Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 36

Θέμα: πληκτρα πολλαπλων επιλογων ε46

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimitrisx_larissa Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι ρωτησε κ μου λες! απ οτι φαινεται στισ φωτο, ειναι γνησιο, καινουργιο κ με τα καλωδιωση....
    Στείλε link να δω

Περιοχή
    Μοσχάτο
    Rides
    1

Προεπιλογή

οχι δν πηγα... τριτη που εχω ρεπο θα ψαξω! εχω να παω κ διακοπες, να βαλω κ to cruise, να γλιτωσω κ κανενα ευρω!!! χαχαχα
    Δημήτρη για το κέρδος μην είσαι και τόσο σίγουρος.. Περισσότερη οικονομία πιστεύω κάνεις όταν μερικές φορές (πχ σε κατηφόρα, ή όταν βλέπεις ότι και ο μπροστά θα φρενάρει όπου να'ναι) αφήνεις το πόδι από το γκάζι κι ας χάνει λίγη ταχύτητα το αυτοκίνητο, παρά με την απόλυτα σταθερή ταχύτητα του Cruise Control.
    Τουλάχιστον από δοκιμές που έχω κάνει και με τον τρόπο οδήγησής μου εκεί έχω καταλήξει.
    Το μεγάλο του συν είναι η ξεκούραση. Αφήνεις το πόδι από το γκάζι, ειδικά αν δεν έχει και κίνηση ο δρόμος μιλάμε για άραγμα με καφέ στο τιμόνι.

3. The Following 3 Users Say Thank You to BabisStinson For This Useful Post:

A8hnaios (21-07-13), chrisgiapz3 (29-07-13), vasilis e46 (21-07-13)

Περιοχή
    Σιδηρόκαστρο Σερρών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εσύ τι ακριβώς θέλεις να κανεις να βάλεις κουμπιά στο τιμονι η να βάλεις cruise control?
    για αρχή κουμπιά αλλα ειδα οτι τα τιμονια κανουν 200 ευρω το λιγότερο το σκέφτομαι λιγο όσο για το cruise δεν εχω ιδεα πως μπαίνει και τι χρειάζεται
    Μεράκι έχουμε Λεφτά δεν έχουμε......

Προεπιλογή

εχω μπερδευτει τωρα... διαβασα σ ενα αλλο site, οτι για να δουλεψει το cruise control, θα πρεπει να εχεισ ηλεκτρικο γκαζι κ οχι με ντιζες! την πατησε ενα σε ε46, μοντελο 2000. το δικο μου τι εχει αραγε?? κ για το ραδιοφωνο θελει κατι modulακια... ισχυει κατι τετοιο???

Προεπιλογή

https://www.car.gr/parts/photos/1086924/
    ενα τιμονι μεταχειρισμενο με πληκτρα μηπως συμφερει περισσοτερο???

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Giorgos 116i Εμφάνιση μηνυμάτων
    για αρχή κουμπιά αλλα ειδα οτι τα τιμονια κανουν 200 ευρω το λιγότερο το σκέφτομαι λιγο όσο για το cruise δεν εχω ιδεα πως μπαίνει και τι χρειάζεται
    Τιμονι να ψάξεις μεταχειρισμένο αλλά αν σκευτεσε να βάλεις cruise στο μέλλον καλύτερα ειναι να τα κανεις μαζί επειδή θα χρειαστεί δυο φορές ν αλλάξεις φλασιερα η θα βάλεις φλασιερα χωρίς cruise με κουμπια η κατευθείαν με cruise και με κουμπια. Αν χρειαστείς φλασιερα πρέπει να έχω και τις δυο περιπτώσεις μπορούμε να βρούμε κι ένα τιμονι μεταχειρισμένο.

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    2

Προεπιλογή

https://www.car.gr/parts/photos/1086924/
    ενα τιμονι μεταχειρισμενο με πληκτρα μηπως συμφερει περισσοτερο???
    Καλή περίπτωση και καλή τιμή για καινούριο στο μαγαζί αυτό το Συνεργειο το έχει ένας φίλος μου.
    Μεταχειρισμένα αν τα βρεις καμία 50ευρω θα σε συμφέρει καλύτερα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostase46 : 21-07-13 στις 13:27

Προεπιλογή

λοιπον... κανεις μια ερευνα αγορας αυτη την βδομαδα εκει στη θεσσαλονικη? να δω κ εγω εδω στη Λαρισα??
    μιλησε με τν φιλο σου μηπως το αφηνει σε καμια καλυτερη τιμη, να το παρουμε κ να το περασεις εσυ!
    κ να κοιταξουμε κ κανενα τριακτινο τιμονι, μαυρο, με πληκτρα! αλλα νομιζω πως θα ειναι δυσκολο να βρουμε τριακτινο, μαυρο κ με πληκτρα!!!

Περιοχή
    Σιδηρόκαστρο Σερρών
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Kostase46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τιμονι να ψάξεις μεταχειρισμένο αλλά αν σκευτεσε να βάλεις cruise στο μέλλον καλύτερα ειναι να τα κανεις μαζί επειδή θα χρειαστεί δυο φορές ν αλλάξεις φλασιερα η θα βάλεις φλασιερα χωρίς cruise με κουμπια η κατευθείαν με cruise και με κουμπια. Αν χρειαστείς φλασιερα πρέπει να έχω και τις δυο περιπτώσεις μπορούμε να βρούμε κι ένα τιμονι μεταχειρισμένο.
    για να βαλω cruise θελει πολυ ιστορια η ειναι κατι σχετικα ευκολο? μπορω να το βαλω με το τιμονι που εχω χωρις κουμπια η εχει λειτουργιά στο τιμονι με κάποιο κουμπί και πρέπει να αλλαχτεί?
    Μεράκι έχουμε Λεφτά δεν έχουμε......

Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Rides
    2

Προεπιλογή

κωστα... οταν το ενεργοποιησεις, βγαινει μολις πατησεις φρενο, η συμπλεκτη???
    εμενα βγαινει οταν πατησω φρενο..

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Current World Population Clock

U.S.National Debt Clock

Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

12. The Following 2 Users Say Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

dimitrisx_larissa (21-07-13), vasilis e46 (21-07-13)

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP