Σελίδα 117 από 301 ΠρώτηΠρώτη ... 1767107115116117118119127167217 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1.161 έως 1.170 από 3001

Θέμα: Αγγελίες από το νετ 5

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιαννη αυτο δεν το ειδες !!!

https://www.car.gr/classifieds/cars/view/3950366/

Ωραιο παντως το si !!!
    Αν θελει κανεις απο επαρχια να το δω απο κοντα,ευχαριστως τωρα που ειμαι Αθηνα αυτη την εβδομαδα.

Βασικα το πρωτο που θα πρεπει να δει καποιος ειναι να ειναι μετατροπη οντως και μετα τα υπολοιπα.Δεν ξερω τιποτα απολυτως για το συγκεκριμενο μην παρεξηγηθουμε απλα λεω μεσα σε ολα τα αλλα και ΤΙ αλλο να δει καποιος.

Χωμα η τιμη Χρησταρα παντως και εχει και αλλο παντως πιο κατω δυστυχως.

Μιλαγα με φιλο χθες το βραδυ,με Μ3 Ε46 cabrio SMG προσεγμενο με τα χλμ του και τα σερβις του,με τα βαψιματακια του αλλα οχι χτυπημενο ποτε και μου ελεγε ''και 12-13χιλ θα εκανα τουμπες αν μου εδινε καποιος τωρα''.Δεν μιλαμε για ρεταλι Μ3 Ε46 απλα για καλο προς το αρκετα καλο,το ειχα βρει εγω και το αγορασαμε μαζι ενα καλοκαιρι πριν καποια χρονια.Οχι ταλαιπωρημενο αμαξι παντως.
    insane in the ///Midbrain

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m_power_lunatic Εμφάνιση μηνυμάτων

Μιλαγα με φιλο χθες το βραδυ,με Μ3 Ε46 cabrio SMG προσεγμενο με τα χλμ του και τα σερβις του,με τα βαψιματακια του αλλα οχι χτυπημενο ποτε και μου ελεγε ''και 12-13χιλ θα εκανα τουμπες αν μου εδινε καποιος τωρα''.Δεν μιλαμε για ρεταλι Μ3 Ε46 απλα για καλο προς το αρκετα καλο,το ειχα βρει εγω και το αγορασαμε μαζι ενα καλοκαιρι πριν καποια χρονια.Οχι ταλαιπωρημενο αμαξι παντως.
    Υπάρχουμε και κάποιοι άλλοι όμως Γιάννη που με 12-13 θα βάζαμε τα γέλια....
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimimav Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού γράφει στην περιγραφή ότι ειναι απο m3
    η 18αρα του e92m3 πρέπει να ειναι
    Έπεσε το μάτι μου στο Γνησιες Ζ3Μ Ζαντες 17" και δεν το πρόσεξα.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Christos 330 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραιο παντως το si !!!
    και αυτό με το νάβι είναι καλό! Απλά είναι Γερμανικό και ακριβό.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

friendgr (31-07-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο EVERGET Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υπάρχουμε και κάποιοι άλλοι όμως Γιάννη που με 12-13 θα βάζαμε τα γέλια....
    Η πλειοψηφια ομως δεν τα βαζει ρε εσυ.Εξαλλου οταν το εχει παρει 32.000 ευρω τωρα θελει να το στειλει να παρει κατι πιο οικογενειακο (και ακριβοτερο αρκετα ο συγκεκριμενος) αλλα ΔΕΝ πουλιεται σε αξιοπρεπη τιμη τουλαχιστον (για αυτο παραπονιοτανε).

Απο ενα σημειο και περα υπαρχει το σημειο διχως επιστροφη που λεμε.

Παραδειγμα εγω το πηρα σχεδον 50.000 ευρω,αν το ειχα μεχρι τωρα δεν θα σκεφτομουνα να το δωσω ουτε καν.Τωρα με τα λεφτα που το πουλησα αγοραζω 2 (λεμε τωρα,ουτε καν).

Αυτοι που τα πουλανε θελω να πω οτι ΜΕΡΙΚΟΙ τα στελνουνε για να σταματησουνε την κατρακυλα και πληρη απαξιωση και τιμολογικη εξαθλιωση.

Εξαλλου η αξια εγκειται στον ιδιο τον ιδιοκτητη (τί αξια εχει για τον ιδιο τον ιδιοκτητη) μιας και η αξια στην αγορα ειναι σαφως πολυ χαμηλοτερη πλεον για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα πλεον.

6. The Following User Says Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

EVERGET (31-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    και αυτό με το νάβι είναι καλό! Απλά είναι Γερμανικό και ακριβό.
    είναι λόγω των συλλεκτικών καλυμάτων....

8. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

Ptboul (31-07-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    είναι λόγω των συλλεκτικών καλυμάτων....
    χαχαχα και εγώ λέω τι στο καλό είναι αυτό, σκυλάκι, αρκουδάκι;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Rides
    0

Προεπιλογή

Η πλειοψηφια ομως δεν τα βαζει ρε εσυ.Εξαλλου οταν το εχει παρει 32.000 ευρω τωρα θελει να το στειλει να παρει κατι πιο οικογενειακο (και ακριβοτερο αρκετα ο συγκεκριμενος) αλλα ΔΕΝ πουλιεται σε αξιοπρεπη τιμη τουλαχιστον (για αυτο παραπονιοτανε).

Παραδειγμα εγω το πηρα σχεδον 50.000 ευρω,αν το ειχα μεχρι τωρα δεν θα σκεφτομουνα να το δωσω ουτε καν.Τωρα με τα λεφτα που το πουλησα αγοραζω 2 (λεμε τωρα,ουτε καν).

Αυτοι που τα πουλανε θελω να πω οτι ΜΕΡΙΚΟΙ τα στελνουνε για να σταματησουνε την κατρακυλα και πληρη απαξιωση και τιμολογικη εξαθλιωση.

Εξαλλου η αξια εγκειται στον ιδιο τον ιδιοκτητη (τί αξια εχει για τον ιδιο τον ιδιοκτητη) μιας και η αξια στην αγορα ειναι σαφως πολυ χαμηλοτερη πλεον για τετοιας κατηγοριας αυτοκινητα πλεον.
    Οποιος ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ θα κατεβάσει την τιμή για να το πουλήσει. Νόμος.

Εδώ σκοτώνουν χρυσά κοσμήματα κλπ για να την βγάλουν, στ' αμάξι θα κολλήσουν;

11. The Following 4 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

BILL007 (31-07-13), hades7 (31-07-13), Ptboul (31-07-13), S8N (31-07-13)

Περιοχή
    ATHENS-GREECE
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οποιος ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ θα κατεβάσει την τιμή για να το πουλήσει. Νόμος.

Εδώ σκοτώνουν χρυσά κοσμήματα κλπ για να την βγάλουν, στ' αμάξι θα κολλήσουν;
    Οποιος την κατεβαζει δεν σημαινει οτι απαραιτητα εχει αναγκη.....θελει απλα να φυγει να παρει κατι αλλο μιας και ανταλλαγη οι εμποροι δεν το παιρνουνε οπως ο φιλος μου παραπανω.

13. The Following 2 Users Say Thank You to m_power_lunatic For This Useful Post:

Nikos (31-07-13), S8N (31-07-13)

Rides
    3

Προεπιλογή

Πρεπει να καταλαβουμε οτι πλεον το οτι ενα αμαξι λεγεται Μ3 η Μ5 δεν λεει απολυτως τοποτα γτ εχει πατωσει η αγορα και δεν υπαρχει χρημα.Τι θα πει ειναι Μ3 και πρεπει να πωλειται πνω απο 35000 πχ,τελειωσαν αυτα,τωρα πουλας με βαση εξοδα συντηρησης και γι αυτο οι τιμες ειναι ξεφτιλα

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η πλειοψηφία Γιάννη δεν πουλάει πλέον. Μπορείς να δεις στο car τι αμάξια έχουν μείνει προς πώληση...ανάμεσα στα 60 (με τις μετατροπές μέσα) άντε 3-4 το πολύ να αξίζουν κάπως. Τα περισσότερα είναι αυτοκίνητα που κάποιοι τα πήραν για να τους πιούν το αίμα για 1-2 χρόνια (χωρίς να ρίξουν ούτε ευρώ πάνω για συντήρηση) και τώρα τα στέλνουν, όπως είναι αναμενόμενο, σε τιμές χάρισμα....άλλωστε τα περισσότερα αυτής της κατηγορίας θέλουν 5 με 10k για να έρθουν σε καλή κατάσταση. Δηλάδη εσύ έχεις βρει ένα γνήσιο Μ3 να πωλείται με 12k και να καλύπτει τα στάνταρ σου?

Όσοι έχουν καλό αμάξι και δεν καίγονται για κασέρι απλά δεν τα δίνουν, και φυσικά δεν τους αγγίζει καν η κατρακύλα των τιμών αφού γι αυτούς το αμάξι έχει αξία και όχι τιμή. Όποιος θέλει να το δώσει για να πάρει κάτι ακριβότερο από Μ3 είμαι σίγουρος ότι θα βρει άκρη...εμένα π.χ. όταν ρώταγα για 92άρι μου το παίρνανε σε πολύ αξιοπρεπή χρήματα. Όσοι θέλουν απο την άλλη να αγοράσουν Μ3 με 12k, τους εύχομαι καλό κουράγιο....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EVERGET : 31-07-13 στις 12:42
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

16. The Following 7 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

alexm (31-07-13), doctore (31-07-13), Nikos (31-07-13), pilot (31-07-13), S8N (31-07-13), steliosm46 (31-07-13), zaharias (31-07-13)

Σελίδα 117 από 301 ΠρώτηΠρώτη ... 1767107115116117118119127167217 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP