Σελίδα 70 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 2060686970717280 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 691 έως 700 από 1014

Θέμα: Επικαιροτητα προβληματισμοι 7/13

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    τωρα θες να τα ακουσεις εσυ κυρ γιωργο? ΕΧΩ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝΕ ΠΤΑΝΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΙ ΠΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΒΗΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗς Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
    Τι να ακούσω ρε Άρη, δεν λέω ότι έχεις άδικο, αλλά όπως γράφηκε και πάνω ένα κάρο ιδιώτες λειτουργούν με την ίδια νοοτροπία πιάσε μεγαλοκαταστήματα, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, ιδιωτικές κλινικές.
    Πίστεψε με, έχω πολλές εμπειρίες. είναι να μη πέσεις στην περίπτωση.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 30-07-13 στις 10:55
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

2. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Nino (30-07-13), Ptboul (30-07-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

κυρ γιωργο αστο το σημερα βαλε την λογικη .θελεις να δεχθω δεν ειναι δημοσιο? ηταν καποτε? αν λοιτουργουν τωρα ετσι, καποτε που ηταν δημοσιοι πως λειτουργουσαν? οταν τους πληρωναμε ολοι μας μπορεις να φανταστεις?

α ο προηγουμενος ιδιοκτητης του σπιτιου που εμενα και ολης της πολυκατοικειας με εθελουσια στα 50 συνταξιουχος οτε και εφαπαξ ασυληπτο νουμερο.και να εισπρατει νοικια μονο απο μενα 25000 πως εγεινε ρε η ρημαδοοικοδομη σε περιοχη που δεν μπορεις να αγορασεις γκαρσονιερα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 30-07-13 στις 11:12
    αντε γεια...

4. The Following 7 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-07-13), Monsta (30-07-13), nikos1400 (30-07-13), Stathis (30-07-13), Thomelef (30-07-13), vagmag (30-07-13), zizu (30-07-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

τυπε προσπαθεις να κανεις τη δουλεια σου με λαθος τροπο.
    χερι που δεν μπορεις να το δαγκωσεις, το χαϊδευεις.
    πας λοιπον την προηγουμενη το πρωϊ απο την υπΕρεσια, μαθαινεις ποιος θα ερθει τον βρισκεις, τον παιρνεις με το καλο, με τα παρακαλια, του κλεινεις το ματακι και μπανεις σε καλο δρομο.
    την επομενη ημερα θα ερθει στην ωρα του, θα σκασεις το απαραιτητο λαδακι (οχι αυτο του μπουλη, με νοεις), ωστε να δουλεψουν και τα κακομοιρα τα γραναζια η δουλεια σου θα γινει ταχιστα.
    τελος παιρνεις το κινητο του μαστορα και απο κει και μετα σταματας να ασχολεισαι με τμηματα εξΕπερετησης και τετοιου ειδους εφευρηματα για την ταλαιπρωρια των πληβειων.
    οτι χρειαζεσαι ο ανθρωπας θα ειναι απικο και η λυση αμεση και αξιοπιστη (με το αναλογο λαδακι καθε φορα, δεν το ξεχναμε αυτο, δουναι και λαβειν ειναι η ζωη).

οταν θα αποκτησεις δικτυο με τους ανθρωπους σου σε καθε τετοια υπηρεσια, δεη, οτε, ευδαπ, εφορια κλπ, τελειωνουν οριστικα να βασανα σου με το τερας που λεγεται δημοσιο και θα δεις ποσο αποδοτικα, γρηγορα και ευκολα λειτουργουν ολα.

6. The Following 9 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-07-13), hades7 (30-07-13), kostas 325 (30-07-13), Kostas_1 (30-07-13), Monsta (30-07-13), nikos1400 (30-07-13), Ptboul (30-07-13), vagmag (30-07-13), zizu (30-07-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

κυρ γιωργο αστο το σημερα βαλε την λογικη .θελεις να δεχθω δεν ειναι δημοσιο? ηταν καποτε? αν λοιτουργουν τωρα ετσι, καποτε που ηταν δημοσιοι πως λειτουργουσαν? οταν τους πληρωναμε ολοι μας μπορεις να φανταστεις?

α ο προηγουμενος ιδιοκτητης του σπιτιου που εμενα και ολης της πολυκατοικειας με εθελουσια στα 50 συνταξιουχος οτε και εφαπαξ ασυληπτο νουμερο.και να εισπρατει νοικια μονο απο μενα 25000 πως εγεινε ρε η ρημαδοοικοδομη σε περιοχη που δεν μπορεις να αγορασεις γκαρσονιερα?
    Αρη 7-8 χρόνια περίμενες για να σου ερθει γραμμη απο τον ΟΤΕ κάποτε !
    Λες να σε πείραζε αν αντι για 8 ερχοντουσαν 12 ?

8. The Following 9 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

hades7 (30-07-13), kostas 325 (30-07-13), Leonidas_E39 (30-07-13), Monsta (30-07-13), Nino (30-07-13), Ptboul (30-07-13), Stathis (30-07-13), Thomelef (30-07-13), vagmag (30-07-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αρη 7-8 χρόνια περίμενες για να σου ερθει γραμμη απο τον ΟΤΕ κάποτε !
    Λες να σε πείραζε αν αντι για 8 ερχοντουσαν 12 ?
    τυπε λες να πασχω απο παλιμπαιδισμο? τωρα τελευταια αναπολω τα νιατα μου τοτε που πουλαγες αριθμο οτε απο την εφημεριδα στις αγγελιες και πηγαινες διακοπες μυκονο 2 μηνες ολα πληρωμενα εχω βαλει καβο ταγκου στο ματι αλλα δεν εχω νουμερο να πουλησω τωρα
    αντε γεια...

10. The Following 2 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (30-07-13), Ptboul (30-07-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

τυπε λες να πασχω απο παλιμπαιδισμο? τωρα τελευταια αναπολω τα νιατα μου τοτε που πουλαγες αριθμο οτε απο την εφημεριδα στις αγγελιες και πηγαινες διακοπες μυκονο 2 μηνες ολα πληρωμενα εχω βαλει καβο ταγκου στο ματι αλλα δεν εχω νουμερο να πουλησω τωρα
    2 μήνες όλα πλερωμένα ? Τα 7 7άρια πούλησες τύπε ?

Και ο παλιμπαιδισμός χρειάζεται ρε φίλε ,αυτός θα μας "σώσει".
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantinos E60 : 30-07-13 στις 11:34

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τυπε προσπαθεις να κανεις τη δουλεια σου με λαθος τροπο.
    χερι που δεν μπορεις να το δαγκωσεις, το χαϊδευεις.
    πας λοιπον την προηγουμενη το πρωϊ απο την υπΕρεσια, μαθαινεις ποιος θα ερθει τον βρισκεις, τον παιρνεις με το καλο, με τα παρακαλια, του κλεινεις το ματακι και μπανεις σε καλο δρομο.
    την επομενη ημερα θα ερθει στην ωρα του, θα σκασεις το απαραιτητο λαδακι (οχι αυτο του μπουλη, με νοεις), ωστε να δουλεψουν και τα κακομοιρα τα γραναζια η δουλεια σου θα γινει ταχιστα.
    τελος παιρνεις το κινητο του μαστορα και απο κει και μετα σταματας να ασχολεισαι με τμηματα εξΕπερετησης και τετοιου ειδους εφευρηματα για την ταλαιπρωρια των πληβειων.
    οτι χρειαζεσαι ο ανθρωπας θα ειναι απικο και η λυση αμεση και αξιοπιστη (με το αναλογο λαδακι καθε φορα, δεν το ξεχναμε αυτο, δουναι και λαβειν ειναι η ζωη).

οταν θα αποκτησεις δικτυο με τους ανθρωπους σου σε καθε τετοια υπηρεσια, δεη, οτε, ευδαπ, εφορια κλπ, τελειωνουν οριστικα να βασανα σου με το τερας που λεγεται δημοσιο και θα δεις ποσο αποδοτικα, γρηγορα και ευκολα λειτουργουν ολα.
    Δεν ξέρω αν τα έγραψες ειρωνικά, αλλά είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σε κάποιο προβληματάκι που είχα με την γραμμή του ΟΤΕ και ήρθε ο τεχνικός να ελέγξει , με το κατάλληλο "ελαιόλαδο", ΠΕΤΩΝΤΑΣ πήγε στο καφάο και ξανά και ξανά και ξανά να μου βρει το πιό γαμάτο ζευγάρι και όντως "κλείδωσε" η γραμμή παραπάνω. Δεν το χεις δει αυτό το σκηνικό.
    Θα μου πεις συντηρείς έτσι μια αρρωστημένη κατάσταση. ΟΚ, έκανα την δουλειά μου όμως ΧΩΡΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ, ναι ή όχι;

Priceless εξυπηρέτηση και εννοείται ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ του τεχνικού. Ειδικά με την γραμμή έχω "κόλλημα". Καλύτερα να χαλάσει το ψυγείο παρά η γραμμή..

13. The Following User Says Thank You to friendgr For This Useful Post:

Stathis (30-07-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    2 μήνες όλα πλερωμένα ? Τα 7 7άρια πούλησες τύπε ?

Και ο παλιμπαιδισμός χρειάζεται ρε φίλε ,αυτός θα μας "σώσει".
    τυπε ειχα 69696969 τελικα βρεθηκε μια λεσβω να το παρει και με το μπακιρι πηγα και εμεινα στο "σαπφω η ερεσσια" στην σκαλα ερεσσου
    αντε γεια...

15. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (30-07-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω αν τα έγραψες ειρωνικά, αλλά είναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σε κάποιο προβληματάκι που είχα με την γραμμή του ΟΤΕ και ήρθε ο τεχνικός να ελέγξει , με το κατάλληλο "ελαιόλαδο", ΠΕΤΩΝΤΑΣ πήγε στο καφάο και ξανά και ξανά και ξανά να μου βρει το πιό γαμάτο ζευγάρι και όντως "κλείδωσε" η γραμμή παραπάνω. Δεν το χεις δει αυτό το σκηνικό.
    Θα μου πεις συντηρείς έτσι μια αρρωστημένη κατάσταση. ΟΚ, έκανα την δουλειά μου όμως ΧΩΡΙΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ, ναι ή όχι;

Priceless εξυπηρέτηση και εννοείται ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ του τεχνικού. Ειδικά με την γραμμή έχω "κόλλημα". Καλύτερα να χαλάσει το ψυγείο παρά η γραμμή..
    οχι δεν ειναι ειρωνια, ειναι η πρακτικη που ακολουθω τα τελευταια 15 χρονια. δεν με προδωσε ποτε.

17. The Following 4 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bitz (30-07-13), friendgr (30-07-13), hades7 (30-07-13), Monsta (30-07-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

τυπε ειχα 69696969 τελικα βρεθηκε μια λεσβω να το παρει και με το μπακιρι πηγα και εμεινα στο "σαπφω η ερεσσια" στην σκαλα ερεσσου
    τα 69αρια τα ειχα δωσει σε φιλο δημοσιογραφο αυτοκινητου που αρθρα του φιλοξενουνται και στο φορουμ μας, το 99.
    το εχει ακομα το νουμερο.

19. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

Monsta (30-07-13)

Σελίδα 70 από 102 ΠρώτηΠρώτη ... 2060686970717280 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP