Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 162

Θέμα: Αλοιφαδόροι: είδη και οδηγός σωστής χρήσης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο le-pa Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδιά, επειδή διαβάζω εδώ και παρατηρώ πως είστε expert σχετικά με τη περιποίηση, παρακαλώ τα φώτα σας:
    Πρόσφατα θέλησα να αφαίρεσω 2 γρατζούνιες με "χοντρή αλοιφή" η οποία και προκάλεσε μια θαμπάδα στο συγκεκρίμενο σημείο το οποίο φαίνεται, εφόσον σταθείς κόντρα στο φώς (αυτο εκτιμώ πως συμβαίνει επειδή η ζημιά ειναι μαλλον μικρή). Τι μπορώ να κάνω ώστε να καλύψω κάπως το "θολό" κομμάτι;; Έχω αγοράσει μία αλοιφή γυαλίσματος sonax (κόκκινο τετράγωνο μπουκάλι 250ml, μη γελάσετε, είναι "ροζ" χρώματος) δεν έχω αλιφαδόρο και η "σκλήρη" δουλειά δε μπορώ να πω οτι με φοβίζει.
    Ευχαριστώ προκαταβολικώς
    Έχω αφαιρέσει κι εγώ στο παρελθόν τέτοιες θαμπάδες χωρίς αλοιφαδόρο.

Δε χρησιμοποίησα προϊόν της Sonax αλλά κάποια της Autoglym: Paint renovator, high gloss protection και super resin polish. Έτριψα με πανί μικροϊνών και κυκλικές κινήσεις και εξαφανίστηκαν. Βέβαια, το χρώμα ήταν λευκό. Αν το δικό σου είναι μαύρο ή γενικά σκούρο, δε γνωρίζω τι βελτίωση θα έχεις.

Ελπίζω να απαντήσουν κάποιοι επαγγελματίες όπως ο Michalis 330 και ο Monsta, αυτοί σίγουρα γνωρίζουν περισσότερα.

2. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

BILL007 (23-07-13), le-pa (23-07-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

Έχεις δίκιο για το χρώμα (μιλάμε για μαύρο). Σχετικά με αυτά τα προιόντα που γράφεις, σε κάποια απο αυτά διάβασα πως κάνουν μόνο σε φθαρμένα, αρκετά χρώματα και όχι σε σχεδόν καινούρια. Βέβαια δε γνωρίζω σχεδόν τίποτα και έχω ένα φόβο μη χρησιμοποιήσω κάτι που θα προκαλέσει χειρότερη ζημιά....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πιστεύω πως με τον αλοιφαδόρο ένας αρχάριος κινδυνεύει περισσότερο. Ουσιαστικά το paint renovator είναι το 'βαρύ' προϊόν εδώ, εντούτοις το χρησιμοποιώ πολλά χρόνια και δεν είχα ποτέ παρατράγουδα.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP