Να αφήσω στα Βριλλήσια ένα μπουκάλι από Δευτέρα;![]()
Γιατί άμα το στείλω με τον σπάρα θα γίνει ζημΝιά
![]()
Να αφήσω στα Βριλλήσια ένα μπουκάλι από Δευτέρα;![]()
Γιατί άμα το στείλω με τον σπάρα θα γίνει ζημΝιά
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Bazil Van Sinner (30-07-13), hades7 (30-07-13), Konstantinos E60 (30-07-13), Monsta (30-07-13), nikos1400 (30-07-13), Nino (30-07-13), Stathis (30-07-13), zizu (30-07-13)
δημοσιο φορεβα... που λενε αλλα ο οτε δεν ειναι δημοσιο.... αντε ρε παγενετε απο δω κοπροσκυλα.ραντεβου σημερα για καινουργια γραμμη υπαλληλος του οτε που ανηκω με καλει πριν μερες και μου λεει οι τεχνικοι ερχονται 8-12 τις λεω οκ ποια μερα μου λεει 30 ιουλη σημερα.βαλε με λεω 8 το πρωι αυστηρα πρωτο ραντεβου μου λεει ενταξει εκλεισε .ξυπναω απο τις 6.30 να ετοιμαστω περημενω περημενω τιποτα.καλω το τηλεφωνο που με ειχανε παρει για το ραντεβου δεν το σηκωνει κανεις περνω εξυπηρετηση πελατων οτε αναφερω το γεγονος οτι εχει παει 9 δεν εχει ερθει κανεις πρεπει να φυγω να με συνδεσουν με το αρμοδιο τμημα να μιλησω με καποιον.μου λεει σε ποια περιοχη ειστε της απανταω μου λεει δεν ξερω σε ποια περιοχη και ποιον οτε ανηκετε ,λεω να χτυπησω στην γειτωνισα να ρωτησω μωρη στον οτε δεν εχω παρει το κερατο σου μεσα?παιρνω ποδι φευγω με τα χιλια να ρθω με την ψυχη στο στομα στην δουλεια μου.
10.30 ο τεχνικος του οτε με καλει ναι ειμαστε εξω απο το σπιτι .ρε μλκ δεν βλεπεις τα χαρτια σου οτι ειμαι πρωτο ραντεβου? ναι, μα εμεις, να, και διοτι χτυπαμε καρτα στις 8 και μετα βγαινουμε στα ραντεβου.ε ωραια και γιατι μου ερχεσε στις 10.30 ποση ωρα θελεις να ρθεις μια αποσταση 5 χιλιομετρων και δεν μπορεις να τα παρεις τα ραντεβου απο την προηγουμενη και να εισαι 8 να ξεκινας να δουλευεις? μα εχει μια προεργασια μπλα μπλα μπλα μπλα δεν μπορουμε να ειμαστε στις 8 .ε τωτε μλκες γιατι κλεινετε ραντεβου στον πελατη απο 8-12 ?
καντε εξουσιοδοτηση στην γειτονισσα. μα δεν την ξερω ρε μλκα γιατι πρεπει να της δωσω τα κλειδεια να μπει σπιτι μου ?
ε.. μα.... να....εμεις..... εγω δεν ξερω...
![]()
![]()
![]()
![]()
ψωφο κοπροσκυλα τρωκτικα να σας δω στο δρομο αστεγους να τρωτε απο τα σκουπιδια![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 30-07-13 στις 10:03
αντε γεια...
Bitz (30-07-13), chrisgiapz3 (30-07-13), fanisk (30-07-13), kostas 325 (30-07-13), Leonidas_E39 (30-07-13), Monsta (30-07-13), nikos1400 (30-07-13), Panmilios (30-07-13), Ptboul (30-07-13), Stathis (30-07-13), Thomelef (30-07-13), vagmag (30-07-13), zizu (30-07-13)
O OTE εδώ και καιρό δεν είναι δημόσιο.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
bakalos (30-07-13), Moufas E46 (30-07-13), Nino (30-07-13), Ptboul (30-07-13), Samaro (30-07-13)
Χαχα έχεις δίκιο ρε χαντούΛη αλλά πίστεψε με παντού τα ίδια είναι.
πχ. ξέρεις πόσοι διαγωνισμοί που αναλαμβάνουν ιδιωτικές εταιρίες είναι στημένοι ή/και φωτογραφικοί;
Προσωπικά ποτέ δεν μου έλεγε τίποτα το δημόσιο VS public. Υπάρχει μόνο η τσέπη, το ατομικό συμφέρον. Οι μεν ταϊζουν τους δε και όλα καλά.
hades7 (30-07-13), Konstantinos E60 (30-07-13), nikos1400 (30-07-13), Samaro (30-07-13)
Ανωνυμο εννοω τενεκε απο το "ταδε ελαιοτριβειο" και οχι απο παραγωγο που πηγε και βγαλε το δικο του λαδι!Γνωριζω περιπτωσεις απο ιδιωτες που πηγαν δειγμα στο χημειο να ελεγξουν και το βρηκα βαρια νοθευμενο.Το γιατι ειναι νοθευμενο δεν με ενδιαφερει αρχικα,αλλα το οτι ειναι.
Και για να το ξεκαθαρισω,νοθευμενα υπαρχουν δυο ειδων,τα μεν που η ελια δεν κανει για παραγωγη ελαιολαδου και βγαζει οξυτητα ιση με το ξυδι και το "αραιωνουν"με αλλα λαδια για να πεσει, και οι δε(οι γερολαδαδες)που νοθευουν με καθε τροπο για να βγαλουν παραπανω λιτρα.
Οσον αφορα την ΑλΚης,αυτο που τους κραταει ειναι οτι ηταν απο τους πρωτους που κανανε διαφημιση σε ελαιολαδο στην ελλαδα και το μαθανε,η δυναμη της συνηθειας που λενε,τα θεωρω απο τα χειοτερα λαδια της αγορας και ειναι γιατι ειναι ραφηναρισμενα μαροκινα και πορτογαλεζικα λαδια.
Αυτη τη στιγμη πουλαω εξαιρετικο παρθενο ελαιολαδο ,Κρητικο και απο Ενωση στα 16,30 το 5λιτρο μαζι με το φπα.Εξαιρετικο και επωνυμο.
Konstantinos E60 (30-07-13), Leonidas_E39 (30-07-13), Monsta (30-07-13), nikos1400 (30-07-13), Ptboul (30-07-13), Stathis (30-07-13)
Πράγματι είμαστε τουρλού τουρλού.
Η δική μου σειρά που ήρθαμε από την αγορά και το έχουμε φάει, είμαστε μαχήμια και έχουμε γνώσεις και ακαδημαϊκά προσόντα. Δεν λοίπουν όμως και οι νέοι συνδικαλιστές που τσιμπούν θέσεις και επιδόματα σε μια νύχτα.
Οι των 40-50, 50+, καριερίστες, προσπαθούν άλλοι με θεατρινισμούς και άλλοι με σκληρή δουλειά και γνώσεις να αποδείξουν οτι το χουν.
Υπάρχουν και οι 50, 50+ που είναι ο παλιός ρετρό οτε οι οποίοι είτε λόγω συνδικαλισμού είτε λόγω γνωριμιών, δεν τους ακουμπάει κανείς.
Ότι συμβαίνει παντού δηλ.
chrisgiapz3 (30-07-13), hades7 (30-07-13), Konstantinos E60 (30-07-13), nikos1400 (30-07-13), Nino (30-07-13), Stathis (30-07-13)
φυσικα δεν ειναι δημοσιο ο οτε με την ακριβη εννοια του ορου, ανηκει στη ντοϊτσε τελεκομ εδω και καποια χρονια.
δηλαδη στον γερμανικο οτε, αρα ειναι γερμανικο δημοσιο, χαχαχαχα.
ο οτε εχει καταφερει και εχει βελτιωσει πολλα τα τελευταια χρονια. εγω βλεπω αρκετες διαφορες προς το καλυτερο, πιστευω οτι ηταν αναγκασμενος λογω του ανταγωνισμου.
δυστυχως ολο το πλεοναζον προσωπικο που στοιβαχθηκε εκει ολα αυτα τα χρονια προ της πωλησης, συνεχισε να ειναι στην καμπουρα του φορολογουενου μεσω εθελουσιων εξοδων, παχυλων εφαπαξ και υψηλων (σε σχεση με οτι παιρνουν αλλοι εργαζομενοι) συνταξεων.
τους ξεφορτωθηκαν οι γερμανοι και τους φορτωθηκαμε οι υπολοιποι.
ακουω τωρα απο φιλη της γυναικα μου που δουλευει στον ποτε (και εχει αδεια εγγυμοσυνης αρκετο καιρο τωρα, πραγμα που σημαινει οτι πολλα "κεκτημενα" διατηρουνται και στο νεο σχημα), οτι με τη συγχωνευση ποτε-κοσποτε που ετοιμαζεται θα βγουν νεα προγραμματα εθελουσιων εξοδων.
δηλαδη νεα βαρη που θα ξεφορτωθει ο ντοϊτσε τελεκομ και θα φαμε στην πλατη οι υπολοιποι.
ηδη οπως διαβαζουμε ο συνταξιουχος του οτε ειναι ο δευτερος σε επιδοτηση απο το κρατικο ταμειο μετα απο εκεινον της δεη.
αρα δημοσιο ξεδημοσιο, οπως και να εχει το γεγονος παραμενει οτι τους πληρωνουμε ακομα.
τωρα περι του επιδοματος αδειας που διαβασα, ισχυει οντως, δεν παιρνουν οι δυ, αλλα αυτο ειναι το ελαχιστοτατο μπροστα σε ολους αυτους τους πορους που εχει καταβροχθισει ολα αυτα τα χρονια ο δημοσιος τομεας.
κανονικα θα επρεπε να επιστραφουν τα χρηματα, αλλα οπως εγραφε και σχολιαστης σε σαϊτ που διαβαζω (τρωκτικο προφανως), "ποιος τολμαει να τα βαλει με 650 χιλιαδες δυ?"
το γεγονος ειναι ενα και ειναι απλο.
ο δημοσιος τομεας ειναι τομεας υποστηρικτικος της υπολοιπης κοινωνικης και οικονομικης δραστηριοτητας.
αρα πρεπει να προσαρμοζεται στις εκαστοτε συνθηκες.
οταν η δραστηριοτητα σε μια χωρα μεγαλωνει οφειλει να αυξανεται και το δημοσιο ωστε να υποστηριζει σωστα και ποιοτικα τους τομεις ποτ φερνουν τα εσοδα.
οταν υπαρχει συρικνωση πρεπει να προσαρμοζεται και αυτο στα επιπεδα που μπορει να χρηματοδοτηθει απο την υπολοιπη οικονομια χωρις να την πνιξει.
αυτη η απλη παραδοχη σε αυτην την χωρα αποτελει ταμπου.
το οτι καποιος δεν μπορει πλεον να πληρωνει για μια υπηρεσια, δεν δυναται πως το λενε, ή δεν του χρειαζεται, εκλαμβανεται ως επιθεση στον συνανθρωπο και ελλειψη αλληλεγγυης.
ετσι δομηθηκε ολα αυτα τα χρονια η νοοτροπια. το δημοσιο εγινε λαφυρο καθε κομματος και λογω της μονιμοτητας διαμορφωσε μια συμπεριφορα και μια κουλτουρα που το τοποθετησε στη θεση του πρωταγωνιστη των εξελιξεων.
η παραγωγικη οικονομια εμεινε σε ρολο κομπαρσου που υποστηριζει τον πρωταγωνιστη, ενω στην πραγματικοτητα και νομοτελειακα ισχυει το αντιθετο.
εξαιρεση οι κρατικοδιαιτοι επιχειρηματιες, οι οποιοι ομως εντασσονται περισσοτερο στον δ.τ. παρα στον ιδιωτικο.
τελικα το κρατος καταντησε παρακρατος, αυτονομηθηκε και θα πεθανει οταν θα στραγγιξει και την τελευταια σταγονα αιματος απο την παραγωγικη οικονομια.
οπως λεει και ο στουπας, το νεκρο κεφαλαιο τρωει το ζωντανο.
Bazil Van Sinner (30-07-13), chrisgiapz3 (30-07-13), hades7 (30-07-13), Konstantinos E60 (30-07-13), kostas 325 (30-07-13), Leonidas_E39 (30-07-13), Monsta (30-07-13), Ptboul (30-07-13), Thomelef (30-07-13), vagmag (30-07-13), zizu (30-07-13)