Δώστε μου τη διεύθυνσή του να έρθω με τους 4 λύκους να τον κάνω τροφή...
αξίζουν το επιδόρπιο, ανέκαθεν δουλευταράδες τα γερμανικά ποιμενικά![]()
Δώστε μου τη διεύθυνσή του να έρθω με τους 4 λύκους να τον κάνω τροφή...
αξίζουν το επιδόρπιο, ανέκαθεν δουλευταράδες τα γερμανικά ποιμενικά![]()
Stathis (29-07-13)
Μονο να υποθέσουμε μπορούμε σχετικά με το τι συμβαίνει.
Ισως να έχει στα χέρια του ενα γεννημένο φονιά.
Η ίσως δημιούργησε έναν.
Δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Η αντιπάθειά μου πάντως για τον τύπο αυτόν δεν με αφήνει να είμαι αδέκαστος.
Θα προτιμούσα όπως και να έχει να σωθει με κάποιο τρόπο ο σκύλος πάντως.
Η διαφορα ενος αδεσποτου με το σκυλι του ΣΧ ειναι οτι το αδεσποτο δεν ξερεις ποιος το ειχε, ποτε το αφησε, γιατι το αφησε ή αν τελικα γεννηθηκε αδεσποτο και εγινε αγριμι με το καιρο. Το σκυλι του ΣΧ εγινε επικινδυνο (συμφωνα με τα λεγομενα του), επειδη αυτος ηταν ανικανος να συντηρησει και να εκπαιδευσει ενα σκυλο. Αν δεν μπορεις, δεν παιρνεις. Δεν ειναι παιχνιδι να βαρεθεις και να το πεταξεις ή να λες δημοσια οτι θα το σκοτωσεις επειδη δεν εισαι ικανος να το φερεις στα μετρα που πρεπει.
Τα επικινδυνα αδεσποτα ειναι αλλο θεμα, τα δεσποζομενα δεν θα γινουν ποτε επικινδυνα σε αλλο ατομο αν ο ιδιοκτητης τα βγαζει βολτα οπως σωστα ειπε ο Σταθης, με λουρι και φιμωτρο οπως προβλεπει ο νομος. Και σακουλα γιατι κατι βρωμιαρηδες νομιζουν οτι ο δρομος ειναι το χωραφι τους.![]()
chrisgiapz3 (29-07-13), dafidack (29-07-13), gant (30-07-13), jkourkoulis (31-07-13), Ptboul (29-07-13), Stathis (29-07-13), tokiko (29-07-13)
Να καει στην κολαση ο ελεεινος,ο τρισαθλιος,ο βρωμεροςΔεν εχει κανενα δικαιωμα να θανατωσει το ζωο κι ας ειναι αγριο για τον αλφα ή βητα λογο.Γι'αυτο υπαρχουν οι φιλοζωικες.Ενα αγριμι μπορει να εξημερωθει οταν εχει τους καταλληλους ανθρωπους διπλα του!
Stathis (29-07-13)
Ρε τον αλητη, που να ψοφησει απο λυσα.
Αφεντικο για το δικο μου παλιοχαρακτηρα εσυ φταις?
skylos (29-07-13)
Καλη ιδεα αλλα ακριβη. Με μια φολα κανω τη δουλεια μου.
Stamatis (29-07-13)
Βρωμοσκυλο. Τζαμπα οι ολιστικες διατροφες και τα σαμπουαν για το τριχωμα.
Το βραδυ, παξιμαδι και νερο.
Ελα ρε αφεντικουλη, λεμε και καμια μ@λακια να περναει η ωρα.![]()