Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 3001

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 5

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχουμε και κάποιοι άλλοι όμως Γιάννη που με 12-13 θα βάζαμε τα γέλια....
    Η πλειοψηφια ομως δεν τα βαζει ρε εσυ.Εξαλλου οταν το εχει παρει 32.000 ευρω τωρα θελει να το στειλει να παρει κατι πιο οικογενειακο (και ακριβοτερο αρκετα ο συγκεκριμενος) αλλα ΔΕΝ πουλιεται σε αξιοπρεπη τιμη τουλαχιστον (για αυτο παραπονιοτανε).

Απο ενα σημειο και περα υπαρχει το σημειο διχως επιστροφη που λεμε.

Παραδειγμα εγω το πηρα σχεδον 50.000 ευρω,αν το ειχα μεχρι τωρα δεν θα σκεφτομουνα να το δωσω ουτε καν.Τωρα με τα λεφτα που το πουλησα αγοραζω 2 (λεμε τωρα,ουτε καν).

Αυτοι που τα πουλανε θελω να πω οτι ΜΕΡΙΚΟΙ τα στελνουνε για να σταματησουνε την κατρακυλα και πληρη απαξιωση και τιμολογικη εξαθλιωση.

Εξαλλου η αξια εγκειται στον ιδιο τον ιδιοκτητη (τί αξια εχει για τον ιδιο τον ιδιοκτητη) μιας και η αξια στην αγορα ειναι σαφως πολυ χαμηλοτερη πλεον για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα πλεον.
    insane in the ///Midbrain

2. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

EVERGET (31-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πλειοψηφια ομως δεν τα βαζει ρε εσυ.Εξαλλου οταν το εχει παρει 32.000 ευρω τωρα θελει να το στειλει να παρει κατι πιο οικογενειακο (και ακριβοτερο αρκετα ο συγκεκριμενος) αλλα ΔΕΝ πουλιεται σε αξιοπρεπη τιμη τουλαχιστον (για αυτο παραπονιοτανε).

Παραδειγμα εγω το πηρα σχεδον 50.000 ευρω,αν το ειχα μεχρι τωρα δεν θα σκεφτομουνα να το δωσω ουτε καν.Τωρα με τα λεφτα που το πουλησα αγοραζω 2 (λεμε τωρα,ουτε καν).

Αυτοι που τα πουλανε θελω να πω οτι ΜΕΡΙΚΟΙ τα στελνουνε για να σταματησουνε την κατρακυλα και πληρη απαξιωση και τιμολογικη εξαθλιωση.

Εξαλλου η αξια εγκειται στον ιδιο τον ιδιοκτητη (τί αξια εχει για τον ιδιο τον ιδιοκτητη) μιας και η αξια στην αγορα ειναι σαφως πολυ χαμηλοτερη πλεον για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα πλεον.
    Οποιος ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ θα κατεβάσει την τιμή για να το πουλήσει. Νόμος.

Εδώ σκοτώνουν χρυσά κοσμήματα κλπ για να την βγάλουν, στ' αμάξι θα κολλήσουν;

4. The Following 4 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

BILL007 (31-07-13), hades7 (31-07-13), Ptboul (31-07-13), S8N (31-07-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οποιος ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ θα κατεβάσει την τιμή για να το πουλήσει. Νόμος.

Εδώ σκοτώνουν χρυσά κοσμήματα κλπ για να την βγάλουν, στ' αμάξι θα κολλήσουν;
    Οποιος την κατεβαζει δεν σημαινει οτι απαραιτητα εχει αναγκη.....θελει απλα να φυγει να παρει κατι αλλο μιας και ανταλλαγη οι εμποροι δεν το παιρνουνε οπως ο φιλος μου παραπανω.

6. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Nikos (31-07-13), S8N (31-07-13)

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων

Η πλειοψηφία Γιάννη δεν πουλάει πλέον. Μπορείς να δεις στο car τι αμάξια έχουν μείνει προς πώληση...ανάμεσα στα 60 (με τις μετατροπές μέσα) άντε 3-4 το πολύ να αξίζουν κάπως. Τα περισσότερα είναι αυτοκίνητα που κάποιοι τα πήραν για να τους πιούν το αίμα για 1-2 χρόνια (χωρίς να ρίξουν ούτε ευρώ πάνω για συντήρηση) και τώρα τα στέλνουν, όπως είναι αναμενόμενο, σε τιμές χάρισμα....άλλωστε τα περισσότερα αυτής της κατηγορίας θέλουν 5 με 10k για να έρθουν σε καλή κατάσταση. Δηλάδη εσύ έχεις βρει ένα γνήσιο Μ3 να πωλείται με 12k και να καλύπτει τα στάνταρ σου?

Όσοι έχουν καλό αμάξι και δεν καίγονται για κασέρι απλά δεν τα δίνουν, και φυσικά δεν τους αγγίζει καν η κατρακύλα των τιμών αφού γι αυτούς το αμάξι έχει αξία και όχι τιμή. Όποιος θέλει να το δώσει για να πάρει κάτι ακριβότερο από Μ3 είμαι σίγουρος ότι θα βρει άκρη...εμένα π.χ. όταν ρώταγα για 92άρι μου το παίρνανε σε πολύ αξιοπρεπή χρήματα. Όσοι θέλουν απο την άλλη να αγοράσουν Μ3 με 12k, τους εύχομαι καλό κουράγιο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 31-07-13 στις 12:42
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

8. The Following 7 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

alexm (31-07-13), doctore (31-07-13), Nikos (31-07-13), pilot (31-07-13), S8N (31-07-13), steliosm46 (31-07-13), zaharias (31-07-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η πλειοψηφία Γιάννη δεν πουλάει πλέον. Μπορείς να δεις στο car τι αμάξια έχουν μείνει προς πώληση...ανάμεσα στα 60 (με τις μετατροπές μέσα) άντε 3-4 το πολύ να αξίζουν κάπως. Τα περισσότερα είναι αυτοκίνητα που κάποιοι τα πήραν για να τους πιούν το αίμα για 1-2 χρόνια (χωρίς να ρίξουν ούτε ευρώ πάνω για συντήρηση) και τώρα τα στέλνουν, όπως είναι αναμενόμενο, σε τιμές χάρισμα....άλλωστε τα περισσότερα αυτής της κατηγορίας θέλουν 5 με 10k για να έρθουν σε καλή κατάσταση. Δηλάδη εσύ έχεις βρει ένα γνήσιο Μ3 να πωλείται με 12k και να καλύπτει τα στάνταρ σου?

Όσοι έχουν καλό αμάξι και δεν καίγονται για κασέρι απλά δεν τα δίνουν, και φυσικά δεν τους αγγίζει καν η κατρακύλα των τιμών αφού γι αυτούς το αμάξι έχει αξία και όχι τιμή. Όποιος θέλει να το δώσει για να πάρει κάτι ακριβότερο από Μ3 είμαι σίγουρος ότι θα βρει άκρη...εμένα π.χ. όταν ρώταγα για 92άρι μου το παίρνανε σε πολύ αξιοπρεπή χρήματα. Όσοι θέλουν απο την άλλη να αγοράσουν Μ3 με 12k, τους εύχομαι καλό κουράγιο....
    Οχι εγω βρε,βρηκε φιλος (οχι ψευτης) με αναγραφομενη στο car.gr 20χιλ ευρω και το εδινε 14χιλ μετρητα.Δεν ειναι τρακαρισμενο,πραγματικα χλμ γνησιο facelift.Για παραδειγμα του φιλου μου του Θαναση για cabrio εινα πολυ καλη επιλογη στα 10-13χιλ ευρω.Νεα αναρτηση μαμα,λαστιχα καινουργια,ολα τα σερβις του,νεα κουκουλα κτλ.Αυτο επειδη το ξερω κιολας θα το τσιμπαγα για παραδειγμα.

Νασο,προφανως η τιμη που πηρανε το 92αρι που παζαρευες ητανε πλασματικη,το ειχανε παρει πολυ πιο κατω και θα βαζανε φθηνα το δικο σου.

Προσεξε τωρα......αλλο Μ3 Ε46 βιτρινας (δικο σου),αλλο Μ3 Ε46 με καποια μαζεματα αλλα αξιοπρεπες (οχι στραβο,πατωμα πηγαδι κτλ).Δεν σημαινει οτι το δευτερο ειναι για πεταμα,καποια ειναι στην τιμη των 12χιλ και κατω αλλα οχι ολα.

Τετοια εποχη υπαρχουνε ευκαιρειες αλλα το αστερι θα πληρωθει ειμαι ο πρωτος που το λεω και εχω απειρα παραδειγματα αρχικα απο το δικο μου.

10. The Following 3 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

BILL007 (31-07-13), chrisgiapz3 (31-07-13), EVERGET (31-07-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP