Με απειλες δεν θα βγαλεις ακρη... σε καταλαβαινω μιας και τα ιδια τραβαω στην Πατρα! Αθηνα ευτυχως εχω αριστες σχεσεις με τους γειτονες!
Για καταγγελεια μην το σκεφτεσαι γιατι, αυτα πανε αλυσιδα...μην φοβασαι για τους διπλανους τους, αλλα για σενα. Η αστυνομια και η πολεοδομια ,αν και εχει καθε νομιμο δικαιωμα, δεν παει να κανει αυτεπαγγελτα καταγγελειες για παραβασεις του Γ.Ο.Κ (ΓΕνικος οικοδομικος κωδικας). Αλλα θα σε μυνησει εσενα μετα! και μην βιαστεις να πεις οτι δεν εχεις παρανομιες... πιστεψε με οτι 100% εχεις. Το ματι ενος γνωστη του ΓΟΚ τις εντοπιζει σε δευτερολεπτα.
Θα τους εκανα μια συζητηση (παρατηρηση), που θα τους προειδοποιουσα οτι την επομενη φορα θα ερθει ο Γερανος τις τροχαιας! Επισης μπορεις να απευθυνθεις στην αστυνομια για να τους κανει καποια συσταση! Αν οπως λες δενβγαζεις ακρη με διαλογο!
Σε καθε περιπτωση θα σου συνεστηνα να κανεις μια εγκατασταση με καμερες και καταγραφη στην περιμετρο του σπιτιου!
ΠΙστεψε σε μενα πλεον δεν χεζουν ουτε σκυλια μπροστα!
πραγματικα λυπαμαι ρε στρατακια....
με μεγαλη μου χαρα θα ερχομουν (ερχομαι δλδ. δεν θελω κ πολυ) για να τους δωσεις το μαθημα που τους αξιζει....ΟΜΩΣ....η ιστορια σου δεν θα τελειωσει εδω....αντιθετως μετα απο αυτο θα αρχισουν ολα....
η γνωμη μου ειναι να πας δια της νομιμου οδου....κ τον τροπο θα στο πει οσο το δυνατον καλυτερα ενας δικηγορος ο οποιος θα σε κατατοπισει για τα νομιμα απο την δικη σου μερια....
οσον αφορα το δεντρο που ξηλωσες...θα αρκεστεις σε ενα προστιμο κ αυτο ειναι ολο....
εχουμε στο φορουμ μας πολυ καλο φιλο κ δικηγορο...πιστευω θα μπορουσε να σου πει μια πιο εμπεριστατωμενη γνωμη.....ειναι ο yiannisv....πολυ καλο παιδι κ δεν χανεις κ τιποτα να τον ρωτησεις....αυτον ή οποιον αλλον....
αν παλι εισαι αποφασισμενος...ολα για ολα.....ειμαι μαζι σου να το χεις υποψη σου..!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Η λύση του Navara δεν πρόκειται να γίνει.... φυσικά και δεν θα κάνω κάτι τέτοιο... ελπίζω...
Αν γίνουν οι απαραίτητες καταγγελίες θα υπάρξει πρόβλημα με τους παραπάνω κινδύνους για μένα και την περιουσία μου. Και η ΓΟΚ Σπύρο πίστεψε με δεν θα βρεί τίποτα. Πριν 25 χρόνια που χτίστηκε το σπίτι ούτε λαδώματα υπήρχαν και αν έκανες την παραμικρή "στραβή" αφαιρούταν επιτόπου η άδεια οικοδόμησης.
Κάμερες είναι στα άμεσα σχέδια απο Ιούνιο με κλειστό ασύρματο κύκλωμα για ανάλογες πράξεις και προστασία της περιουσίας μου. Καταγραφή 48 ώρών και διαγραφή μνήμης μετά απο 76 ώρες...
Πλέον η κατάσταση έφτασε στο όριο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι σοβαρό όπως καταγγελία γιατί θα συνεχίσω να βλέπω την φάτσα του για το υπόλοιπο της ζωής μου.
Το ήθος και η μόρφωση μου δεν μου επιτρέπει τον δημόσιο χαρακτηρισμό του εν λόγω "κυρίου" ας πούμε....
Πραγματικά μου χάλασε την βραδιά μου
Θα σου ξαναπω για μια φορα οτι μην εισαι σιγουρος ...και το κοβω εδω ,περισσοτερα απο κοντα!
Για την καταγραφη υπαρχει λογισμικο που καταγραφει μονο οταν ανιχνευει κινηση. Οταν αποφασισεις μου λες
Αν η γειτόνισσα με αποκαλούσε "μα....ένο" θα πάθαινα εγκεφαλικό από τα νεύρα...Δεν επιτρέπω σε κανέναν να μιλάει έτσι.
Το θέμα,όμως,είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου,γιατί 1ον)θα γίνετε ροντέο και δεν ξέρεις πόσο τρελοί είναι αυτοί και 2ον)ίσως να μην καταφέρεις τίποτα.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις -αφού μιλάμε για ηλιθίους και μη συζητήσιμους ανθρώπους- είναι να καλείς κάθε φορά την αστυνομία.
10δες φορες εχω περασει τα ιδια και χειροτερα.Μεχρι συναντησεις μας εχω χασει, μεχρι ραντεβου για δουλεια.η αστυνομια εχει ερθει αρκετες φορες με μηδενικα αποτελεσματα.
Ειτε προβεις σε ενεργεις την νομικης οδου ειτε της πιο ζωωδης δυστυχως λυση δε θα βγει.
Στην ελλαδα σημερα κανενα σπιτι δεν ειναι 100% νομιμο.Αν το ψαξει και σας βρει κατι δε προκειται να γλυτωσεις.Αν δε κανεις τιποτα πιο παρατολμο στη καλυτερη(ναι ειναι η καλυτερη) θα βρεις σημαδια τεχνης στα πλαινα του αυτοκινητου σου και στη χειροτερη ας μην αναφερθουμε.
Η λυση που μπορω προτεινω κοστιζει.Διασφαλιζει ομως την πιο ομαλη εισοδο και εξοδο σου.Αν σου ειναι ευκολο ανεβασε μια φωτο του χωρου για να σου πω αν ειναι εφικτο αυτο που λεω και σκοπευω και γω να κανω...