Από θέμα πρόσφυσης δεν με ενδιαφέρει τόσο γιατί πατάω ικανοποιητικά,
πιο πολύ με ενδιαφέρει για να σβήσω μια μικρή κλίση που κάνει το αμάξι.
Από θέμα πρόσφυσης δεν με ενδιαφέρει τόσο γιατί πατάω ικανοποιητικά,
πιο πολύ με ενδιαφέρει για να σβήσω μια μικρή κλίση που κάνει το αμάξι.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Christopherk : 29-07-13 στις 10:08
Γιάννη σε αυτό συμφωνούμε. Οι αντιστρεπτικές είναι καλύτερο μπαξιμο.
Εγώ ένα θα πω. Με μια φτηνή αλουμινένια που είχα ανεβεί Σέρρες , μετα απο δυο μέρες στην πίστα ήταν όλη λάσκα! Άντε πείτε μου μετά ότι δεν δουλεύουν. Όλα τα ραμφη σε όλα τα αυτοκίνητα δουλεύουν.
BILL007 (29-07-13), dark knight (29-07-13)
BILL007 (29-07-13), dark knight (29-07-13), nikos1400 (29-07-13)
Η σωστή αντιστρεπτική είναι μασίφ, ένα κομμάτι όλη, χωρίς αρθρώσεις κλπ.
Μεταξύ αλουμινένιας και σιδερένιας, από άποψη αποτελεσματικότητας, δηλ. αύξηση της ακαμψίας, καλύτερη είναι η σιδερένια. Από την άλλη, οι αλουμινένιες, σε περίπτωση τράκας στον ένα θόλο (λένε ότι) σπάνε και δεν μεταφέρεται η ζημιά στον απέναντι.
Άρα, για καθημερινή χρήση, η καλύτερη είναι μασίφ αλουμινένια...αλλά δεν νομίζω να βρεις...και αν βρεις θα είναι πανάκριβη.
Ε36 M44Β19
Christopherk (29-07-13), nikos1400 (29-07-13)
Ναι ρε συ...μου ξέφυγε.
Μασίφ έβγαζε σίγουρα η sparco, τώρα νομίζω τις βγάζει ρυθμιζόμενες με άρθρωση.
Σίγουρα μασίφ αλουμινίου βγάζει η ultra racing και είναι και οικονομικές (υπάρχει κ στην Ελλάδα αντιπρόσωπος). Το μόνο κακό για μένα σε αυτές, είναι ότι πιάνουν σε 2 βίδες στο θόλο και όχι και στις 3.
Ε36 M44Β19
Φοραω αντιστρεπτικες και μπαρες θολων της Schnitzer.
Aν ειναι να διαλεξεις ενα απο τα δυο ,θα προτεινα τα ζαμφορ,θα την νιωσεις την αλλαγη πιο πολυ,θα χασεις τις "κλισεις"στις στροφες.
Το οτι δεν δουλευουν οι μπαρες θολων το θεωρω ακυρο,εκτος και αν υπαρχουν τοσο χαλια προ'ι'οντα.Τωρα τελευταια χρειαστηκε σε ενα μου ταξιδι να πρεπει να φορτωσω στην επιστροφη και ετσι εφυγα χωρις το πισω καθισμα και με τις πλατες σε ανακλιση,ετοιμο για φορτωμα,στην Εγνατια δεν την ακουσα για να πω την αληθεια,αλλα στα κλειστα κομματια στο επαρχιακο δικτυο,χωρις μουσικη στην καμπινα το πορτ-μπαγαζ ανοιχτο "ακουγα" την δουλεια που εκανε.![]()
Christopherk (29-07-13), mitsos_chania (29-07-13), nikos1400 (29-07-13)
Δεν γινεται να βαλεις θολομπαρα και να περιμενεις να δεις τη διαφορα στην αισθηση που σου δινει το αμαξι.
Για 46αρι μιλαμε ρε παιδια. Ενταξει δεν ειναι μπετο αλλα δεν ειναι και βεργουλο...
Η θολομπαρα αξιζει σιγουρα αν εχει το αμαξι επανω σφιχτη αναρτηση.
Αυτο γιατι δενει τους θολους, οι οποιοι:
1) με σφιχτες αναρτησεις εχουν την ταση να συγκλινουν. Πλησιαζουν ο ενας στον αλλο.
2) με σφιχτες αναρτησεις εχουν την ταση να πετανε καρουμπαλα και σε προχωρημενες καταστασεις να κανουν ρηγματα, να ξεπονταρονται κλπ κλπ κλπ. Σε αυτη την περιπτωση χρησιμα ειναι και τα πιατελα που δινει η bmw για την ενισχυση του εμπρος θολου στα e46.
Αυτα σε συνδιασμο με το πιατελο της θολομπαρας, κανουν το θολο σαντουιτς και πλεον μπορεις να πεις οτι οι αντοχες του εκτιναζονται.
Αποψη μου.
Αν το αμαξι εχει στοκ αναρτηση, η θολομπαρα δεν θα κανει τπτ.
Αν υπαρχει σφιχτη αναρτηση(αμορτισερ-ελατηρια-αντιστρεπτικες), χρειαζεται θολομπαρα.
Αν καποιος θελει να βαλει σφιχτη αναρτηση καλο ειναι να προγραμματιζει και τη θολομπαρα καθως και τα πιατελακια της bmw.
chrisgiapz3 (29-07-13), Civileng (30-07-13), georggge46 (24-04-15), kostas 325 (29-07-13), m-power_01 (29-07-13), Vassilis ///M (24-04-15)