friendgr (26-07-13)
Φταιει μονο στο οτι το θεωρει ειδος πολυτελειας νομιζω, οχι να βρισκεται πανω απο το κεφαλι σου να δει αν το φορας ή οχι. Θα επρεπε ο καθενας μονος του να προσεχει για τον εαυτο του τα αυτονοητα. Παραδειγμα που συνεβη προσφατα, επεσε ο γιος της περιπτερους ακρανος πριν 1-2 μηνες και εκανε ποσα ραμματα στο κεφαλι. Χθες βλεπω παλι τη περιπτερου γιατι το ειχε κλεισει εκτακτως.. λεω εγινε κατι ή λειπατε διακοπες? Αστα παιδι μου.. επεσε και σκοτωθηκε το βλαμμενο.. το παιδι της παλι ακρανο, 12 μερες εντατικη γιατι οδηγησε μεθυσμενος, ακρανος και επεσε σε κωνους σημανσης (βαζουν λωριδες στη παραλιακη). Απο θαυμα ζει. Και αφου της λεω να το πεταξουν το παπακι.. μου λεει αστα γυρισα σπιτι και παλι στο μηχανακι ηταν. Παλι ακρανος θα βγει εξω. Κανονικα πρεπει να το πανε 3-4 χιλιαρικα το προστιμο για κρανος/ζωνη, μηπως βαλουν μυαλο μερικοι..
300 euro να παει ο μισθος
Και παρακατω αν γινεται.
Τετοια ζωα που ειμαστε, αυτο μας αξιζει.
Η να μας δινουν ενα συσσιτιο τη μερα και να δουλευουμε χωρις μισθο.
Αναρωτιεμαι, ποτε θα παρω το οπλο και θα καθαριζω ανεξαιρετως.
Πραγματικα δηλαδη.
Φοβαμαι οτι στις επομενες ταραχες θα εχουμε εκτροπα.
Βραζει το καζανι.
bakalos (27-07-13), BILL007 (26-07-13), Bitz (26-07-13), chrisgiapz3 (29-07-13), friendgr (26-07-13), gant (26-07-13), Konstantinos E60 (26-07-13), Leonidas_E39 (26-07-13), Monsta (26-07-13), Nino (26-07-13), Ptboul (26-07-13), S8N (26-07-13), spar@ (28-07-13)
Κίνα της ευρώπης θα γίνουμεμε 1 ευρώ ημερομίσθιο...
![]()
![]()
οπου υπαρχει φορολογια δικαιη ή αδικη η πλειοψηφια θα την οριζει ως ηλιθια, αυτο ειναι νομοτελειακο.
Παμε ξανα πισω τωρα γιατι οι περισσοτεροι μπορει και να μην ειχατε γεννηθει.
Ασυρματα τηλεφωνα χωρις να παιρνω ορκο μεχρι και οτι απαγορευονταν τοτε, ενω στα σιγουρα λιγο αργοτερα αρχες 90 ηταν πανακριβα.
Τα βιντεο καποτε ειχαν σχεδον την ιδια τιμη με ενα τουοτα o Nikos m5 σε μια συγκεντρωση στο αεροδρομια ειχε φερει ενα περιοδικο που ειχε μεσα δυο διαφημισεις και τις ειχαμε συγκρινει αν θυμαμαι καλα.
Αλλα μην μπερδευομαστε το ιδιο συνεβηκε αργοτερα και με τα dvd και με καθε νεα τεχνολογια.
Το 1994 τα τουβλα που αποκαλουσαν( με εξαιρεση το 337) κινητα ξερετε ποσο εκαναν?
Αν παλι δε παμε και ποιο πισω απο το 80 ενα απλο ηλεκτρονικο ρολοι με σκουρα κοκκινη οθονη ,φωτακι και καμια απολυτως λειτουργια αλλη, εκανε μια περιουσια .
Η μεγαλη διαφορα εκεινης της εποχης απο σημερα ηταν μονο στο οτι τα αγαθα ειχαν target group και δεν "απευθυνονταν" σε ολους πχ δεν ειναι συμβατο με τη λογικη να εχει ενα δεκαπενταχρονος ενα iphone5 ( απο θεμα κοστους μιλαω), κλπ ας μην πω αλλα παραδειγματα και παρεξηγηθει κανεις.
Οτι και να λετε ολα στη ζωη δεν κρινονται απο την πολιτικη ουτε ολα βρισκουν τις αιτιες τους σε πολιτικες του παρελθοντος.
η δεκαετια του 80 ητανσημαντικη για την Ελλαδα η οποια αναγκαστηκε να αλλαξει ριζικα, να προσαρμοστει,βελτιωθει, μακαρι οι ρυθμοι των τοτε αλλαγων να συνεχιζονταν μεχρι σημερα.
Καπου υπαρχει και ενα θεματακι του Σταματη << ποσο πισω να σας παω>>> που τελειως περιληπτικα δινει μια γενικη εικονα εκεινης της εποχης.
Ψαξτε το αξιζει!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 26-07-13 στις 15:49
Βασικά εγώ έχω π ο λ υ πιο ακραία πράγματα στο μυαλό μου, αλλά έχει φροντίσει για εμένα πριν από εμένα ο δαρβίνος. Οπότε μη σκας.
Για τους ρυθμούς αλλαγών πιθανώς και ναι, αλλά αν συνεχίζονταν και ο ίδιος τύπος αλλαγών πιθανότατα θα είχε εκλείψει το σύμπαν από την πείνα. Γιατί θα έπρεπε να βρούμε εργολάβο ( του οποίου οι εργαζόμενοι δεν θα είχαν κατέβει σε απεργία με το σωματείο τους ) να δημιουργήσει φαϊ και στη συνέχεια εμείς να πάρουμε δάνειο να το αγοράσουμε, να το φάμε και να λέμε αρκετά δουλέψαμε και σήμερα.
Γιατι κοιταμε προιοντα τεχνολογιες και τιμες 30 χρονια πριν? Τι νοημα εχει?
Τις προαλλες βρηκα αποδειξη απο το "Πλαισιο" 2004, καρτα μνημης 256MB 105¤.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nino : 26-07-13 στις 16:31