληνες.
Δλδ 2013 έχουμε, πρέπει να εμφυτεύσουμε στον άλλο ότι οι συμμαχίες αρ ΟΛ ΑΜΠΑΟΥΤ δε φακινγκ μάνεϋ;