Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 97

Θέμα: Πάνε τα cup :/

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Under the hood
    Rides
    0

Προεπιλογή

Ρε Νικόλα αμάν ρε φίλε. Μην αρπάζεσαι με το παραμικρό. Κάθε άλλο παρά επιθετική δεν είναι η συμπεριφορά του Θωμά. Και να στο πω και αλλιώς για να κάθονται όλοι αυτοί σε αυτό το θρεντ και να μιλάνε και να σου λένε αυτά που λένε, είναι επειδή αφενός νοιάζονται και αφετέρου ξέρουν κάτι παραπάνω απο εσένα. Σίγουρα ο γραπτός λόγος πάντα παρεξηγείται.

Και για να το θέσω διαφορετικά, γ@μησα εγώ (ξέρω κίτρινη κάρτα απο τους mod) και αυτοκίνητα, η λαμαρίνα δεν κάνει τον άνθρωπο. Η παρέα μετράει. Με την λογική αυτή εγώ ούτε σε φωτογραφία δεν έπρεπε να υπάρχω. Άσε τις μ@λ@κίες κι έλα καμιά μέρα να τα πούμε απο κοντά! Π@π@ρ@!!!!!

2. The Following 2 Users Say Thank You to Azurius For This Useful Post:

chrisgiapz3 (27-07-13), Thomelef (27-07-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Azurius Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε Νικόλα αμάν ρε φίλε. Μην αρπάζεσαι με το παραμικρό. Κάθε άλλο παρά επιθετική δεν είναι η συμπεριφορά του Θωμά. Και να στο πω και αλλιώς για να κάθονται όλοι αυτοί σε αυτό το θρεντ και να μιλάνε και να σου λένε αυτά που λένε, είναι επειδή αφενός νοιάζονται και αφετέρου ξέρουν κάτι παραπάνω απο εσένα. Σίγουρα ο γραπτός λόγος πάντα παρεξηγείται.

Και για να το θέσω διαφορετικά, γ@μησα εγώ (ξέρω κίτρινη κάρτα απο τους mod) και αυτοκίνητα, η λαμαρίνα δεν κάνει τον άνθρωπο. Η παρέα μετράει. Με την λογική αυτή εγώ ούτε σε φωτογραφία δεν έπρεπε να υπάρχω. Άσε τις μ@λ@κίες κι έλα καμιά μέρα να τα πούμε απο κοντά! Π@π@ρ@!!!!!
    Πραγματικα φίλε μου, χαμογελαστά γράφω, θυμό δεν έχω, παρά μόνο
    μια ιδέα απογοήτευσης για μια λανθασμένη εντύπωση που ίσως έχω δώσει

From me, no hard feelings, just talk

4. The Following 3 Users Say Thank You to NikosE92 For This Useful Post:

Azurius (27-07-13), chrisgiapz3 (27-07-13), Thomelef (27-07-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP