Αγαπητέ Πάνο, το αυτοκίνητό σου το είχα δει στο Γέρακα! Το πρόσεξα γιατί οι πινακίδες του GTI που είχα μέχρι και πριν ένα μήνα έμοιαζαν πολύ με τις δικές σου (ΙΖΖ ....). Είναι όντως πανέμορφο, να το χαίρεσαι! Το χρώμα του πάει πολύ.
Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Θα κοιτάξω σήμερα πόσο έρχεται το κονδύλι για το M-Pack και θα πάρω την απόφασή μου. Τα καρούλια (17'') θα τα κρατήσω τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αλλαγή ελαστικών, η οποία δεν αργεί (φθινόπωρο) αφού ήδη χθες με το ψιλόβροχο πήγαινα σαν τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη. Εννοείται πως αν μπουν 18άρες θα καταργήσω τα runflat. Προς το παρόν το αυτοκίνητο είναι πράγματι μαγικό χαλί, πολύ πιο άνετο κι από την Χ5 με αερανάρτηση του πατέρα μου. Να φανταστείς, η μικρή κοιμάται χωρίς κανένα πρόβλημα πλέον όταν στο Golf γκρίνιαζε ασταμάτητα!
Ευτυχώς το αυτοκίνητο δε χρειάζεται άλλα μαζέματα. Το εσωτερικό καθαρίστηκε και δεν έχει την παραμικρή φθορά, ενώ μετά από συμβουλή του Κώστα (Monsta) μόλις επισκευαστεί και η γραντζουνιά θα γίνει ένα κέρωμα μόνο κι αυτό είναι όλο. Το σαλόνι δε μου πάει καρδιά να το πειράξω, είναι τόσο πολυτελές με το μπεζ Dakota και το ανθρακί μπαμπού που το μόνο που λείπει είναι... το καρφωτό ξύλινο δάπεδο, ένα μπουχάρα από τη Μιραράκη κι ένα τζάκι (Clarkson style).
Ο κινητήρας είναι άλλο θέμα, σκέψου όμως πως από τον Οκτώβρη με 2 βρέφη μέσα και με καθημερινή διαδρομή Θρακομακεδόνες - Παπάγου μέσω Εθνικής και Αττικής Οδού υπερκαλύπτομαι. Η γυναίκα μου δηλαδή, γιατί εκείνη το οδηγεί ως επί το πλείστον. Στα ταξίδια αλλάζει βέβαια το θέμα... Εκεί θα παίζουμε μόνο με κεκτημένες!
Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές! Ελπίζω να τα πούμε από κοντά όλοι μαζί, σε κάποια λουκανικοσυνάντηση -και όχι μόνο- στο προσεχές μέλλον!