Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 43

Θέμα: Δεν παιρνει μπροστα.

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλα τα συνεργεία έτσι δουλεύουν αφήνεις την παλια παίρνεις νεα ! Δεν μ απαντησες όμως αν ξέρω πολυ η όχι ; Σταμάτη τα στατιστικά στη διάγνωση μέσα εδώ ποτε θα τα βγάλεις ;
    Θα απαντησεις σοβαρα ή θα τρολλαρεις ? Ρωτησα αφου ξερεις, ποσο εχει η γαμημενη. Αν δεν θες να απαντησεις μην απαντας. Οταν σκανε χοντροβλαβες τυπου αντλια smg, μιζα κ.α δεν ρωταω για πλακα.. μονο αυτα τα 2 πηγαν 1200+ ευρω. Ρωταω για να τα βρω πιο φθηνα. Οταν φυτεψω δεντρο θα ρωταω τι χρωμα να βαψω το Azimut, οχι αν το ιδιο προιον το βρισκω 50-100¤ κατω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε Φανη....σουζα σε παει!!! Αντε να ειναι το τελευταιο.
    Να σου πω?,εισαι απο αυτους τους τυπους στα συνεργεια που φωτογραφιζουν το παλιο καο το καινουριο φιλτρο αερα??? Χαχαχαα
    ασε τον κοσμο να κανει την δουλεια του ρε....με ενα κινητο στο χερι γυρω γυρω απο τον μαστορα!!!!

200 ευρω για ανακατασκευης ειναι καλα,σκεψου οτι και η μιζα του Μ54 ειναι και λιγο γαιδουρι
    Οχι για τα ψιλα τυπου απλο σερβις δεν τραβαω τιποτα, βαριεμαι. Τα χοντρα και τα μπαξιματα τραβαω. Οι αποδειξεις πανε σε ντοσιε "Z4" και οι φωτο σε φακελο "Z4". Υπαρχει excel εξοδων, μελλοντικων μπαξιματων και φακελος με φωτο μελλοντικων μπαξιματων Μερικες απο τις φωτο αυτες μου γλυτωσαν λεφτα με το σπασμενο Quaife, ετυχε. Για αρχειο δικο μου τα τραβαω. Τις φωτο δεν τις βγαζω οταν δουλευουν εκτος αν τους ρωτησω. Τους ζαλιζω απο αποσταση

2. The Following 3 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

Bazil Van Sinner (25-07-13), z3 2.2 (23-07-13), zografias (22-07-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα απαντησεις σοβαρα ή θα τρολλαρεις ? Ρωτησα αφου ξερεις, ποσο εχει η γαμημενη. Αν δεν θες να απαντησεις μην απαντας. Οταν σκανε χοντροβλαβες τυπου αντλια smg, μιζα κ.α δεν ρωταω για πλακα.. μονο αυτα τα 2 πηγαν 1200+ ευρω. Ρωταω για να τα βρω πιο φθηνα. Οταν φυτεψω δεντρο θα ρωταω τι χρωμα να βαψω το Azimut, οχι αν το ιδιο προιον το βρισκω 50-100¤ κατω.

Οχι για τα ψιλα τυπου απλο σερβις δεν τραβαω τιποτα, βαριεμαι. Τα χοντρα και τα μπαξιματα τραβαω. Οι αποδειξεις πανε σε ντοσιε "Z4" και οι φωτο σε φακελο "Z4". Υπαρχει excel εξοδων, μελλοντικων μπαξιματων και φακελος με φωτο μελλοντικων μπαξιματων Μερικες απο τις φωτο αυτες μου γλυτωσαν λεφτα με το σπασμενο Quaife, ετυχε. Για αρχειο δικο μου τα τραβαω. Τις φωτο δεν τις βγαζω οταν δουλευουν εκτος αν τους ρωτησω. Τους ζαλιζω απο αποσταση
    ρε συ Φαν τι θες να σου πω? τι τρολλαρω?
    ποσο εχει καινουρια και ποσο πληρωσες? απο οπου και να το δεις εισαι κερδισμενος!

δεν ξερω απο bmw...μην με μπλεκεις...οπως δεν ηθελα να μπλεχτω απ την αρχη, σου ειπα αφου τα βρισκεις με τον μηχανικο σου δεν χωραει η γνωμη μου, εγω σου ειπα τι ειναι...

αν θες να σου δωσω τηλ να παρεις σε συνεργειο bmw να ρωτησεις και να συγκρινεις....

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ρε Φανη....σουζα σε παει!!! Αντε να ειναι το τελευταιο.
    Να σου πω?,εισαι απο αυτους τους τυπους στα συνεργεια που φωτογραφιζουν το παλιο καο το καινουριο φιλτρο αερα??? Χαχαχαα
    ασε τον κοσμο να κανει την δουλεια του ρε....με ενα κινητο στο χερι γυρω γυρω απο τον μαστορα!!!!

200 ευρω για ανακατασκευης ειναι καλα,σκεψου οτι και η μιζα του Μ54 ειναι και λιγο γαιδουρι
    ναι βαζει και το δαχτυλο στην λαδιερα, ποιανει τα λαδια και λεει ...ενταξει ηταν, γλιστρανε ακομα, βιαστηκα να τα αλλαξω....
    Μην το κατεβαζεις να τραβηξω και μια φωτο απο κατω....

Rides
    0

Προεπιλογή

400 ειχα δωσει με εργατικα το 10
    Ριφεμπρισντ

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

ρε συ Φαν τι θες να σου πω? τι τρολλαρω?
    ποσο εχει καινουρια και ποσο πληρωσες? απο οπου και να το δεις εισαι κερδισμενος!

δεν ξερω απο bmw...μην με μπλεκεις...οπως δεν ηθελα να μπλεχτω απ την αρχη, σου ειπα αφου τα βρισκεις με τον μηχανικο σου δεν χωραει η γνωμη μου, εγω σου ειπα τι ειναι...

αν θες να σου δωσω τηλ να παρεις σε συνεργειο bmw να ρωτησεις και να συγκρινεις....
    Να πεις αν ξερεις ποσο εχει, να ξερει και οποιος αλλος διαβασει το τοπικ που θα βρει το ιδιο προιον πιο φτηνα. Δεν τα βρισκω με το μηχανικο μου, του ειπα ξεκαθαρα οτι η αντλια smg ηταν 130¤ φθηνοτερη απ'εξω και θα τη παρω απ'εξω. Η διαφορα ηταν οτι κουτσα στραβα το αμαξι ηταν λειτουργικο μεχρι να ερθει η αντλια, χωρις μιζα σημερα θα πηγαιναν πολλες δουλειες πισω. Αν ομως το ιδιο προιον εγω το πληρωσα 200¤ και αλλος 100¤, εννοειται πως την επομενη φορα θα του πω "γιατι?". Και αν καποιος το πληρωσε 400¤ (πχ Σταματης) θα μπορω να του πω "το βρηκα τοσο εκει" να τα φαει αλλου τα ρεστα.

7. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (23-07-13)

Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε παιδιά δεν υπάρχει πως και γιατί .
    Η αγορά είναι ελεύθερη ο καθένας πουλάει όσο νομίζει .
    Αν σου κάνει καλώς αν πάλι οχι πας αλλού.
    Το κάθε μαγαζί κοστολογεί κάποια πράγματα ανάλογα και με το τι μαγαζί ειναι .
    Καφεδάκι φρέντο στη Κηφισιά 6-8 ευρω στο Πειραιά 3.50-5.
    Άλλη τιμη το περίπτερο άλλη το ΚΑΦΕ και αλλη το κεντρο διασκέδασης .
    Και μιας και κανουμε κουβέντα συνάντησα μεσα απο δώ κανα δυο επαγγελματίες που εκ του ασφαλούς πουλούσαν εξυπνάδα τύπου:
    Έλα ρε τοσο πολυ το πλήρωσες εγω το εχω λιγότερο και οταν ερθει η ώρα να τους πεις Οκ λοιπόν φέρτο,η απάντηση είναι μολις το πούλησα και περιμένω ...κλπ κλπ.
    Αυτά για την ιστορία .
    Αλήθεια τη Ζέτα μου την είδες ;
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων

Kαλα κανεις Φανη

ναι βαζει και το δαχτυλο στην λαδιερα, ποιανει τα λαδια και λεει ...ενταξει ηταν, γλιστρανε ακομα, βιαστηκα να τα αλλαξω....
    Μην το κατεβαζεις να τραβηξω και μια φωτο απο κατω....
    εκει λες ευγενικα κανα δυο φορες να κανει λιγο πιο περα,να αφησει τον τεχνιτη να δουλεψει ανετα,του αναφερεις και τα θεματα ασφαλειας που μπορει να υπαρξουν κλπ κλπ.
    του δινεις να καταλαβει οτι δεν εχεις σκοπο να κρυψεις κατι και οτι μπορει να ειναι παρον κατα την διαρκεια το σερβις.
    αν δεν καταλαβαινει εφαρμοζεις ειδικη τακτικη στο επομενο σερβις.
    βαζεις ενα φιλτρο λαδιου στην λαδιερα εκει ακριβως που θα τρεξει το λαδι.
    τον αφηνεις να ερθει κοντα και μολις ερθει αμολας την ταπα και το λαδι σκαει ακριβως πανω στο φ.λαδιου με αποτελεσμα να τον κανει πουα!!!
    εσυ την εχεις κανει με κομψο βηματακι λιγα δευτερολεπτα πριν τον πανικο
    για να δεις,θα ξαναρθει αγκαλια στο σερβις?

δοκιμασμενη τακτικη οταν ημουν μηχανικος περιτριγυρισμενος απο ταριφες....
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

10. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Snoo (29-07-13)

Περιοχή
    Larisa
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φανη ανακατασκευασμένη και 200 σαν πολλά μου φαίνονται.
    Σε αμάξι toyota που έφτιαξα στον ηλεκτρολόγο μου αυτή που ήδη είχα ,μου άλλαξε καρβουνάκια και ελλατήριο και μου πήρε 50 ευρώ.Αντε σου λέω να είναι πιο ακριβό το ελλατήριο και λίγο πιο δύσκολο να βγεί να φτάσει 100.Αλλα 50 με 200 είναι 4 φορές επάνω.
    Τέσπα να είναι το τελευταίο γιατί μάλλον το έκανες όμορφο και το ματιάζουν.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε αμάξι toyota που έφτιαξα στον ηλεκτρολόγο μου αυτή που ήδη είχα ,μου άλλαξε καρβουνάκια και ελλατήριο και μου πήρε 50 ευρώ.Αντε σου λέω να είναι πιο ακριβό το ελλατήριο και λίγο πιο δύσκολο να βγεί να φτάσει 100.Αλλα 50 με 200 είναι 4 φορές επάνω.
    Είναι διαφορετικό το άλλαξα καρβουνάκια και η ανακατασκευή.
    Η ανακατασκευή περιλαμβάνει καρβουνάκια ,γρανάζι, button, αυτόματο κλπ.
    Σε γνωστή βιοτεχνία στον χώρο πάει κάπου στο 100αρικο. Γύρω στις 4 ώρες θέλουν επισκευή.
    Και μετα ειναι ότι πάρει ο μάστορας για το βάλε βγαλε.

13. The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:

BILL007 (28-07-13), Samaro (28-07-13)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο deepBLUE Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε παιδιά δεν υπάρχει πως και γιατί .
    Η αγορά είναι ελεύθερη ο καθένας πουλάει όσο νομίζει .
    Αν σου κάνει καλώς αν πάλι οχι πας αλλού.
    Το κάθε μαγαζί κοστολογεί κάποια πράγματα ανάλογα και με το τι μαγαζί ειναι .
    Καφεδάκι φρέντο στη Κηφισιά 6-8 ευρω στο Πειραιά 3.50-5.
    Άλλη τιμη το περίπτερο άλλη το ΚΑΦΕ και αλλη το κεντρο διασκέδασης .
    Και μιας και κανουμε κουβέντα συνάντησα μεσα απο δώ κανα δυο επαγγελματίες που εκ του ασφαλούς πουλούσαν εξυπνάδα τύπου:
    Έλα ρε τοσο πολυ το πλήρωσες εγω το εχω λιγότερο και οταν ερθει η ώρα να τους πεις Οκ λοιπόν φέρτο,η απάντηση είναι μολις το πούλησα και περιμένω ...κλπ κλπ.
    Αυτά για την ιστορία .
    Αλήθεια τη Ζέτα μου την είδες ;
    Δικιο εχεις, η αγορα ειναι ελευθερη και επειδη δεν μιλαμε για καφεδες ή παροχη υπηρεσιας που ο καθενας κοστολογει οτι θελει οπως θελει αλλα για συγκεκριμενο προιον, μικρες διαφορες στη τιμη τις βρισκω λογικες. Μεγαλες δεν τις βρισκω λογικες και δεν θα τις πληρωσω. Οχι δεν την ειδα, ισως ηταν σε αλλο οροφο?

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο merbeind Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω αν ηταν φτηνα ή οχι, βασει του οτι η καινουρια(ανακατ.) εκανε 380 στο teile χωρις μεταφ και το αμαξι δεν γινοταν να μεινει off ουτε για μιση μερα, δεν πειραζει, εγινε, τελειωσε. Τουλαχιστον τωρα ξερω οτι δεν θα βγαλει προβλημα η μιζα για τα επομενα χρονια

15. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

mitsos_chania (28-07-13)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP