Damn ni gess, I m on a roll tonight. Vacation time's kicking in already...
Damn ni gess, I m on a roll tonight. Vacation time's kicking in already...
Αν είσαι παραμεθοριο 13% αν τα παραγγειλεις απο χώρα μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης υπαγεσαι στο καθεστώς ενδοκοινωτικων Αποκτησεων και πληρώνεις ΦΠΑ μόνο μετά την αφοδευση
αντε γεια...
Bitz (01-08-13), Leonidas_E39 (31-07-13), Monsta (01-08-13), Stathis (31-07-13)
Εισπρακτικές Εταιρείες: Ένας πρώην υπάλληλος εξομολογείται!
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Konstantinos E60 (01-08-13), Nino (01-08-13)
η ευχαριστη ειδηση της ημερας.
παλιος και πολυ καλος μου φιλος με τρια παιδια (και πολυ δυσκολη οικονομικη κατασταση, ενας μισθος δασκαλου ιδιωτικου σχολειου στην οικογενεια), περιμενει και τεταρτο!
πριν απο ενα χρονο και εξι μηνες αντιστοιχα, δυο αλλοι γνωστοι μου (δυο παιδια ο καθενας) αποφασισαν για οικονομικους κυριως λογους να μην κρατησουν ενα τριτο παιδακι που ερχοταν απρογραμματιστα.
στεναχωρεθηκα πολυ γι αυτες τις αποφασεις, προσπαθησα να τους μεταπεισω αλλα δεν με ακουσαν.
σημερα ο φιλος μου ο γιαννης μου εφτιαξε τη μερα με αυτην την ειδηση.
μπραβο του, με το καλο να ερθει ο νεος ανθρωπος.
τα παιδια ειναι η μονη αληθεια στη ζωη μας τελικα.
aristent (01-08-13), bakalos (01-08-13), gant (01-08-13), hades7 (01-08-13), Konstantinos E60 (01-08-13), Kostas_1 (01-08-13), nikos-Mpacket (01-08-13), Ptboul (01-08-13), S8N (01-08-13), Thomelef (01-08-13), trueno (03-08-13), vagmag (01-08-13), Κωνσταντίνος (01-08-13)
επρεπε να τους πεις να βαλουν θρεντ εδω θα τους ειχαμε μεταπεισει εμεις εχουμε αναλαβει και δυσκολοτερες υποθεσεις οπως τηλεαπολυσεις τηλεδιαγνωσεις βλαβης τηλεδιαγνωσεις καταλληλοτητας καινουργιου αυτο θα ταν παιχνιδακιπροσπαθησα να τους μεταπεισω αλλα δεν με ακουσαν.![]()
αντε γεια...
aristent (01-08-13), Dioskouroi (01-08-13), Ptboul (01-08-13), Κωνσταντίνος (01-08-13)
Φήμες λένε, ότι η έκρηξη σε εστιατόριο του Κολωνακίου, προήλθε από το κομπιουτεράκι, τη στιγμή που προσπαθούσαν να υπολογίσουν το ΦΠΑ.
Χαντέ / ma ni gga can you confirm ?
bakalos (01-08-13), Dioskouroi (01-08-13), hades7 (01-08-13), Ptboul (01-08-13), trueno (03-08-13)
σαφώς και είναι χαρούμενο γεγονός ο ερχομός μιας νέας ζωής αλλά συγνώμη ο φίλος σου "που πάει ξεβράκωτος στ' αγγούρια;" με τέτοια κατάσταση όπως τον περιγράφεις;
Εχεις ήδη τρία παιδιά, είσαι κρεμάμενος από ΕΝΑΝ μισθό της πείνας και κάνεις και τέταρτο στην ελλάδα του 2013 ΧΩΡΙΣ ΚΑΒΑΝΤΖΕΣ;
Συγνώμη αλλά δεν θα του φταίει κανένας μετά αν "κλαίγεται" σε τίποτα κανάλια.
Δεν το λέω με κακία, τρία έχω κι εγώ και ΓΝΩΡΙΖΩ από πρώτο χέρι τα γ@##%σια. Γι' αυτό τα λέω.
Δυστυχώς εκεί που μας κατάντησαν φορολογώντας τα παιδιά σαν ΤΕΚΜΗΡΙΑ εννοείται ότι είναι και οικονομικό το θέμα.
Με το καλό να του ρθει αλλά πες του να προετοιμάζεται για τρελά γ@@$$σια.....
"Καλωσήρθατε στη Κόλαση, παρακαλώ προσδεθείτε."
https://www.capital.gr/Articles.asp?id=1846094
φιλε μου friend ο ερχομος ενος νεου ανθρωπου δεν γινεται να αντιμετωπιζεται μονο με λογιστικο τροπο.
ειναι κατι πολυ σπουδαιοτερο.
δεν εχω τρια παιδακια, ευχομαι να μου τα δωσει ο Θεος, ποιος ξερει, αργησα ειναι η αληθεια να παρω χαμπαρι ποσο σημαντικο ειναι, αλλα νομιζω οτι πρεπει να αναθεωρησουμε αρκετα.
δεν διαφωνω οτι τα εξοδα ειναι τεραστια, αλλα και το οφελος ειναι ανυπολογιστο.
παλιοτερα οικογενειες μεγαλωναν 8 και 10 παιδια μεσα σε τραγικες συνθηκες φτωχιας και ανεχειας, αλλα κανενας δεν διανοουνταν να ριξει ενα παιδι για οικονομικους λογους.
και τα παιδια αυτα, οσα εστειλε ο Θεος, μεγαλωσαν, δυσκολα, αλλα μεγαλωσαν.
και εφτιαξαν την ελλαδα που ξεραμε. την ελλαδα του παρελθοντος, την ελλαδα του 10% αναπτυξης το χρονο, ηταν ολοι γαλουχημενοι στις δυσκολιες, δεν μασαγανε απο τιποτα.
απο τοτε αλλαξαν πολλα, δεν διαφωνει κανεις.
μετα ηρθε η μεταπολιτευση, γενια του πολυτεχνειου, αργοτερα η γενια του αρνητικου αθροισματος (εμεις), τα θελουμε ολα ευκολα, δεν παραγουμε τιποτα, ουτε καν παιδια.
η κυριες θελουν καριερα, οι αντρες χομπι, ολοι αναζηταμε ποιοτητα ζωης και lifestyle, γιναμε καλοπερασκηδες και ατομιστες.
τοσο ατομιστες, ωστε ενας νεος ανθρωπος θεωρειται επιβαρυνση.
τα νεα ζευγαρια πανε 30-35 ετων μεχρι να αποφασισουν να ανοιξουν οικογενεια, δισταζουν να κανουν παιδια πιο νεοι, θελουν να "ζησουν".
και οταν αποφασισουν πως οτι εκαναν ως τωρα ηταν ανουσιο, εχει πεταξει το πουλακι, 0,8 παιδια ανα οικογενεια και με τα χιλια ζορια.
Μαθαμε να ζηταμε ποιοτητα ζωης. Τι ειναι αραγε ποιοτητα ζωης?
ενας κοσμος χωρις παιδια, χωρις υποχρεωσεις, μονο με προσωπικη, ατομικη αναζητηση απολαυσεων και ηδονών?
Δεν τα βαζω με κανεναν, ουτε με σενα φυσικα που διατυπωνεις πρακτικες δυσκολιες, σκεψεις διατυπωνω, δεν ξερω, μηπως εχουμε κανει ολα αυτα τα χρονια καποιο λαθος?
μηπως δινουμε νοημα σε λαθος πραγματα η τελικα η πολυποθητη ποιοτητα ζωης βρισκεται αλλου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stathis : 01-08-13 στις 12:21 Αιτία: αθ
aristent (01-08-13), bakalos (01-08-13), gant (01-08-13), hades7 (01-08-13), joseph (01-08-13), Konstantinos E60 (01-08-13), Kostas_1 (01-08-13), Nino (01-08-13), Panmilios (02-08-13), Ptboul (01-08-13), steliosm46 (01-08-13), Thomelef (01-08-13), trueno (03-08-13), zizu (01-08-13), Κωνσταντίνος (01-08-13)