ο κακος χρονος περναει....ελεγαν οι παλιοι.....
ο κακος γειτονας ΟΧΙ......(εκτος αν τον ξεπαστρεψεις..)![]()
ο κακος χρονος περναει....ελεγαν οι παλιοι.....
ο κακος γειτονας ΟΧΙ......(εκτος αν τον ξεπαστρεψεις..)![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
παιδια αμα μπλεξεις με στραβοξυλα διπλα στο σπιτι σου θελει υπομονη μην κανεις καμια παπα@@ια και βρεθεις και "χρεωμενος".
Στρατο θα προτεινα ενα παρτι συμφιλιωσης με τα γειτονακια ,αναλαμβανω την γλωσσου,ειδικοτητα μου χεχεχε. αντε για να σε κανουμε να γελασεις λιγο
Παντως αυτο που ειπε ο mpower για καταγραφη του χωρου σου θεωρω πως πια ειναι απαραιτητο για παν ενδεχομενο.
Κανε τον ****** τελευταια φορα και μιλα τους ευγενικα οσο γινεται μπας και.....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη katsaraios : 07-04-10 στις 01:29
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Vasilis (07-04-10)
Ακριβως αυτα ειχα στο μυαλο μου.
Επειδη εχω πολλα χρονια στο χωρο των πωλησεων και γνωρισα χιλιαδες ανθρωπους (ναι δεν υπερβαλω) με πολυ διαφορετικα επιπεδα μορφωσης η μονη λυση ειναι να κατεβεις επιπεδο (για λιγο, μη μεινεις εκεινα γελασουμε και λιγο) και το πιο παραλογο να τους μιλησεις με χαμογελο φυσικο οχι ειρωνικο η νευρικο και ακομη πιο παραλογο να πιστεψεις για λιγο οτι τους συμπαθεις!!!
Το αποτελεσμα ειναι συνηθως εκπληκτικο!!!
Αλλιως 25χρονια καρατε μαυρη ζωνη και 5 νταν με ειδικη εκπαιδευση σε Σαολιν μοναχο νομιζω οτι θα καταφερω να τους πεισω ....
(Προσπαθω να σου φιαξω την διαθεση ....δεν ισχυουν τα 5νταν)
Καποιος εδω μεσα εχει υπογραφη για τον βλακα που δεν μπορει να τον νικησεις γιατι ειναι στη βλακεια πρωταθλητης η κατι τετοιο τελος παντων...
πιθανον να εχει δει πολλα τετοια ατομα...και αγανακτησε και αυτος.
Καλη τυχη Στρατο.
Αρης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristent : 07-04-10 στις 06:30
Dimzan (07-04-10)
Στρατο επειδη το περασα αυτο θεμα και επειδη στο παρκιν της εταιρειας ειχαμε το ιδιο ακριβως προβλημα......
Θα καλεις την τροχαια να φερει γερανο να απομακρυνει το αμαξι....αυτο ποναει........
Αν δεν ερθει η τροχαια θα καλεσεις περιπολικο θα αναφαιρεις το συμβαν να παρει κληση. Θα παρεις και φωτος απο το παρανομα παρακαρισμενο αμαξι.Παντα νομιμα.....
Μετα θα στηλεις ενα εξωδικο μεσο του δικηγορου......
Αν τιποτα απο αυτα δεν τους συνετησει τοτε φιλε μου εχεις να κανεις με πολυ ιδιαιτερη περιπτωση και η θα γινει φασαρια μεγαλη η θα πρεπει να κανεις υπομονη και να τους τρελανεις στις κλησεις....
Υγ.
Η πορτα του γκαραζ Στρατο εχει συγκεκριμενο φαρδος για να ειναι νομιμη (κοιταξε το), κατα τα αλλα στο συγκεκριμενο νομιμο πλατος δεν μπορει να παρακαρει κανενα αμαξι......
Καντο ξανα και ξανα και θα χει αποτελεσμα.
Σε αναλογη συμπεριφορα,επειδη σκυλιασα ετσι ο αλλος βαρεθηκε και τωρα απλα δε μου μιλαει! ΛΟΛ
Παντως,ναι.Κατι τετοιοι το κανουν επιτηδες 100%.
Και κριμα.
Επισης οσον αφορα αλλα που διαβασα εχω να σχολιασω το εξης:
Πιστευετε οτι οσο επιπεδο να κρατησει καποιος απεναντι σε εναν τυπο
που σου κανει τη ζωη δυσκολη και σε βριζει κι απο πανω,θα χει αποτελεσμα;
Χωρις πλακα,καποιος που δεν ξερει καν τι σημαινει επιπεδο,να στε σιγουροι οτι και να το δει,δεν θα καταλαβει τι ειναι καν!
Ν.
aristent (07-04-10)