Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: BMW 320 E90 κινητήρες

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Kαι μια ερώτηση ακόμη.Ο καταλύτης μου έχει αρχίσει να κουδουνίζει.Ενίοτε μου πετάει και κανένα check engine με το διαγνωστικό να λέει για προβλημα στον καταλύτη και αντικατάσταση.Μετά απο κανένα ταξιδάκι ή λίγο σκίσιμο σβήνει.Μπορεί αυτός ο καταλύτης να αντικατασταθεί απο κάποιον πιο ελέυθερο after market χωρίς λαμπάκια κινητήρα αναμένα και αν ναι θα υπάρχξει ενδεχομένως κάποιο κέρδος σε ροπή ή ιπποδύναμη;Το αμάξι είναι 320 Ε90 με κινητήρα Ν43Β20Α.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο panos320 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Kαι μια ερώτηση ακόμη.Ο καταλύτης μου έχει αρχίσει να κουδουνίζει.Ενίοτε μου πετάει και κανένα check engine με το διαγνωστικό να λέει για προβλημα στον καταλύτη και αντικατάσταση.Μετά απο κανένα ταξιδάκι ή λίγο σκίσιμο σβήνει.Μπορεί αυτός ο καταλύτης να αντικατασταθεί απο κάποιον πιο ελέυθερο after market χωρίς λαμπάκια κινητήρα αναμένα και αν ναι θα υπάρχξει ενδεχομένως κάποιο κέρδος σε ροπή ή ιπποδύναμη;Το αμάξι είναι 320 Ε90 με κινητήρα Ν43Β20Α.
    Πανο, δεν πιστευω οτι θα δεις κατι ιδιαιτερο με πιο ελευθερο καταλυτη σε αυτες τις ιπποδυναμεις. Εγω σε τουρμπο αυτοκινητο 260 ιππων εβαλα κατοσταρηδες και η διαφορα ηταν αστεια. Ασε που ειχα καθε τρεις και λιγο check engine light.

3. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

Ptboul (28-07-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP