οντως εχω κ εγω την ιδια αποροια
οντως εχω κ εγω την ιδια αποροια
Ειναι μια κωδικοποιηση που γινεται με το προγραμμα WinKFP και διαρκει περιπου 5 λεπτα.
Αλαζεις τον 6ψηφιο κωδικο του σασμαν σου με τον 6ψηφιο του ALPINA D3 και αυτο ειναι ολο. Το μονο που χρειαζεσαι ειναι ενα laptop και το καλωδιο (ΙΝΡΑ)
Υπαρχουν αρκετα βιντεο στο youtube. :-)
mormon (24-07-13)
Δες μερικα βιντεο στο youtube και θα καταλαβεις.
Και κατι ακομη. Το steptronic στο 335 ειναι 6ταχυτο αλλα ολες οι ταχυτητες εχουν μεγαλυτερο βημα απο το DCT. Για παραδειγμα με 6 και 150κμ εχω περιπου 2900rpm ενω το DCT με 7 στα ιδια κμ εχει περιπου 3400rpm.
Aυτο σημενει χαμηλωτερη καταναλωση σε ταξιδια !
Βάλε μερικά link αν θες απο youtube και πες μας που έκανες αυτή την μετατροπή στο κιβώτιο
Detailing Madness
Ναι ναι μας ενδιαφέρει ... εμάς με 335 και step
Σαν φαντικος αλπινακιας καταθετω οτι τα αλπινα δουλευουν με εναν ζιμενς που εχει αλλο κωδικο απο αυτον του στεπτρονικ.
Δεν γνωριζω αν αλλαζει το λειτουργικο, αλλα η αλπινα δεν το εχει διαθεσιμο εκτος ζιμενς επισημα.
Βεβαια οι χακερ κανουν τα παντα αυτες τις μερες.
BILL007 (24-07-13)
Σχετικό βίντεο
Kostas_1 (24-07-13), mitsos_chania (24-07-13)
Εντάξει παιδια...
Καλο το Steptronic με διαφορετικο προγραμμα,μπορει να πλησιάζει τις επιδόσεις του DCT,αλλα δεν μπορει να ειναι πιο γρήγορο!
Πιστεύω πως ειναι αντίστοιχη περίπτωση με το Tiptronic της Πορσε με προγραμμα,αλλα PDK δεν θα γινει...
E89 Z4 sDrive35i DCT
Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels
Tuned by Ace Motorsport
BILL007 (24-07-13)