Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: Ερώτηση σχετικά με M aerodynamic kit Retrofit σε Ε60

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αγαπητέ Πάνο, το αυτοκίνητό σου το είχα δει στο Γέρακα! Το πρόσεξα γιατί οι πινακίδες του GTI που είχα μέχρι και πριν ένα μήνα έμοιαζαν πολύ με τις δικές σου (ΙΖΖ ....). Είναι όντως πανέμορφο, να το χαίρεσαι! Το χρώμα του πάει πολύ.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. Θα κοιτάξω σήμερα πόσο έρχεται το κονδύλι για το M-Pack και θα πάρω την απόφασή μου. Τα καρούλια (17'') θα τα κρατήσω τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αλλαγή ελαστικών, η οποία δεν αργεί (φθινόπωρο) αφού ήδη χθες με το ψιλόβροχο πήγαινα σαν τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη. Εννοείται πως αν μπουν 18άρες θα καταργήσω τα runflat. Προς το παρόν το αυτοκίνητο είναι πράγματι μαγικό χαλί, πολύ πιο άνετο κι από την Χ5 με αερανάρτηση του πατέρα μου. Να φανταστείς, η μικρή κοιμάται χωρίς κανένα πρόβλημα πλέον όταν στο Golf γκρίνιαζε ασταμάτητα!

Ευτυχώς το αυτοκίνητο δε χρειάζεται άλλα μαζέματα. Το εσωτερικό καθαρίστηκε και δεν έχει την παραμικρή φθορά, ενώ μετά από συμβουλή του Κώστα (Monsta) μόλις επισκευαστεί και η γραντζουνιά θα γίνει ένα κέρωμα μόνο κι αυτό είναι όλο. Το σαλόνι δε μου πάει καρδιά να το πειράξω, είναι τόσο πολυτελές με το μπεζ Dakota και το ανθρακί μπαμπού που το μόνο που λείπει είναι... το καρφωτό ξύλινο δάπεδο, ένα μπουχάρα από τη Μιραράκη κι ένα τζάκι (Clarkson style).

Ο κινητήρας είναι άλλο θέμα, σκέψου όμως πως από τον Οκτώβρη με 2 βρέφη μέσα και με καθημερινή διαδρομή Θρακομακεδόνες - Παπάγου μέσω Εθνικής και Αττικής Οδού υπερκαλύπτομαι. Η γυναίκα μου δηλαδή, γιατί εκείνη το οδηγεί ως επί το πλείστον. Στα ταξίδια αλλάζει βέβαια το θέμα... Εκεί θα παίζουμε μόνο με κεκτημένες!

Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές! Ελπίζω να τα πούμε από κοντά όλοι μαζί, σε κάποια λουκανικοσυνάντηση -και όχι μόνο- στο προσεχές μέλλον!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 07-04-10 στις 11:36 Αιτία: ας μη γραφουμε στοιχεια απο πινακιδες μια και το φορουμ ειναι ανοιχτος δημοσιος χωρος. Ευχαριστω

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αρη, σε ευχαριστώ γιά τα καλά σου λόγια και χαίρομαι γιά τη θετική σου αξιολόγηση όσον αφορά το χρώμα του αυτοκινήτου μου, το οποίο ομολογουμένως είναι γενικότερα αμφιλεγόμενο. Για την πληρότητα της εικόνας, θα προσθέσω ότι το πήρα με 92.000 km και σήμερα έχει 95.500 km. Ο κινητήρας και τα υπόλοιπα μηχανικά του μέρη είναι σε άψογη κατάσταση, αποτέλεσμα στο οποίο, κατά τη γνώμη μου, συντελεί και η Γερμανική του προέλευση. Εχει "στρωθεί" σε autobahn και όχι στην Κορίνθου - Πατρών ... Παρέλειψα στο προηγούμενο post μου να σου γράψω την υπερθετική άποψή μου όσον αφορά τις μεμβράνες που σκέφτεσαι να τοποθετήσεις. Τις έβαλα και εγώ την Μεγάλη Βδομάδα (ότι ακριβώς προβλέπεται από τον καινούργιο νόμο, γιά εμπρός και γιά πίσω) και μπορώ να πω απερίφραστα ότι σώθηκα. Το αυτοκίνητο είναι κινούμενος φούρνος χωρίς αυτές. Να σου δώσω και μιά εικόνα της κατανάλωσής του γιά τις (αναπόφευκτες) συγκρίσεις : 10,7λ/100 μικτή, σαφώς κάτω από 10λ. σε ταξίδι με μέση ταχύτητα 160km/h.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 07-04-10 στις 12:07 Αιτία: μεταφορα θεματος απομνημονευσης σε νεο θρεντ

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μια ακόμη ερώτηση για τους γνώστες:

Προφανώς πέραν του σετ προφυλακτήρων-μαρσπιέ Μ-Pack χρειάζομαι κι ένα σωρό ακόμη συμπαρομαρτούντα όπως καλωδιώσεις, brackets, αμορτισέρ προφυλακτήρων κλπ. Αυτά δεν κοστίζουν πολύ.

Αυτό που κοστίζει όμως σχεδόν όσο όλο το κιτ μαζί είναι οι αισθητήρες PDC. Στο Σπανό μου είπαν πως χρειάζομαι απαραιτήτως και τους 8 γιατί οι δικοί μου (LCI) είναι μεγαλύτεροι και δε μπορούν να μπουν στους προφυλακτήρες Μ-Pack.

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια ακόμη ερώτηση για τους γνώστες:

Προφανώς πέραν του σετ προφυλακτήρων-μαρσπιέ Μ-Pack χρειάζομαι κι ένα σωρό ακόμη συμπαρομαρτούντα όπως καλωδιώσεις, brackets, αμορτισέρ προφυλακτήρων κλπ. Αυτά δεν κοστίζουν πολύ.

Αυτό που κοστίζει όμως σχεδόν όσο όλο το κιτ μαζί είναι οι αισθητήρες PDC. Στο Σπανό μου είπαν πως χρειάζομαι απαραιτήτως και τους 8 γιατί οι δικοί μου (LCI) είναι μεγαλύτεροι και δε μπορούν να μπουν στους προφυλακτήρες Μ-Pack.

Γνωρίζει κανείς αν ισχύει κάτι τέτοιο?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
    Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.....
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP