ntinos (01-08-13)
Αν βρει το μοχλο και παει σε ενα εξειδικευμενο να του το εγκαταστησουν δεν θα βγει φθηνοτερα?
Δεν θα είναι μόνο ο μοχλός Μήτσο, έχει ένα σωρό παρελκόμενα + προγραμματισμό. Το έχει τοποθετήσει εκ των υστέρων ο Colbat. Να τον ρωτήσουμε.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Όχι βρε μπαίνει, αλλά δεν είναι μόνο ο μοχλός και ξεμπέρδεψες. Θέλει και 2-3 ανταλλακτικά επιπλέον + τον προγραμματισμό. (βίδες, κάλυμα τιμονιού νομίζω και κάτι ψιλολόγια)
Όλα αυτά θα κοστίσουν 450-500 στην αντιπροσωπεία. (αναφέρομαι σε Ε90)
Βάλτε το vin σας στο realoem και ψάξτε το ανταλλακτικό ώστε να έχετε μια εικόνα.
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Το ταξίδι με cruise control προσωπικά το βρίσκω πολύ ξεκούραστο με bonus την καλύτερη οικονομία. Κόστος αν το παραγγείλεις σαν extra με το αυτοκίνητο, 500 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά έβαλα το πακέτο drive comfort που είχε και κάτι άλλα εξτράκια με 900 ευρώ, καλύτερο deal. Συνεπώς θεωρώ ότι το retrofit μαζί με εργατικά θα πρέπει να κοστίζει αρκετά πάνω από 500 ευρώ. Τα xenon πχ τα τιμολογεί η bmw 1100 ευρώ και το retrofit παίζει στα 2000+σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει σε ξένα φόρα... Πάντως στην f20 τα χειριστήρια του cruise control είναι πάνω στο τιμόνι και δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να προστεθούν τα εν λόγω χειριστήρια μαζί με τις καλωδιώσεις και τα συναφή εκ των υστέρων. Και αν γίνεται, η bmw θα ζητάει πολλά λεφτά.