-
χρονια τωρα λεμε τα ιδια και τα ιδια και ενω εχουμε συμφωνησει στα αυτονοητα παλι τα ιδια και τα ιδια και καλα παλι οτι φταιμε εμεις.
Εμεις? ποιοι εμεις βρε Σταθη κανενας αλλος δεν σας απανταει μονο εγω, αα και o samaro κανενας δεν καθεται να σχοληθει, γιατι μη νομιζεις οτι δεν υπαρχουν ατομα που εχουν βαρεθει τα ιδια και τα ιδια!!απλα λενε και σε μενα τι καθεσαι και ασχολεισαι βρε μακακα..
Μονο εγω λοιπον μιλαω και μαλιστα οσο ποιο ευγενικα μπορω, τις αποψεις μου και τις γνωσεις απο την εμπειρια μου παραθετω.
Αν τωρα αυτες ερχονται σε αντιθεση με τους σοφους δημοσιογραφους συγκεκριμενου σαιτ !! ε τι να κανουμε τωρα??
Στο φιναλε κριτικη σε δημοσια ποστ κανουμε οπως και ολο το υπολοιπο φορουμ, γιατι πρεπει να μας ερμηνευει καποιος ως "συνεργους" στη λαμογια και στη πουστια, ποιος ειπε οτι δινουμε σε κανεναν αλλοθι εισαι τοσο σιγουρος οτι πραγαμτικα με γνωριζεις¨γιατι οι φιλοι μου και εδω μεσα στο φορουμ μπορουν σε διαβεβαιωσουν για το αντιθετο.
εχω το δικαιωμα να εχω αποψη, που ειδες ποτε να συμφωνω με λαμογιες και απατεωνιες ή να δικαιολογω καμια πουστια απο μερους οιουδηποτε δημοσιου ή ιδιωτικου?
Ξερεις αραγε τι εχει κανει ο καθενας προσωπικα για να αλλαξει να βελτιωσει την κατασταση μεσα σε οποια υπηρεσια ή επιχειρηση, επειδη δεν μιλαει..
Ομως συνεχιζετε τοσα χρονια ο ενας να λεει οτι τα παιρνουμε προσωπικα ο αλλος οτι δινουμε αλλοθι κλπ ενω το μονο που καναμε ηταν να αντιδρασουμε στο παραλογο και μανιωδες σιχτιρισμα των παντων και ιδιαιτερα της Πατριδας και των Θεσμων. Ε καποιος πρεπει και να αντιδρασει και αμα αυτο δεν αρεσει ας μη απαντατε τι να πω , αγνοηστε με!!
Προσωπικα οσο ειμαι σε δημοσιο φορουμ θα σεβομαι τους κανονες του αλλα θα σχολιαζω οπου και οποτε κρινω εγω, γουσταρει δεν γουσταρει ο οποιος συγγραφεας των.
Αυτα και ελπιζω μα μην τα ξαναπιασουμε αποτην αρχη!!
Ουτε να χαλαμε τις καρδιες μας ουτε τιποτα.
-
The Following 9 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:
bakalos (29-07-13), Bitz (29-07-13), chrisgiapz3 (29-07-13), Konstantinos E60 (30-07-13), micz (29-07-13), Ptboul (29-07-13), S8N (29-07-13), Samaro (29-07-13), wheelman (30-07-13)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP