Eiσαι λιγο ατυχος ή μου φαινεται????
Να πω οτι δεν το προσεχεις,το αντιθετο το προσεχεις και πολυ!
Eiσαι λιγο ατυχος ή μου φαινεται????
Να πω οτι δεν το προσεχεις,το αντιθετο το προσεχεις και πολυ!
insane in the ///Midbrain
Επισκευη σημαινει αλλαγη τα καρβουνακια,αστειας αξιας αλλα το χρεωνουν αρκετα γιατι ξερουν την αξια της μιζας...
Bazil Van Sinner (22-07-13), mitsos_chania (22-07-13), pilot (22-07-13), Ptboul (22-07-13)
Φίλος μου με Μ54 κινητήρα 2,2 cm άλλαξε μίζα πριν μιά εβδομάδα καινουργια denso 120€ και 30€ εργασία , έσχει λίγο φασαρία για να βγεί φαντάσου ότι είναι κάτω απο το 6 κυλινδρο πάνω στο σασμάν απο την επάνω μέρια ...
Ειμαι ατυχος γιατι σκανε ολα μαζι ενω δεν τα εχω υπολογισει. Μαλλον ειναι λογικες φθορες.. 2003, 167.000χλμ.
Η μιζα ηταν τελικα. Ηρθε η οδικη το πρωι, πολυ ωραιος και εξυπηρετικος ο τυπος με το φορτηγο (maxtrans ελεγε). Με αφησε στο Φλασκη. Ηρθε ετοιμη επισκευασμενη και αφησα τη δικη μου η οποια τα ειχε κλασει και το μπουτον ειχε σπασει. 200¤. Εργατικα δεν ξερω γιατι εκανα και αλλες εργασιες που επρεπε να γινουν (φιλτρο λαδιου, τακακια πισω, καλωδιο, φρεον, ξηλωμα η πορτα του οδηγου να φερω το παραθυρο πιο μεσα γιατι σφυραγε), καπου μεσα στα 130¤ εργατικα -οχι ανταλλακτικα- για τα παραπανω ειναι και της μιζας.
Απο τη μια ξενερωνω με τις βλαβες, απο την αλλη πηρα ενα αμαξι που η αρχικη του ηταν καμια 30αρια χιλιαδες παραπανω..
Το καλο ειναι οτι παιρνει μπροστα καλυτερα απο πριν και ξεμπερδεψα με το θεμα μιζα για πολυ καιρο ακομα.