o M40 και στα 1600 και στα 1800 cc εχει κοφτη καπου στις 6400
καπακι και ραουλο εχετε τσεκαρει?
o M40 και στα 1600 και στα 1800 cc εχει κοφτη καπου στις 6400
καπακι και ραουλο εχετε τσεκαρει?
Σας ευχαριστω ολους αλλα να ξεκαθαρισω κατι...
Δεν με απασχολει το που ειναι ο κοφτης...Σωστα ειπε ο φιλος Bassakos ειναι στις 6400..Φυσικα σαν παλιος Hondakias,εχω συνηθισει κοφτη στις 7500-8000 και ειναι καπως τωρα,αλλα οκ..
Το θεμα μου ειναι μετα τον κοφτη,που μπερδευει το μοτερ σαν να προσπαθει να ξαναβρει την ανασα του για κανα δυο τρια δευτερολεπτα,σαν να παει να σβυσει,σαν να μπουκωνει και μετα συνερχεται...
Τωρα οσο για το καπακι,γιαυτο αλλαξα μοτερ,γιατι το προηγουμενο ειχε φαει εκκεντροφορο και ηταν ασυμφορη η επισκευη του 500 ευρω για σετακι κεφαλης συν εργατικα...
Το μοτερ αυτο το πηρα απο το συνεργειο BMW Μελιος στον Αγιο Δημητριο,εκει εγινε και η τοποθετηση και μου εγγυηθηκε οτι δουλευει αψογα.
Οταν του το ξαναπηγα για να μου πει τι ειναι αυτο που κανει μου ειπε απλα οτι ετσι δουλευουν αυτα τα μοτερ αλλα δεν μου εκατσε καλα η εξηγηση γιαυτο το ψαχνω το θεμα...Οταν τον ρωτησα μηπως ειναι απο καπακι και σε αυτο τον κινητηρα,απλα ανοιξε το ψευτοκαπακο και ειδε μηπως εχουν βουλωσει οι τρυπες στη φλογερα που ψεκαζει λαδι επανω στον εκκεντροφορο και μου ειπε οτι ολα καλα και δεν ειναι τιποτα....
Αυτα....
ΥΓ- Οσο για το luft που λενε καποιοι φιλοι εχω δοκιμασει και το παλιο μου απο τον πρωτο κινητηρα,αλλα και ενα ακομα που μου εφερε ενας φιλος για δοκιμη και δεν αλλαξε τιποτα..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fatboyaudio : 24-07-13 στις 19:46
sorry αλλα ετσι ΔΕΝ δουλεβει κανενα Μ40 μοτερ.....
ισως εχεις το μοναδικο Μ40 που "ετσι δουλεβει αυτο"
στον κοσμο .... μην τρελαθουμε, κανενα Μ40 μοτερ δεν
δουλεβει ρεταροντας
στην οικογενεια ειχαμε Ε30 m40 απο NEW , μετα απο τρακαρισμα πριν 2χρονια
βγηκε ολικη, το κοντερ εγραφε 400.000κμ , ακομα και μετα απο τοσα κμ
κατεβαζε 200στο κοντερ (με ζορι εννοειται ) και λειτουργουσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ σε ολο το φασμα
, μετα τις 5800-6000 δεν ειχε δυναμη μεν , γιατι "τελειωνε" απο εκκεντροφορο , αλλα ανεβαζε κανονικοτατα εως τον κοφτη των 6400rpm ,
τα ρεταρισματα , και "ξαφνικοι" θανατοι και παει λεγοντας υποδηλωνουν οτι κατι δεν δουλεβει σωστα
μπεκ εχεις καθαρισει?μπας κατουραει κανενα μπεκ? ή ειναι βουλωμενο?
m-power_01 (24-07-13)
Μαλλον καποιος δεν εχει διαβασει το ποστ απο την αρχη και γραφουμε διαφορα ετσι για να γραφουμε χωρις να λεμε κατι για ναβοηθ0σουμε τον αλλο.....που γρραφω εγω ρε παιδια για ξαφνικους θανατους και λειτουργια συνεχεια με ρεταρισμα????
Το να παω στο συνεργειο να μου πουνε τι εχει το αυτοκινητο το ξερω και εγω....
Απλα δεν παιζουν λεφτα αυτη την εποχη γισυτο ανοιξα αυτο το θεμα μπας και καποιος ξερει να μου πει απο δικη του εμπειρια κατι......Ουτε ζητησα γνωμη για το αν το μοτερ μου ειναι μαζεματα απο ρεταλια ουτε τιποτα αλλο....συγνωμη αλλα με εξαιρεση μια δυο απαντησεις ολες οι αλλες ειναι καθαρα σπαμαρισμα....
Bassakos (26-07-13)
Φιλε μου σορρυ που θα σε στεναχωρησω, αλλα και σε αυτο το μοτερ που εβαλες,εχεις και ιδιο προβλημα.
Ειναι ο εκκεντροφορος σου.
Κατα πασα πιθανοτητα εχει φαγωμενα "αμυγδαλα".
Οταν ξεκινησε να μου το κανει και εμενα γυρω στις 6000 το εκανε.Οσο περναγαν τα χλμ και εγω το αφηνα,εφτασα να μου το κανει στις 5000.Το αμαξι μετα σερνοτανε.Λογικα θα εχεις και καταναλωση πανω απο 10λτ/100χλμ με νορμαλ οδηγηση (αλλαγες στις 2700)
Εχουμε το ιδιο μοτερ αλλα εγω σε Ε36.ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια προβληματα!
Αλλαξα μονο εκκεντροφορο (μεταχ. σε καλη κατασταση) με ελατηρια βαλβιδων.
Κοστος 250¤ συνολο με εργατικα.
Μετα αλλο αμαξι.Τραβαγε παντου καλητερα και ειχα και χαμηλοτερη καταναλωση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panmilios : 25-07-13 στις 14:08
A Ring Ding Ding D-D-Ding Ding Baaaaaam Baaaaaam Wheeeeee!!!!
aristent (25-07-13), BILL007 (25-07-13), fatboyaudio (25-07-13)
Περαστικά εχω μόνο να σου πω φίλε μου όπως και να αλλάξεις άμεσα συνεργειο .
Με αυτα όμως που διαβάζω εχω την αίσθηση πως έβαλες ένα κινητήρα στον οποίο μαζεύτηκαν ρετάλια για να στηθεί .
Οσο για το συνεργείο πράγματι ειναι πασίγνωστο και διάσημο !!!
Αφου όμως δε βρίσκεις με δαύτους άκρη άλλαξε το![]()
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue